Βοήθεια & Θέματα Τεχνικής Υποστήριξης

Απάντηση

Member

Member
OreRap
Αναρτήσεις: 2
Εγγεγραμμένοι: ‎27-03-2012
Μήνυμα 1 από 3 (106 Προβολές)

DLNA protocol 2114

Καλσηπέρα.

Προσπαθώ να συγχρονίσω το ps3 media server 1.52.0 με τα windows 8 που πρόσφατα έβαλα (consumer preview) και δεν είναι καθόλου stable, με συνέπεια να μν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα του τί μπορει να φταίει.

Ενώ τον βρίσκει τον media server, μου πετάει το μύνημα DLNA protocol 2114 κ μετά μου κάνει disconnect!

δεν ξέρω τι να κάνω.

upnp είναι enabled μέσα απτο router.

καμιά ιδέα??

ευχαριστω!

OreRap
Χρησιμοποιήστε μη κρυπτογραφημένο κείμενο.

Re: DLNA protocol 2114

OreRap wrote:

Καλσηπέρα.

Προσπαθώ να συγχρονίσω το ps3 media server 1.52.0 με τα windows 8 που πρόσφατα έβαλα (consumer preview) και δεν είναι καθόλου stable, με συνέπεια να μν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα του τί μπορει να φταίει.

Ενώ τον βρίσκει τον media server, μου πετάει το μύνημα DLNA protocol 2114 κ μετά μου κάνει disconnect!

δεν ξέρω τι να κάνω.

upnp είναι enabled μέσα απτο router.

καμιά ιδέα??

ευχαριστω!

Μιας και δεν έχω εμπειρία καθόλου με Windows 8 (δεν τα έχω δοκιμάσει) δεν μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς. Ίσως κάποιος χρήστης από το Forum ξέρει

Member

Member
OreRap
Αναρτήσεις: 2
Εγγεγραμμένοι: ‎27-03-2012
Μήνυμα 3 από 3 (96 Προβολές)

Re: DLNA protocol 2114

αν είχα windows 7 τι θα μου πρότεινες? γτ έχω την εντύπωση οτι δεν είναι θέμα λειτουργικού.
OreRap
Δεν είναι δυνατή η προβολή αυτής της μικροεφαρμογής.
Ανακοινώσεις
Καλωσήρθες Anonymous!

Καλωσήρθατε στην επίσημη Ελληνική κοινότητα του PlayStation Forum!

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook και κάντε like για να μαθαίνετε όλα τα νέα γύρω από το PlayStation

Εάν είστε ήδη χρήστης στο PlayStation Network, πατήστε στο "Sign In" στην κορυφή της σελίδας για να συνδεθείτε με το email και τον κωδικό του PlayStation Network λογαριασμού σας

Αλλιώς πατήστε ΕΔΩ για να κάνετε εγγραφή!

Αρχικά, μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ τους κανονισμούς της Ελληνικής κοινότητας του PlayStation Forum

Για έναν αναλυτικό οδηγό του πως λειτουργεί το PlayStation Forum πατήστε ΕΔΩ

Πρόσφατα Νέα