w
04-06-2011
01:03 PM
- last edited on
08-06-2011
10:46 AM
przez
Cassiopaea
Witam .
Tyle czasu się męczyłam ( dodam , że jestem kobieta )aby przejść całą grę na 100%
i udało się , była Platynka ![]()
Niestety po ostatnim zalogowaniu na koncie , okazło się , że musze zacząc grac od poczatku ![]()
Wszystkie samochody gdzieś zniknąły :/..
Co jest grane ?? może mi ktoś wytłumaczyć ??
ps. wczesniej gra była zapisywana ... a teraz ( nie chce przeklinać ) nawet tego nie ma :/
Rozwiązane! Przejdź do rozwiązania.
z 04-06-2011 08:35 PM
Ja dopiero kilka dni temu zacząłem grać w BP. Mój problem polegał na tym, że wyłączając grę resetowała mi się konsola i wszystko też mi znikało co zdobyłem, tylko trofea mi zostały. Dzisiaj usunąłęm BP i zainstalowałem ponownie, ale nie ściągałem patch-a i wszystko jak narazie działa prawidłowo. Dzisiaj w nocy postaram się ściągnąć łatkę i jutro napiszę, czy błąd sie powtórzył.
Mam 2 pytania:
1. Czy nie zapisywaniem się stanu gry jest wina Firmware 3.61?*
2. Dlaczego nie ma takiego czegoś, jak opcja np. w PC, że na dysku zostaje instalka gry, tylko po usunięciu muszę ściągać wszystko jeszcze raz?*
*Jeżeli, któryś z tych tematów (moich pytań) był już poruszany na forum, to proszę o podesłanie linka![]()
z 05-06-2011 08:50 AM
z 06-06-2011 01:03 PM
z 06-06-2011 08:08 PM
no właśnie to jest bez sensu .... ile razy można przechodzić w kółko to samo
nie po to tyle czasu się spędza nad grą , żeby potem zaczynać od poczatku ![]()
Ponawiam pytanie ...
Niech mi ktoś napisze , co może byc tego przyczyną ??![]()
Pozdrawiam
z 07-06-2011 02:42 PM
w 07-06-2011 03:14 PM - last edited on 07-06-2011 03:15 PM
w 07-06-2011 03:22 PM - last edited on 07-06-2011 03:25 PM
Najlepsze jest to, że ja mam standardowy awatar, a tez raz zaliczyłem taki reset przy wyjściu:/ Ogólnie gra jest popsuta, serwery cześciej nie działają niż działają i tak się zastanawiam czy to czasami nie jest celowe, żeby mniejsza ilość osób zdołała zaliczyć całość przed upływem subskrypcji PS+.
z 07-06-2011 04:14 PM
z 07-06-2011 05:39 PM
Teraz mi się avatar na licencji pojawił, a tak było tylko puste pole![]()
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]