Odpowiedz
Member
kamakwiat
Wiadomość 1 z 21 (342 Obejrzane)
Przyjęte rozwiązanie

Burnout Paradise (PS+) reset danych

[ Edytowany ]

Witam .

Tyle czasu się męczyłam ( dodam , że jestem kobieta )aby przejść całą grę na 100% :smileyhappy: i udało się , była Platynka :smileyhappy:

Niestety po ostatnim zalogowaniu na koncie , okazło się , że musze zacząc grac od poczatku  :smileysad:

Wszystkie samochody gdzieś zniknąły :/..

Co jest grane  ?? może mi ktoś wytłumaczyć ??

ps. wczesniej gra była zapisywana ... a teraz ( nie chce przeklinać )  nawet tego nie ma  :/

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Znikające samochody z konta!!

Ja dopiero kilka dni temu zacząłem grać w BP. Mój problem polegał na tym, że wyłączając grę resetowała mi się konsola i wszystko też mi znikało co zdobyłem, tylko trofea mi zostały. Dzisiaj usunąłęm BP i zainstalowałem ponownie, ale nie ściągałem patch-a i wszystko jak narazie działa prawidłowo. Dzisiaj w nocy postaram się ściągnąć łatkę i jutro napiszę, czy błąd sie powtórzył.

Mam 2 pytania:

1. Czy nie zapisywaniem się stanu gry jest wina Firmware 3.61?*

2. Dlaczego nie ma takiego czegoś, jak opcja np. w PC, że na dysku zostaje instalka gry, tylko po usunięciu muszę ściągać wszystko jeszcze raz?*

*Jeżeli, któryś z tych tematów (moich pytań) był już poruszany na forum, to proszę o podesłanie linka:smileywink:

Share

Po ściągnięciu łatki problem się powtórzył :/
Share
Member
red110983
Wiadomość 4 z 21 (307 Obejrzane)

mam ten sam problem, udalo mi sie rozwiazac go tylko czesciowo wystarczy nie wpisywac sie do PSN tylko grac ofline wtedy gra sie nie zawiesza przy wychodzeniu i nie resetuje konsoli co jest powodem uszkodzenia stanu gry w innym przypadku zawiesza sie za kazdym razem i musze zaczynac od nowa. dodam jeszcze ze sciagalem te gre z PSS 4 razu i nic nie pomoglo nawet format dysku. oby to naprawili bo szlag mnie trafia. moi znajomi graja bez przeszkod online wiec nie wszyscy maja ten problem:smileysad:
Share
Member
kamakwiat
Wiadomość 5 z 21 (296 Obejrzane)

:smileysad: no właśnie to jest bez sensu .... ile razy można przechodzić w kółko to samo :smileysad: nie po to tyle czasu się spędza nad grą , żeby potem zaczynać od poczatku :smileysad:

Ponawiam pytanie ...

Niech mi ktoś napisze , co może byc tego przyczyną ??:smileysad:

Pozdrawiam

Share

Sprobujcie zmienic awatara PSN na jakis standardowy, i napiszcie czy nadal sie resetuje przy wyjsciu.
P.S. Dlaczego to jest w temacie o znikajacych samochodach?
Share
Member
red110983
Wiadomość 7 z 21 (282 Obejrzane)

[ Edytowany ]
pomoglo spider :smileyhappy: masz u mnie browara. czyli zawinily avatary premium. pozdro
Share

[ Edytowany ]

Najlepsze jest to, że ja mam standardowy awatar, a tez raz zaliczyłem taki reset przy wyjściu:/ Ogólnie gra jest popsuta, serwery cześciej nie działają niż działają i tak się zastanawiam czy to czasami nie jest celowe, żeby mniejsza ilość osób zdołała zaliczyć całość przed upływem subskrypcji PS+.

Share
Member
red110983
Wiadomość 9 z 21 (272 Obejrzane)

kto wie :smileyhappy: byc moze masz racje mi akurat przedluzyli na 2miechy a i tak prawdopodobnie znowu wykupie na rok. gdyby nie ta awaraia to mysle ze nie dali by bournauta w plusie.
Share

Teraz mi się avatar na licencji pojawił, a tak było tylko puste pole:smileywink:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.