z 27-12-2011 09:42 PM
Witajcie,
kupiłem tę grę w zestawie w Media Markt. W trakcie pierwszego uruchomienia, po potwierdzeniu przy starcie pojawił się komunikat o "fatal error". Jedynym wyjściem było wyjście do menu głównego
(
Ktoś zna rozwiązanie problemu ??
Z góry dzięki
Wojtek
z 28-12-2011 01:52 PM
z 30-12-2011 09:49 AM
Witam.Mam ten sam problem z tą grą.Mam ją już długo i grałem w nią nie raz.W singlu oraz multi.Wszystko działało do momentu ostatniej aktualizacji gry.Po włożeniu płyty i próbie odpalenia występuje ,,FATAL ERROR,,.Jedyna możliwa opcja to powrót do menu głównego konsoli.Sprawdziłem tą gre u kolegi (konsole ma nową może z dwa miesiące) i u niego dzieje się dokładnie to samo.Doszliśmy do wniosku,że to coś się dzieje na serwerze.Wiemy również jak odpalić tą gre.Otóż wystarczy odłączyć kabel z internetem od konsoli,odpalić gre i z powrotem podłączyć kabel z internetem.Śmiga jak dawniej i na singlu i na multiplayerze.Tylko czy tak powinno być?Chyba Playstation Network powinien się zainteresować.Aha,zapomniałem dodać,że wszystkie moje inne gry działają normalnie.Pozdro
z 31-12-2011 03:53 PM
Witam,a gra dalej nie działa tak jak powinno być.Jak ktoś miał podobny problem i sobie z nim poradził to niech go opisze,każda rada jest cenna,pozdrawiam
z 14-01-2012 07:28 AM
Własnie znalazlem odpowiedz na dreczace mnie pytanie co z tym fatal errorem robic.... teraz czy nie ma innej mozliwosci zeby go wyeliminowac?! Bede pozniej pisal wiadomosc do infinity zeby cos robili albo niech mi wymieniaja gre na nowa!
z 16-02-2012 04:17 PM
Miałem Dokładnie ten sam problem po uruchomieniu gry i zainstalowaniu aktualizacji pozaywał mi się bła FATAL ERROR ( a miałem nowo kupiony playstation) Dopiero po odłączeniu kableka od internetu gra się normalnie uruchomiła. I później po podłączeniu kabelka normalnie funkcjonowała. Ale przy każdym uruchomieniu trzeba było odłączać kbale internetowy- chore ale ważne że pomagało. pozdrawiam.
z 29-04-2012 10:20 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła.Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]