Odpowiedz

Re: Call of Duty Black Ops NEW!!!

[ Edytowany ]

@ ALL - nie chce mi się już rozmawiać na temat tego syfu... swojego zdania nie zmienię...

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
cichy_rad
Wiadomość 42 z 46 (290 Obejrzane)

Siemka. Zgadzam się z Yoshimitsu w 100%. Treyarch na spółkę z Panem Kotickiem wypuścili niedopracowane g..... i do tego śmieją się nam wszystkim w twarz bo swoje niemałe sianko za to wzięli. Multiplayer, czyli (jak dla mnie) esencja gry drażni mnie jak nic przedtem. Próby połączenia, migracje hosta....jakaś masakra. Ja tam wolę grać niż czekać. Ale spoko. W następnej edycji CoD multi ma być dodatkowo płatny więc może biedaki z Treyarcha mając więcej siana kupią lepsze serwery....  :smileywink: Black Ops to Black Hole  :smileyhappy:

Share
Member
jerjus
Wiadomość 43 z 46 (197 Obejrzane)

Witam.

Najnowszy CoD podoba mi się bardziej niż 6-ta odsłona serii (MW2). Lagi w MP trzeba wytropic :smileyhappy: i chyba JEDYNĄ rzeczą przez którą Dualshock naraża się na zniszczenie jest misja GOS, a konkretnie miejsce, w którym trzeba walczyc z Wietnamczykami którzy zaciekle bronią wzgórza, na którym... No właśnie. Co zrobic? Jestem w totalnej kropce :smileysad:.

Share
Member
s_nort
Wiadomość 44 z 46 (180 Obejrzane)

jak to w COD-przec na przod :smileywink:
Share
Member
piotro_copy_that
Wiadomość 45 z 46 (155 Obejrzane)

Najgorsza odslona Call of Duty . W to sie po prostu nie da grac . Spedzilem dzisiaj godzinke na BO i stwierdzam ze to ***** nad *****em

Share
Member
soldd8q899
Wiadomość 46 z 46 (67 Obejrzane)

Długo czekałem aż wartość gry spadnie aby ją sobie wymienić w pobliskim sklepiku... powiem wam że nie wierzyłem waszym postom ani troche!

i "*****" BO bardzo mnie rozczarował, na jutupie wyglądało dużo ciekawiej

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła.Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.