Battlefield

Odpowiedz

Re: [Klan] Oficjalne Forum PlayStation - Battlefield 3

co do KRWAWEJ NIEDZIELI jestem za ciekawy pomysł z tymi NOŻAMI :Ninja: i mam propozycje aby zorobić

jakąmś ustawkę mamy swuj server i tam można zrobić ustawki  ja mam toki pomysł to dotyczy ziomów z dodatkiem chodzi o uwstawkę z trofikiem że trzeba zabić kogoś z śmigłowca  potem z czołgu i karabinu szturmowego to srebrne trofeum oczywiście nieginąc:smileyhappy:

Prosimy używać zwykłego tekstu

Kto zainteresowany prosze o info oczywiście PW na ps3 :smileyhappy:

[ Edytowane ]

Co do BF nacji- jestem za!:smileyhappy: Super! 

Pisze sie na Nacje (jak ktos mnie zechce ) i na krwawa niedziele chodz wolalbym zeby to jednak sobota byla .

Ja na nację się pisze

Znowu te nacje.... :smileyvery-happy:
Demon to żeś miał śmiechawkę bo owszem adwersarze były, ale na kowalu :smileyvery-happy: Ogólnie jestem za, za wszystkimi propozycjami. Z tym że doszła mnie wiadomość, jakoby koniec kwietnia miał mocno ograniczyć moje hulanie na konsoli : (

[ Edytowane ]

ja też się na eventy piszę  :smileyhappy:

[ Edytowane ]

Witam :] chetnie bym pograł w BF3 moj nick Psn: Davidow69 jak cos to pisac i przysyłac zaproszenia do znajomych zawsze lepiej gra sie w grupce kiedy mozna pogadac itp :] Dla mnie tez była by frajda pograc z ktorymi moge pogadac bo tak samemu na serwie to troche nudno .......

Jeśli mnie jakaś ekipa zechce to i ja chętnie do zabawy się przyłączam :smileyhappy:

no, ja tez chectnie :smileyhappy:

Ten widżet nie mół zostać wyświetlony.
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Zapoznajcie się z najnowszymi wiadomościami i aktualizacjami, o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenie. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj, aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.

Ostatnie wiadomości