Odpowiedz

[Zawody] Burnout Paradise Meeting

[ Edytowany ]

Tak jak wielu z Was posiadam ten tytuł za sprawą 30 dniowego dostępu do PlayStation Plus jaki oferuje program Welcome Back. Szczerze mówiąc zastanawiam się dlaczego nie wpadł w moje ręce wcześniej, gierka jest bardzo przyjemna i ma pewien potencjał.
I my ten potencjał częściowo spróbujemy wykorzystać, co prawda na ostatnią chwilę, ale myślę że warto.

W dniach od 28 czerwca (wtorek) do 1 lipca (piątek) między godziną 20:00 a 22:00 (możliwe że się przedłuży) odbędą się zawody, na których nie może Was zabraknąć.

Każdy kto posiada ten tytuł w swojej bibliotece gier i ma ochotę wziąć udział w zmaganiach będzie mile widziany. Jednak musi dysponować czasem w wyżej wymienionych godzinach oraz zapoznać się zasadami obowiązującymi na forum jak również regulaminem ogólnym odpowiednim dla tego typu wydarzeń.

Na czym będą polegały zawody?
--Wszyscy chętni zostaną przydzieleni do grupy.
--Wielkość grupy będzie zależna od ilości uczestników. Ma to na celu sprawiedliwe podliczenie punktów uzyskanych w wyścigach (wyścig w grupie z miejszą ilością osób powoduje zmniejszenie liczby punktów zdobytych w wyścigu).
--Każdego dnia grupy wezmą udział w 3 wyścigach składających się z 5 rund (w sumie 15 wyścigów na jeden dzień).
--Ruch uliczny podczas wyścigów będzie ustawiony na wysoki, więc nie tylko prędkość się liczy ale również umiejętne unikanie przeszkód, unikanie atakujących przeciwników jak również zadbanie o to, aby utrudnić im dojechanie do mety przed wami. Wykorzystajcie to odpowiednio.
--Trasy do wyścigów będą ustawiane domyślnie/losowo w grze, także nie ważne jest jaki osiągniecie czas, ale to jakie zajmiecie miejsce.
--Samochód jakim należy rozegrać wyścig będzie z góry ustalony, będzie to jeden z pierwszych jakie odblokowujemy w grze. Dlaczego? Nie każdy zdążył odblokować ich więcej, a chcemy aby było sprawiedliwie.
--Rodzaj samochodu - napewno będzie to tak zwany stunt car (parametry oznaczone na zielono), gdyż są to najłatwiejsze w opanowaniu jeżeli chodzi o dopalacz samochody. 
--Ostatniego dnia zawodów odbędzie się finał, do którego zakwalifikują się jedynie najlepsze osoby z danej grupy (ile tych osób będzie? zobaczymy ilu zglosi się chętnych).
--W przypadku, gdy podczas wyścigu kogoś rozłączy z jakichś przyczyn, niestety ale będzie to dla niego koniec tego wyścigu, jednak punkty jakie zostały zdobyte przed rozłączeniem będą brane pod uwagę.

Dla najlepszych przewidziane są nagrody rzeczowe w postaci gier na PlayStation 3.

Chętnych do wzięcia udziału w zawodach proszę o skopiowanie i dopisanie się do listy uczestników oraz dopisanie jaki samochód został odblokowany jako ostatni, ułatwi nam to wybór odpowiedniej maszyny do wyścigu. (PSN ID - Nazwa Samochodu).

Lista uczestników:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
i więcej..

Zapisy kończą się 27.06 o godzinie 20:00!

Pamiętajcie, jeździmy codziennie także upewnijcie się, że będziecie mogli się pojawić.

Dlaczego taka częstotliwość?  
Spowodowane jest to głównie tym, że wkrótce gra dla wielu z nas utraci ważność i już nie będzie można z niej korzystać. Musimy się uwinąć chcąc jeszcze wycisnąć conieco z tej gry:smileywink: 
Będzie to swojego rodzaju pożegnaniem dla niektórych. Ale za to jakim:smileywink:

No właśnie jakim? Ocenicie sami.
Do zobaczenia na torze!

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
MVP
Rympal
Wiadomość 2 z 49 (443 Obejrzane)

Re: [Zawody] Burnout Paradise Meeting

Świetna inicjatywa. Szkoda, że przez cały przyszły tydzień wieczory mam zawalone :smileysad:. Z miłą chęcią wziąłbym udział :smileysad:

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share

Lista uczestników:

1.LokoCzoko (mam prawie wszystkie samochody :smileytongue: )
2.
3.
4.
5.
6.
7.

8.

Share
Member
Termez
Wiadomość 4 z 49 (434 Obejrzane)

Lista uczestników:

1.LokoCzoko (mam prawie wszystkie samochody :smileytongue: )
2.Termez (dawno ma i prawie 100% :smileyhappy: )
3.
4.
5.
6.
7.

Share
Member
drobiczak
Wiadomość 5 z 49 (421 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Lista uczestników:

3.drobiczak(Nakamur Ikusa GT)
4.
5.  

6.
7.

Share

Lista uczestników:

3.drobiczak(Krieger Pioneer)
4. Psychopath-PL (podstawowy*):smileyvery-happy:

5.  

6.
7.

* - nie znam nazwy, jak uruchomię grę to się dowiem:Stupid:

Share
Member
drobiczak
Wiadomość 7 z 49 (406 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Psychopath-PL zmień post,bo właśnie zdobyłem nowe auto:smileyhappy:

Share
Member
adrian-1982
Wiadomość 8 z 49 (405 Obejrzane)

chętnie pojeżdze jestem za :Smile:

Share
Member
mecenasik_visari
Wiadomość 9 z 49 (395 Obejrzane)

Lista uczestników: 1.LokoCzoko (mam prawie wszystkie samochody  ) 2.Termez (dawno ma i prawie 100% ) 3.drobiczak(Nakamur Ikusa GT) 4.mecenasik_visari (Nakamura Ikusa Samurai) 5. 6. 7. 8.
Share
Member
mecenasik_visari
Wiadomość 10 z 49 (393 Obejrzane)

Lista uczestników: 1.LokoCzoko (mam prawie wszystkie samochody  ) 2.Termez (dawno ma i prawie 100% ) 3.drobiczak(Nakamur Ikusa GT) 4.mecenasik_visari (Nakamura Ikusa Samurai) 5. 6. 7.
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.