z 10-02-2012 02:53 PM

Wystarczy:
Więcej szczegółów na sonylovesyou.pl
z 10-02-2012 03:51 PM
z 11-02-2012 04:22 PM
w sumie to jest to troche taki konkurs "pomnozmy pieniadze bogatemu ;P"
bo jesli ktos faktycznie chcialby w nim wziasc udzial to musialby wziac przynajmniej te 2000 zl i isc kupic laptopa co nie daje mu pewnosci ze wygra....
Ci ktorych stac moga sobie kupic i nie potrzebuja zwrotu kasy ;P
jedyna opcja ze ktos od kilku lat zbieral na laptopka i akurat teraz ma zamiar kupowac ![]()
z 12-02-2012 12:02 PM
z 14-02-2012 11:01 PM
jeśli sony mnie kocha to niech da mi tego dowody w postaci takiego samego traktowania i asortymentu na ps store jaki jest w USA
a wtedy ja będę kochać sony jeszcze bardziej i wydawać pieniądze na takie hity jak "TRINE 2" i "JAK & DAXTER TRILOGY" i wiele innych których u nas jeszcze nie ma a u USA już się nimi cieszą od jakiegoś czasu
bo zwrot pieniędzy za np 50' plazmę dostaną pewnie rodziny właścicieli salonów w których odbędą się losowania ![]()
z 27-02-2012 09:16 AM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!![]()
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]