Odpowiedz
Member
LoRo84
Wiadomość 1 z 2 (92 Obejrzane)

Call of Duty Modern Warfare 2 Problem

Witam forumowiczów. To mój pierwszy post więc postaram się w miarę zwięźle opisać problem. Porzyczyłem od znajomego CoD: MW2. Wszystko fajnie, pięknie, pograłem kilka dni lecz pewnego popołudnia rozłożyłem się na kanapie odpalam grę i jakąś sekundę po pojawieniu się na ekranie logo Infinity Ward gra wraca mi do XMB - menu konsoli. I tak od trzech dni. Co ciekawe jeśli się nie zaloguje to gra uruchamia się normalnie. Gra odpala równieź gdy usunę update 1.13 ale wystarczy że zaloguje się, gra poprosi o update - instaluje się i znowu się wysypuje do XMB. Tak jak wspomniałem, wcześniej kilka dni gra chodziła normalnie także z updatem 1.13. Może ma ktoś jakieś rady, solucje bo trochę szkoda że nie mogę nawet Kampanii skończyć.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Call of Duty Modern Warfare 2 Problem

Możesz kampanię skończyć grając OFFLINE nie instalując wynienionego pacza. :smileytongue:

A ten problem o którym piszesz to pierwsze slyszę o takim czymś... :smileyindifferent: próbowałeś może usunąć to kilka razy i zainstalować ponownie??

Nie znikło ci może zasilanie w konsoli podczas grania??

Jeżeli pożyczyłeś sobię grę na dłuższy czas, to usuń wszystkie dane gry dotyczące MW2, tylko że stracisz wszystkie sejwy itepe:smileytongue:

Jeżeli to nie pomoże to już nie mam pojęcia :/

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła.Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.