Odpowiedz
Member
Gwelezemba
Wiadomość 1 z 5 (374 Obejrzane)

Jak odblokować Ultimate Box?

[ Edytowany ]

Witam
Mam taki poważny problem:
Posiadam Burnout Paradise Ultimate Box wersja płytowa a nie z PS Store
W książeczce są dwa kody, jeden do rejestracji gry a drugi "Hints Code"

Jak zrobić pełną wersję gry?

Próbowałam rejestrować grę na EA, wybieram rejestracja gry, wyświetla mi się spis moich gier z EA, wybieram pomoc do gry, tam jest rejestracja gry, wyświetla mi się spis moich gier i tak w kółko.
W jaki sposób zarejestrować grę.

No i najważniejsze gdzie wpisać ten kod pod hasłem "Hints and Cheats"

znalazłam na stronie z grami miejsce na wpisanie kodów, problm w tym że taka tabelka nie istnieje

Kod "Hints and Cheat" jest cztero cyfrowy
a kod rejestracyjny pięcio.

Kupiłam Burnout Paradise Ultimate Box tylko że mam nadal wersję jak z PS Store czyli bez jakichkolwiek dodatków.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
MVP
Rympal
Wiadomość 2 z 5 (354 Obejrzane)

Re: Jak odblokować Ultimate Box?

[ Edytowany ]

Niczego nie trzeba odblokowywać. Wkładasz płytę i instalujesz na dysku. Powinnaś mieć dodatkowo motocykle i opcję party czy coś jeszcze to nie pamiętam. Na pewno w tej wersji nie ma wyspy chyba, że nie wiem jak ją odblokować :smileytongue:. Nie kojarzę czy coś jeszcze jest. Aż jutro zerknę czy mam jakiś kod bo zazwyczaj nie oglądam książeczek.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
Member
Gwelezemba
Wiadomość 3 z 5 (351 Obejrzane)

No wlasnie nie instalowala sie, jedyne co to pobrala sobie aktualizacje 1.9. Kody mam z tylu ksiazeczki i wiem od Bartka ze powinnam miec wyspe i samochody ktore normalnie sa do kupienia w ps store. Teoretycznie gre powinno sie dac zarejestrowac na stronie EA ale sie cos nie da, jest kod 4 cyfrowy na dodatki ale nie ma gdzie go wpisac, powinnam miec bonusy w grze a ich nie ma. Gra wyglada jak zubozona wersja z ps store a powinna byc z dodatkami. Dziwne to tymbardziej ze kupilam nowa, zafoliowana gre w sklepie a mam jak ta z ps store "bida wersje"

Share
MVP
Rympal
Wiadomość 4 z 5 (347 Obejrzane)

Na opakowaniu jest napisane, że zawiera "Burnoute Paradise, Burnoute Paradise Bikes, i zupełnie nowy tryb Party..." nie ma nic na temat Big Surf Island.Czyli moim zdanie ultimate box to motocykle i tryb party. Nic więcej.

Co do kodu to faktycznie mam ale u mnie jest 5 cyfrowy. Czyli, że po rejestracji gry dostaje się Big Surf Island? Bo sprawdzałem na innych forach itd. I ta wersja nie ma BSI. Zostałaś prawdopodobnie wprowadzona w błąd.

Możliwe, że z tym instalowaniem się mylę i faktycznie go nie było. Bo bardzo dawno temu przeprowadzałem pierwsze uruchomienie.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
Member
Gwelezemba
Wiadomość 5 z 5 (341 Obejrzane)

Tak sa tam dwa kody jeden 4 a drugi 5 cyfrowy Podobno po rejestracji gry dostanie sie wyspe tyle ze nie spotkalam nikogo komu powiodla by sie rejestracja gry na EA. Po rejestracji powinno sie dostac 9 cyfrowy kod do wpisania w sklepie w dziale radeem codes. No problem w tym ze nie idzie tego dziadostwa zarejestrowac.

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.