Odpowiedz

Call of Duty 4 Modern Warfare - fatal error przy uruchomieniu

Witajcie,

kupiłem tę grę w zestawie w Media Markt. W trakcie pierwszego uruchomienia, po potwierdzeniu przy starcie pojawił się komunikat o "fatal error". Jedynym wyjściem było wyjście do menu głównego :smileysad:(

Ktoś zna rozwiązanie problemu ??

Z góry dzięki

Wojtek

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Call of Duty 4 Modern Warfare - fatal error przy uruchomieniu

Jeżeli możesz, to sprawdź na innej konsoli. Jak nie zadziała, to z paragonem wymień ją w MediaMarkt na nowy egzemplarz.

Jeżeli zadziała, to sprawdź, czy inne gry działają na Twojej konsoli, bo jeżeli nie, to może być problem z konsolą (np. laserem).
Share

Witam.Mam ten sam problem z tą grą.Mam ją już długo i grałem w nią nie raz.W singlu oraz multi.Wszystko działało do momentu ostatniej aktualizacji gry.Po włożeniu płyty i próbie odpalenia występuje ,,FATAL ERROR,,.Jedyna możliwa opcja to powrót do menu głównego konsoli.Sprawdziłem tą gre u kolegi (konsole ma nową może z dwa miesiące) i u niego dzieje się dokładnie to samo.Doszliśmy do wniosku,że to coś się dzieje na serwerze.Wiemy również jak odpalić tą gre.Otóż wystarczy odłączyć kabel z internetem od konsoli,odpalić gre i z powrotem podłączyć kabel z internetem.Śmiga jak dawniej i na singlu i na multiplayerze.Tylko czy tak powinno być?Chyba Playstation Network powinien się zainteresować.Aha,zapomniałem dodać,że wszystkie moje inne gry działają normalnie.Pozdro

Share

Witam,a gra dalej nie działa tak jak powinno być.Jak ktoś miał podobny problem i sobie z nim poradził to niech go opisze,każda rada jest cenna,pozdrawiam

Share
Member
MAGIC-PL
Wiadomość 5 z 7 (213 Obejrzane)

Własnie znalazlem odpowiedz na dreczace mnie pytanie co z tym fatal errorem robic.... teraz czy nie ma innej mozliwosci zeby go wyeliminowac?! Bede pozniej pisal wiadomosc do infinity zeby cos robili albo niech mi wymieniaja gre na nowa!

Share
Member
SPINACZ_GT
Wiadomość 6 z 7 (143 Obejrzane)

Miałem Dokładnie ten sam problem po uruchomieniu gry i zainstalowaniu aktualizacji pozaywał mi się bła FATAL ERROR ( a miałem nowo kupiony playstation) Dopiero po odłączeniu kableka od internetu gra się normalnie uruchomiła. I później po podłączeniu kabelka normalnie funkcjonowała. Ale przy każdym uruchomieniu trzeba było odłączać kbale internetowy- chore ale ważne że pomagało. pozdrawiam.

Share

MAGIC-PL , wymiana nic nie pomoże pożyczyłem od kumpla grę , u niego śmiga jak tralala u mnie nie :smileysad: lepiej napisz do nich niech to ogarną bo masakra normalnie już od lutego z tym mam problem poSS

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła.Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.