Odpowiedz
Member
aron82bb
Wiadomość 1 z 46 (1,048 Obejrzane)

Call of Duty Black Ops NEW!!!

Witam jak w tytule nowe Call of Duty Black Ops premiera 11.9.2010 eur w trailerze data US.

http://www.youtube.com/watch?v=w0n0QKGKQCc

a co do producenta gry to chyba lipa tak slyszalem ze ta firma robila wczesniejsze czesci i nie zbyt byly udane nie chodzi mi o COD MW2 

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

[ Edytowany ]

Co do daty to jest u amerykańców inaczej 11.09.2010 czyli 9 listopad 2010...

Strasznie dziwny ten trailer... Gdzie się podział Infinity Ward?? Będzie kupa z tej następnej części, zero porywu... Jak dla mnie to odpada...

raczej Upsss

Share

Re: Call of Duty Black Ops NEW!!!

no niestety, bez Infinity Ward może być bardzo słabo, ale zobaczymy...

Share
Member
s_nort
Wiadomość 4 z 46 (1,043 Obejrzane)

COD 1-Infinity Ward,
COD2 - IW,
COD3-Treyarch,
COD4-IW,
COD5-Treyarch,
COD MW2 -IW,
COD Black Ops - Treyarch.

Tak to wygląda.

@yoshimitshu77 - IW jest w rozsypce, większość ludzi juz chyba nawiała do Respawn Entertainment...
Share

[ Edytowany ]

Tak?? Spoko :smileytongue: Nie chcę się z Tobą kłucić ale popatrz realnie jak to wszystko wygląda z góry... Ja np. jestem fanem COD'a i właśnie dobrze że napisałeś która część jest od jakiego producenta... i teraz pomyśl czy COD 5 mimo że jest nowszy to czy ma jakieś duże poparcie biorąc pod uwagę COD'a 4?? Wchodząc do sklepu i widząc że COD 5 jest tańszy od COD 4?? Coś tu chyba jest nie tak...

COD3 ?? Hmmm nawet wercji PC nigdzie nie widziałem, tylko na PS2 i xboxa, dlaczego nie pociągnęli tego wyżej, np. pod PS3??

Spoko że wychodzi następna część ale oglądając trailer siódmej części oprócz grafiki, to nie znalazłem tam nic co moglo by wzbudzić moje zainteresowanie... brak "tego czegoś"... oprócz grafiki powinna coś posiadać... na filmie widać tylko kupę zamieszania, motłoch... Takie jakieś to nie do końca poskładane...

To jest tylko moje zdanie... :smileytongue:

Share
Member
s_nort
Wiadomość 6 z 46 (1,036 Obejrzane)

Re: Call of Duty Black Ops NEW!!

[ Edytowany ]

yoshimitshu77 - COD3 wyszło na PS3, nawet mam w swojej kolekcji. Możesz dostać za grosze (o tyle ciekawe, że masz pancerniaków Maczka).
Co do grywalności, to faktycznie te od IW bardziej mi się podobają, zaznaczyłem tylko ,ze nie wiadomo co wyjdzie w przyszłości z tego studia biorąc pod uwagę fakt, że chyba już większość jego kluczowych pracowników odeszła.

A co do COD BO - to jak zawsze - pożyjemy... :smileywink:

Może Treyarch czegoś się wreszcie nauczyło :smileywink:

Share

No patrz dziwna sprawa, ponieważ ja szukałem COD'a 3 i na PS3 nigdzie nie mogłem się doszukać... :/

W sumie masz rację, pożyjemy, zobaczymy...

Share
Member
s_nort
Wiadomość 8 z 46 (1,030 Obejrzane)

Share

Dzięki :smileyhappy: Ale poszukam jeszcze po realnych sklepach :smileywink: Jak nie znajde to wezmę z neta...

Share

Aż żal d... ściska... - Konkurencja :smileysad:

Black Ops

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła.Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.