w 14-12-2010 12:46 PM - last edited on 14-12-2010 12:51 PM
z 21-12-2010 02:26 PM
Siemka. Zgadzam się z Yoshimitsu w 100%. Treyarch na spółkę z Panem Kotickiem wypuścili niedopracowane g..... i do tego śmieją się nam wszystkim w twarz bo swoje niemałe sianko za to wzięli. Multiplayer, czyli (jak dla mnie) esencja gry drażni mnie jak nic przedtem. Próby połączenia, migracje hosta....jakaś masakra. Ja tam wolę grać niż czekać. Ale spoko. W następnej edycji CoD multi ma być dodatkowo płatny więc może biedaki z Treyarcha mając więcej siana kupią lepsze serwery....
Black Ops to Black Hole ![]()
z 05-03-2011 03:41 PM
Witam.
Najnowszy CoD podoba mi się bardziej niż 6-ta odsłona serii (MW2). Lagi w MP trzeba wytropic
i chyba JEDYNĄ rzeczą przez którą Dualshock naraża się na zniszczenie jest misja GOS, a konkretnie miejsce, w którym trzeba walczyc z Wietnamczykami którzy zaciekle bronią wzgórza, na którym... No właśnie. Co zrobic? Jestem w totalnej kropce
.
z 09-03-2011 04:59 PM
z 10-03-2011 08:17 PM
z 11-06-2011 09:36 PM
Długo czekałem aż wartość gry spadnie aby ją sobie wymienić w pobliskim sklepiku... powiem wam że nie wierzyłem waszym postom ani troche!
i "*****" BO bardzo mnie rozczarował, na jutupie wyglądało dużo ciekawiej
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła.Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]