z 07-08-2011 09:27 AM
Cześć
Mam problem , a mianowicie kiedy był program Welcome Back miało sie PS+ , wtedy byl Burnout Paradise za 0 zł jeśli ktos miał PS+ . A wiec sciągnełem go i grałem . Nagle teraz chce go odpalić i jest napisane , że stracił ważność , troche mnie to zdziwiło ale usunełem go i wchodze w PSS i chce sciągnąć na nowo a tutaj brak Burnout w Download List . Moje pytanie czy moge go jakoś odzyskać ?
Rozwiązane! Przejdź do rozwiązania.
z 07-08-2011 10:03 AM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]