Odpowiedz

Burnout Paradise Ultimate Edition PSS

Witam uprzejmie

Proszę o informację, czy Burnout Paradise Ultimate Edition na polskim PSS to wersja z polskim dubbingiem, czy jest to wersja angielskojęzyczna.

Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 2 z 32 (2,196 Obejrzane)

Re: Burnout Paradise Ultimate Edition PSS

Witam :smileyhappy:

cytat z ea pl:
"Gra na PC oraz PLAYSTATION 3 pojawi się w pełnej, polskiej wersji językowej."
Share

Dotyczy: Re: Burnout Paradise Ultimate Edition PSS

Witam uprzejmie

Odpaliłem, wersja z aktualizacji 05.02.2009 z polskiego PSS nie posiada polskiego języka ani mówionego ani napisów.

Mam pytanie do starych wyjadaczy BP :smileyhappy: ...na początku dostaje się piękną licencję i można zrobić sobie foto, jak ktoś ma kamerkę albo daje avatara. Jest tam na tej licencji flaga, czy u Was jest ona polską flagą? U mnie na licencji widnieje flaga USA i nie wiem, czy to jakoś bez sensu mi wybrało, czy po prostu tak jest gra zrobiona, że wybiera zawsze licencję USA, bo się dostaje prawko na Paradise City.

Jak to jest?

Drugie pytanie, jak nie miałem kamerki podłączonej i wybrało mi avatar, to czy mogę później to zmienić z avatara na zdjęcie z kamerki?

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 4 z 32 (2,184 Obejrzane)

Burnout Paradise Ultimate Edition PSS

Witam.

Tej flagi USA nie da sie zmienić, przy każdej nowej licencji zmieniany jest wygląd "plakietki". Gdzieś w opcjach jest zmiana fotki, zresztą o ile dobrze pamiętam to po każdym auto save jest robiona fotka do licencji.

Pozdrawiam.

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 5 z 32 (2,182 Obejrzane)

Przepraszam Cię Vamet jeśli w jakiś sposób wporwadziłem Cię w błąd ale ja tylko przekazałem info z tejże strony:

http://www.polska.ea.com/news/36732/
Share

Witam uprzejmie

E? Klimat_GTK :smileyhappy: ...daj spokój z przeprosinami :smileyhappy: ...nawet pod tym kątem nie pomyślałem.

Ja szczerze mówiąc wole oryginalne produkcje + ewentualnie do wyboru (możliwość włączenia/wyłączenia) polskich napisów. Jestem przeciwnikiem lektora i dubbingu, dlatego że niszczy oryginalną ścieżkę dźwiękową, a Polacy nie potrafią stworzyć dobrej jakości ścieżkę porównywalną z oryginałem. W polskich filmach, to mimo iż jestem Polakiem i rozumiem ten język, muszę się wsłuchiwać, żeby dobrze dialogi zrozumieć, to jakaś masakra.

Poza tym, nie ma nic lepszego niż możliwość zagrania w oryginalną grę w sensie z pierwszą ścieżką dźwiękową. Tak jak autorzy gry chcieli to przedstawić. Dla mnie skandalem jest, że nie ma gier w erze płyt BD z możliwością wyboru ścieżki audio i napisów. Pierwszym takim tytułem jest Killzone 2, ale tam nie da się wybrać znowu angielskiego języka i polskich napisów :smileyhappy: A miejsce na płytach się marnuje. Szkoda. Nikt nigdy nie potrafi wykorzystać danego potencjału.

Dzięki za informacje :smileyhappy: ...Przem_2010, dzięki również :smileyhappy:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Neq
Member
Neq
Wiadomość 7 z 32 (2,119 Obejrzane)

Witam,

chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o Burnoucie. Czy jest to gra zapewniająca wiele godzin dobrej zabawy?

Pytam, ponieważ mam bardzo ograniczony bydżet i zastanawiam się co wybrać: Killzone 2, czy Burnout'a ;]

PS: Przeszedłem KZ2 więc tu w grę wchodzi tylko multi.

Pozdrawiam

Image and video hosting by TinyPic>
Share
Member
Cloudwoj
Wiadomość 8 z 32 (2,109 Obejrzane)

Witam !!!!!

W ciemno polecam tą grę zwłaszcza, że ostatnio wyszła jako Ultimate Box z wszystkimi dodatkami jakie wyszły oprócz tych z ostatniego tygodnia. A co do polskiego tłumaczenia w tej grze podoba mi się nawet lepiej niż z NFS czasami śmieszne ale fajnie zrobione z głową:Stupid:

Pozdrawiam wszystkich

Share

Re: Dotyczy: Re: Burnout Paradise Ultimate Edition PSS

Witam uprzejmie

Należy mieć na uwadze, że na PSS PL jest wersja angielska gry, a nie polska :smileyhappy:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
KoSzNik
Wiadomość 10 z 32 (2,097 Obejrzane)

Goraco polecam Burnout'a. Spedzilem przy nim kilkadziesiat godzin i jestem zadowolony z zakupu:smileyvery-happy: Troche szkoda, ze zmienili oprawe graficzna (wolalem ta przed wejsciem party pack'a). Zabawa przez siec jest przednia, o ile nie trafi sie na ludzi, ktorzy wola jezdzic w kolko i rozwalac wszystkich dookola (chociaz pewnie kazdy z nas mial taki dzien:Evil:). No i w single'u dobrze ze dodali restart bo miedzy innymi dlatego nie ukonczylem jeszcze kariery:smileysad:

A jeszcze zadam takie ciekawskie pytanko: czy w wersji Ultimate Edition z PSS jest mozliwosc wprowadzenia kodow na ukryte samochody? czy sa one od razu dostepne czy nie ma takiej opcji? Bo z tego co wiem to w oryginalnej wersji z PSS nie mozna bylo wprowadzac tych kodow...

-------------------
"We must travel in the direction of our fears"
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.