Battlefield

Odpowiedz

Battlefield 3 - Premium

Mam prośbę do kogoś ze strony Sony np naszą Panią moderator o pewną informację :smileywink:

Pakiet Premium zawiera wszystkie DLC, które zostały wydane lub zostaną wydane.

Wersja Limitowana BF3 zawiera podstawę gry + jedno DLC Back to Karkand

Teraz jest jedna nielogiczna rzecz, która krzywdzi ludzi kupujących wersję limitowaną, ale nie tylko....

Ja za wersję limitowaną zapłaciłem więcej aby mieć właśnie jedno z DLC. Teraz jeżeli bym chciał kupic pakiet premium, to muszę zapłacić za niego tyle samo co Ci, którzy zakupili wersję standardową BF3. I jaki jest z tego morał ? Że osoby ze standardową wersją BF3 z premium zapłacą mniej niż ja a będą mieli dokładnie to samo. Tak samo są skrzywdzone osoby, które kupiły wersję standardową + potem dokupili sobie Back to Karkand.

Pytanie moje jest teraz takie. Czy gdzieś chodzą ciche słuchy, aby EA zrobiło drugi pakiet Premium dla ludzi posiadających dodatek Back to Karkand ? Jeżeli nie, to normalnie nabili ludzi w butelkę.

Dziękuję za jakiekolwiek informację.

Jeżeli ktoś posiada jakieś info w tej sprawie, to też piszcie. Ja na jednym z chatów EA widziałem, że podobno nie będzie drugiego rozwiązania.

Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Battlefield 3 - Premium

Popieram pytanie, gdyż też dostrzegam niesmak po wypuszczeniu tego pakietu, który ogólnie śmierdzi wałem.

Jak to możliwe, że SCEI w ogóle wydało zgodę na tak źle przeprowadzona promocję?

1. Dodatek w cenie nowej gry.

2. Dodatek promuje nieuczciwe rozwiązania ("kasowanie statystyk"?? *****!?).

3. Dodatek godzi w najbardziej zaangażowanych Fanów, którzy kupili preorder.

Ponadto "zwykłe" ceny dodatków sięgające 60 zł / szt. oraz konieczność płacenia za serwer z własnymi ustawieniami? Czy jeśli DICE każe zaraz sobie płacić za możliwość pobrania kolejnego patcha, albo za grę dłużej niż godzinę, Sony równiez przymknie oko?

Nie przypominam sobie, aby w jakiejkolwiek innej grze była konieczność płacenia za możliwość wprowadzenia własnych ustawień na postawionym serwerze. Np. w Killzone można było wprowadzać niemal dowolne ustawienia stawiając własny serwer - zupełnie za darmo.

Ponadto ja chciałbym jeszcze zwrócić się z takim pytaniem:

Wykupiony serwer dosyć często się zawiesza/restartuje podczas rozgrywki, wyrzucając graczy. Rozważamy złożenie reklamacji z tytułu niezgodności usługi z umową, jeśli sytuacja jeszcze kilkakrotnie się powtórzy, oraz zażądanie usunięcia szkody lub zwrotu kosztów. 80 zł / mies. to nie jest mało.

Do kogo w razie czego mamy zwrócić się z reklamacją?

Lo, gjør der jeg ser min far. Lo, gjør der jeg ser min mor, mine søstre og mine brødre. Lo, gjør der jeg ser ledningen av mitt folk tilbake til å begynne. Lo, de kaller til meg. De byr meg tar mitt sted på Asgard i hallene av Valhalla, hvor den modige kan leve for evig.
Prosimy używać zwykłego tekstu
Ten widżet nie mół zostać wyświetlony.
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Zapoznajcie się z najnowszymi wiadomościami i aktualizacjami, o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenie. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj, aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.

Ostatnie wiadomości