w 18-06-2011 03:34 PM - last edited on 18-06-2011 03:50 PM
Witam
Mam taki poważny problem:
Posiadam Burnout Paradise Ultimate Box wersja płytowa a nie z PS Store
W książeczce są dwa kody, jeden do rejestracji gry a drugi "Hints Code"
Jak zrobić pełną wersję gry?
Próbowałam rejestrować grę na EA, wybieram rejestracja gry, wyświetla mi się spis moich gier z EA, wybieram pomoc do gry, tam jest rejestracja gry, wyświetla mi się spis moich gier i tak w kółko.
W jaki sposób zarejestrować grę.
No i najważniejsze gdzie wpisać ten kod pod hasłem "Hints and Cheats"
znalazłam na stronie z grami miejsce na wpisanie kodów, problm w tym że taka tabelka nie istnieje
Kod "Hints and Cheat" jest cztero cyfrowy
a kod rejestracyjny pięcio.
Kupiłam Burnout Paradise Ultimate Box tylko że mam nadal wersję jak z PS Store czyli bez jakichkolwiek dodatków.
w 19-06-2011 12:20 AM - last edited on 19-06-2011 12:21 AM
Niczego nie trzeba odblokowywać. Wkładasz płytę i instalujesz na dysku. Powinnaś mieć dodatkowo motocykle i opcję party czy coś jeszcze to nie pamiętam. Na pewno w tej wersji nie ma wyspy chyba, że nie wiem jak ją odblokować
. Nie kojarzę czy coś jeszcze jest. Aż jutro zerknę czy mam jakiś kod bo zazwyczaj nie oglądam książeczek.
z 19-06-2011 12:29 AM
z 19-06-2011 02:17 AM
Na opakowaniu jest napisane, że zawiera "Burnoute Paradise, Burnoute Paradise Bikes, i zupełnie nowy tryb Party..." nie ma nic na temat Big Surf Island.Czyli moim zdanie ultimate box to motocykle i tryb party. Nic więcej.
Co do kodu to faktycznie mam ale u mnie jest 5 cyfrowy. Czyli, że po rejestracji gry dostaje się Big Surf Island? Bo sprawdzałem na innych forach itd. I ta wersja nie ma BSI. Zostałaś prawdopodobnie wprowadzona w błąd.
Możliwe, że z tym instalowaniem się mylę i faktycznie go nie było. Bo bardzo dawno temu przeprowadzałem pierwsze uruchomienie.
z 19-06-2011 10:55 AM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]