z 17-06-2011 05:24 PM
Mam taki problem:
Pobrałem BP z PSS za darmo (plystation plus). Po zainstalowaniu chciałem zobaczyć co to za gra.
Nie miałem zbyt wiele czasu, żeby pobrać aktualizację 1.90. Pojeździłem sobie, trochę poskakałem, rozbiłem kilka bilbordów i przejechałem przez kilka bramek. Nazajutrz pobrałem aktualizację (aktualizacja zawierała trofea) i znalazłem takie trofea: Smash 3 Burnout Billboards, Drive through 10 sets of Yellow Smash Gates.
Rozbiłem dużo bilbordów (ponad 15) i przejechałem przez wiele bramek (ponad 50) , więc pomyślałem, że powinenem mieć już te trofea. Potem zajażyłem co się stało i zrozumiałem, że nie będę miał tych pucharków.
Co mogę zrobić żeby je zdobyć ?
Rozwiązane! Przejdź do rozwiązania.
z 17-06-2011 07:21 PM
z 18-06-2011 07:54 AM
z 22-07-2011 07:27 PM
Od razu przepraszam, że podłączam się do nie mojego tematu ze swoim problem ale nie chciałem robić bałaganu na forum z tak małą prośbą. Otóż brakuje mi trofeum za zaproszenie gracza do gry online a obecnie żaden z moich znajomych a 30 lipca kończy mi się darmowy abonament plusa nie gra już albo nie ma tej gry więc tu moja ogromna prośba jakby ktoś chciał mi pomóc w zdobyciu tego trofeum to bardzo proszę o wysłanie zaproszenia do znajomych na moje konto PSN. Z góry dziękuję za pomoc
z 22-07-2011 11:12 PM
z 23-07-2011 07:55 AM
w 23-07-2011 07:58 AM - last edited on 23-07-2011 08:02 AM
z 07-11-2011 02:09 PM
Witam.W grze Burnout Paradise The Ultimate Box Ma m Ponad ok.360 skoszeń i nie dostałem nadal trofeum że mam 200 skoszeń.Mam wszystkie dodatki do gry.Proszę o pomoc!!!
PS.Mam Konsole PS3 360GB Slim
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]