Odpowiedz
Member
daavio
Wiadomość 1 z 2 (165 Obejrzane)
Przyjęte rozwiązanie

Burnout Paradise PSN

Cześć

Mam problem , a mianowicie kiedy był program Welcome Back miało sie PS+ , wtedy byl Burnout Paradise za 0 zł jeśli ktos miał PS+ . A wiec sciągnełem go i grałem . Nagle teraz chce go odpalić i jest napisane , że stracił ważność , troche mnie to zdziwiło ale usunełem go i wchodze w PSS i chce sciągnąć na nowo a tutaj brak Burnout w Download List . Moje pytanie czy moge go jakoś odzyskać ?

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Azriel1125
Wiadomość 2 z 2 (161 Obejrzane)

Dotyczy: Burnout Paradise PSN

Gry z PS+ działają tak długo, jak długo masz wykupiony abonament. Jeśli po upływie 30 dni, które były za darmo, nie przedłużyłeś subskrypcji, to Burnout został zablokowany.
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.