Battlefield

Odpowiedz

Re: [Klan] Oficjalne Forum PlayStation - Battlefield 3

[ Edytowane ]
Prosimy używać zwykłego tekstu

[ Edytowane ]

Jak będzie i dla mnie miejsce to chętnie pogram w nacje .

[ Edytowane ]

Mateo6891 wrote:

Turgin na celowniku http://img821.imageshack.us/img821/1721/dsc00760ro.jpg

Się czai, czajnik jeden. :smileyvery-happy:

Świetna sprawa z tymi fotkami! Więcej! :smileywink:

Też bym się pisał na Nacje, jeśli przyda Wam się taki cienias jak ja. Ale dobrze rzucam taktycznie mięsem, walę na jana, a jak jade dżipem, to cała frakcja przeciwna i pół mojej robi w gacie.

Aha - i rozwalam czołgi z pistoletu. :smileyhappy:

Tyle autopromocji - kto przygarnie?

Lo, gjør der jeg ser min far. Lo, gjør der jeg ser min mor, mine søstre og mine brødre. Lo, gjør der jeg ser ledningen av mitt folk tilbake til å begynne. Lo, de kaller til meg. De byr meg tar mitt sted på Asgard i hallene av Valhalla, hvor den modige kan leve for evig.

Uwaga!

Klan ma wykupiony serwer BF3. Proszę szukać w opcji serwery nazwy: Oficjalne Forum PS. Administratorami na serwerze są: Demokles, Uciuuu, Macio, Kozik, Scope.

Zapraszamy na battleloga, tam znajdziecie najnowsze wieści. Tu mała uwaga, blog grzeje się niemiłosiernie i jest sporo czytania :smileyhappy:.

Z najnowyszych wieści: w dniu wczorajszym skrzyżowaliśmy szpady z klanem SPOL, tryb szturmowy, na Kaspijskiej i Metrze. Walka od początku była zacięta, szczątki budynków latały koło głów, szczęk i pisk pękających czołgów, ogłuszające wybuchy pękających granatów zapowiadały wylany krew, pot i łzy... Zaczęło się, poderwały się grzmotowładne jety, w chmurach pyłu i dymu ruszyły czołgi. Słyszałem, widziałem.Ukryłem się za załomem budynku z celem wroga do uzbrojenia. Czy to mądrze? Nie wiem, nie obchodzi mnie to! Uciuu wydał rozkaz. Przeładowałem. CZOŁG z prawa! CZOOOOOŁŁŁG! Krzyczą! Gdzie mój Javelin? Już patrzę, już tęsknię za pikającym namierzaniem. JEST namiar! Uśmiech przebiega mi przed oczyma, nie mogę już dłużej czekać, naciskam spust.....

co było dalej?

www.battlefield.ofps.pl

witam wszystkich :smileyhappy: , w jaki sposob mozna sie zapisac do plutonu :smileyhappy: zle mi sie gra bez naszywki OFPS? wnioskowac na battlelog'u nie mozna, bo limit miejsc wyczerpany

Mozesz miec taga nawet jak nie jestes w ofps bf3 jak ja chodz mnie wywalili heheh bo helganskie krajobrazy ładniejsze są a jak  :-)

Tylko się marcin pojaw w BF3, miejsce jest!

Member

Member
mortis20
Zarejestrowane: ‎11-10-2011
Wiadomość 159 z 181 (227 wyświetleń)

Witam.

Chciałbym dołączyć do klanu OFPS.

Już zarejestrowałem się na stronie http://www.battlefield.ofps.pl/ oraz wysłałem zgłoszenie do klanu na battlelogu oraz w tagu mam już OFPS. Czekam na przyjęcie.

Pozdrawiam i życzę dobrej gry wszystkim graczom.

[ Edytowane ]

@ Mortis20.

Witam!

Jesteś już w battlelogu i w Klanie. Co do strony, to pograj z nami trochę, daj się zapamiętać. Zapisz do gry klanowej. Zdobądź rekomendację innych graczy. Widziałem twoją rejestrację, śledzę karierę. Powodzenia w grze.

D.

Ten widżet nie mół zostać wyświetlony.
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Zapoznajcie się z najnowszymi wiadomościami i aktualizacjami, o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenie. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj, aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.

Ostatnie wiadomości