Odpowiedz

Wersja językowa

Kilka miesięcy temu kupiłam Burnout Paradise po polsku , niestety sprzedawca okazał się oszustem i wysłał mi wersję europejską ( niemiecki , francuski , włoski ) . Nie było możliwości zwrotu ani wymiany :/ .

Teraz mam pytanie - czy jak kupię wersję polską , to będę mogła normalnie kontynuować grę , czy trzeba będzie przechodzić ją od nowa  ? Ten język sprawia mi wielki kłopot i nie wiem czasami o co chodzi w grze ;(

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
slomka
Wiadomość 2 z 4 (576 Obejrzane)

Dotyczy: Wersja językowa

Odpowiem Ci tak:

Jakiś czas temu pożyczyłem od kumpla Burnout Paradise po "naszemu".

Ponieważ bardzo mi się spodobał (a w między czasie zrobiłem gierkę na 60%) zakupiłem ją sobie w promocji ze ps stora. Nie dość że nie było już języka POLSKIEGO to w dodatku WSZYTSKIE savy poszły się kochać... :Shame: :xCry:

Share

No jednak trochę inny przypadek . Miejmy nadzieję ...

Share
Member
drobiczak
Wiadomość 4 z 4 (104 Obejrzane)

Jeśli slomce zmieniło na angielski, to chyba tobie zmieni na polski i zresetuje grę...:smileysad:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.