z 05-02-2009 09:13 PM
z 08-02-2009 02:43 AM
z 08-02-2009 08:47 PM
Witam uprzejmie
Odpaliłem, wersja z aktualizacji 05.02.2009 z polskiego PSS nie posiada polskiego języka ani mówionego ani napisów.
Mam pytanie do starych wyjadaczy BP
...na początku dostaje się piękną licencję i można zrobić sobie foto, jak ktoś ma kamerkę albo daje avatara. Jest tam na tej licencji flaga, czy u Was jest ona polską flagą? U mnie na licencji widnieje flaga USA i nie wiem, czy to jakoś bez sensu mi wybrało, czy po prostu tak jest gra zrobiona, że wybiera zawsze licencję USA, bo się dostaje prawko na Paradise City.
Jak to jest?
Drugie pytanie, jak nie miałem kamerki podłączonej i wybrało mi avatar, to czy mogę później to zmienić z avatara na zdjęcie z kamerki?
Z poważaniem
z 08-02-2009 09:46 PM
z 08-02-2009 09:52 PM
z 08-02-2009 10:34 PM
Witam uprzejmie
E? Klimat_GTK
...daj spokój z przeprosinami
...nawet pod tym kątem nie pomyślałem.
Ja szczerze mówiąc wole oryginalne produkcje + ewentualnie do wyboru (możliwość włączenia/wyłączenia) polskich napisów. Jestem przeciwnikiem lektora i dubbingu, dlatego że niszczy oryginalną ścieżkę dźwiękową, a Polacy nie potrafią stworzyć dobrej jakości ścieżkę porównywalną z oryginałem. W polskich filmach, to mimo iż jestem Polakiem i rozumiem ten język, muszę się wsłuchiwać, żeby dobrze dialogi zrozumieć, to jakaś masakra.
Poza tym, nie ma nic lepszego niż możliwość zagrania w oryginalną grę w sensie z pierwszą ścieżką dźwiękową. Tak jak autorzy gry chcieli to przedstawić. Dla mnie skandalem jest, że nie ma gier w erze płyt BD z możliwością wyboru ścieżki audio i napisów. Pierwszym takim tytułem jest Killzone 2, ale tam nie da się wybrać znowu angielskiego języka i polskich napisów
A miejsce na płytach się marnuje. Szkoda. Nikt nigdy nie potrafi wykorzystać danego potencjału.
Dzięki za informacje
...Przem_2010, dzięki również ![]()
Z poważaniem
z 22-02-2009 09:50 PM
z 23-02-2009 10:01 PM
z 23-02-2009 10:29 PM
z 24-02-2009 07:06 AM
Goraco polecam Burnout'a. Spedzilem przy nim kilkadziesiat godzin i jestem zadowolony z zakupu
Troche szkoda, ze zmienili oprawe graficzna (wolalem ta przed wejsciem party pack'a). Zabawa przez siec jest przednia, o ile nie trafi sie na ludzi, ktorzy wola jezdzic w kolko i rozwalac wszystkich dookola (chociaz pewnie kazdy z nas mial taki dzien
). No i w single'u dobrze ze dodali restart bo miedzy innymi dlatego nie ukonczylem jeszcze kariery![]()
A jeszcze zadam takie ciekawskie pytanko: czy w wersji Ultimate Edition z PSS jest mozliwosc wprowadzenia kodow na ukryte samochody? czy sa one od razu dostepne czy nie ma takiej opcji? Bo z tego co wiem to w oryginalnej wersji z PSS nie mozna bylo wprowadzac tych kodow...
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]