Odpowiedz

Re: Call of Duty: Black Ops Polacy łączmy się Online! Multiplayer

Tia tu masz racje ^^a juz mi sie nudzi granie z botami i siedzenie z rodzinka :smileysad: trza bedzie cos wymyslic jak juz psn zostanie naprawiony wiec masz czas milosz na jakis plan by cos pograc az mi sie przypomniala stara bajka Pinki & Mozg ^^

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Milos-san
Wiadomość 42 z 44 (159 Obejrzane)

Ja wcale niegram , raz tylko w sobote włączyłem Black Ops( z botami ).Dziś ide rozejrzeć się za laptopem. Mam upatrzonego Vaio , jak się zdecyduje to jutro może kupię ^^ . Dam Ci znać :smileywink: (co do PSN to czuje ,że to dłużej potrwa :smileysad: ) . Jednak jak już PSN wstanie po nokaucie to będe miał więcej czasu - wtedy wymyśli się coś , turniej,czy lige ...
Share
Member
darekmistrz
Wiadomość 43 z 44 (100 Obejrzane)

psnID:darekmistrz

HS: JEST

Najczęściej gram : DM i znajdż i zniszcz

Share
Member
och666
Wiadomość 44 z 44 (30 Obejrzane)

psnID:smileysurprised:ch666 ( w grze :[PLKK]och666

HS: JEST

Najczęściej gram : TDM

4 albo 5 prestiż bodajże

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła.Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.