Odpowiedz
Przyjęte rozwiązanie

Problem z trofeami

Mam taki problem:

Pobrałem BP z PSS za darmo (plystation plus). Po zainstalowaniu chciałem zobaczyć co to za gra.

Nie miałem zbyt wiele czasu, żeby pobrać aktualizację 1.90. Pojeździłem sobie, trochę poskakałem, rozbiłem kilka bilbordów i przejechałem przez kilka bramek. Nazajutrz pobrałem aktualizację (aktualizacja zawierała trofea) i znalazłem takie trofea: Smash 3 Burnout Billboards, Drive through 10 sets of Yellow Smash Gates.

Rozbiłem dużo bilbordów (ponad 15) i przejechałem przez wiele bramek (ponad 50) , więc pomyślałem, że powinenem mieć już te trofea. Potem zajażyłem co się stało i zrozumiałem, że nie będę miał tych pucharków.

Co mogę zrobić żeby je zdobyć ?

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Pankracy520
Wiadomość 2 z 8 (266 Obejrzane)

Dotyczy: Problem z trofeami

Witam

Usuń zapis gry i zacznij od nowa, powinno pomuc :smileyvery-happy:

Share

Pomogło!:smileyvery-happy:

Share

Od razu przepraszam, że podłączam się do nie mojego tematu ze swoim problem ale nie chciałem robić bałaganu na forum z tak małą prośbą. Otóż brakuje mi trofeum za zaproszenie gracza do gry online a obecnie żaden z moich znajomych a 30 lipca kończy mi się darmowy abonament plusa nie gra już albo nie ma tej gry więc tu moja ogromna prośba jakby ktoś chciał mi pomóc w zdobyciu tego trofeum to bardzo proszę o wysłanie zaproszenia do znajomych na moje konto PSN. Z góry dziękuję za pomoc

Steamprofile badge by Steamprofile.com
Share
MVP
Rympal
Wiadomość 5 z 8 (198 Obejrzane)

Dodaj mnie do znajomych to Ci pomogę. Nie ma problemu :smileyhappy:

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share

Próbowałem wysłać zaproszenie ale konsola informuje, że masz pełną listę znajomych i nie może ukończyć operacji dodawania

Steamprofile badge by Steamprofile.com
Share
MVP
Rympal
Wiadomość 7 z 8 (187 Obejrzane)

[ Edytowany ]

ups widać i mnie to dopadło. Usunę zaraz kogoś i jak wrócę ze sklepu możemy zaczynać. Potrwa to zapewne jakieś 30-45 minut :smileywink:, do zobaczenia.

EDIT:

Dobra usunąłem tak więc zapraszam a do gry zapraszam za jakieś 30-45 min.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
Member
kacper3615
Wiadomość 8 z 8 (136 Obejrzane)

Problem z trofeami

Witam.W grze Burnout Paradise The Ultimate Box Ma m Ponad ok.360 skoszeń i nie dostałem nadal trofeum że mam 200 skoszeń.Mam wszystkie dodatki do gry.Proszę o pomoc!!!

PS.Mam Konsole PS3 360GB Slim

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.