z 13-11-2011 02:28 PM
Witam wszystkich , chcialbym podzielic sie taka mala opinia co do nowego MW3 . Podczas rozgrywek multiplayer czesto dochodzi do lagow , gra sie tnie nie ma plynnosci ktora byla chociaz by w MW2 . Czy macie ten sam problem , Gra bardzo przypomina mi pod wzgledem bledow i niedopracowania Black Opsa . Podkreslam jednak ze problem ten jest tylko podczas rozgrywek multiplayer , Single player ..kampania jest wypasiona , ladwa grafika no prblem . Ale Multiplayer ..hmmm.. porazka . Czekam wiec na reakcje Infinity i na jakiegos duzego patha ktory naprawi te lagi podczas gry .
z 14-11-2011 03:06 PM
MW3 to w ogóle porażka... Aż wstyd że wydali grę gorszą od MW2... Singiel?? przecietny i nie zbyt wciagający taki na odwal się do przejścia... gorsza grafika, zwalone mutli aż razi w oczy.
M_A_E_S_T_R_O_75 nie martw się, przynajmniej nie zrobili nas tak w balona jak fanów BF3 gdzie tam grafa to już całkiem porażka...
z 14-11-2011 04:30 PM
z 15-11-2011 02:11 AM
z 15-11-2011 04:12 PM
z 15-11-2011 06:17 PM
yoshimitshu77 wrote:...przynajmniej nie zrobili nas tak w balona jak fanów BF3 gdzie tam grafa to już całkiem porażka...
A skąd masz info, że grafika w BF3 to całkowita porażka? ![]()
Jak do tej pory nie słyszałem/czytałem o tym, żeby silnik IW 5.0 użyty w MW3 przewyższał Frostbite 2 wykorzystany w BF3.
Odnośnie gorszej grafiki w MW3 w porównaniu do MW2 - jak może być ona gorsza, skoro MW2 wspierany jest przez starszą wersję silnika, konkretnie przez IW 4.0.
Na koniec małe prównanie graficzne BF3 z MW3... ![]()
z 16-11-2011 02:01 PM
z 16-11-2011 04:10 PM
w 17-11-2011 12:25 PM - last edited on 17-11-2011 12:34 PM
Unholy wiem stąd że miałęm to przez chwilę i po 3ech minutach grania stwierdziłem, że BATFILD nigdy więcej nie dotknie mojej konsoli... napewno nie wiem tego z forumowych plotek...
W MW3 lepszy graficznie?? Doopa prawda, może i silnik mają nowszy ale tylko o "milimetr", a to nie oznacza, że twórcy potrafili się nim posługiwać... zwróć uwagę że najlepsi graficy z produkcji MW2 nie pracują już w Infinity Ward... Stąd dodatkowa firma do pomocy i z gry która miała być szałem wyszła przecietna strzelanka...
Z resztą więcej już nikt raczej nie wyciśnie, nie mamy co się oszukiwać... Chyba że bedą dawać przy kolejnych grach dodatkowe karty graficzne gratis na USB hehehee ![]()
W BF3 można jedynie podniecać sie filmikami z reklam ![]()
z 05-12-2011 08:10 PM
Powiem tak , wyszlo kilka poprawek , gra zaczyna wygladac ciekawie . zakupilem BF3 ....co to za *****
, single jeszcze ujdzie ale i tak gra sie w niego jak po trawie . Sterowanie to kompletna poazka . A wiec jak zwykle wygrywa MW3 . Ogolnie zaczyna sie grac fajnie w MW3, szkoda tylko ze kiedy w koncu dorwe polska ekipe , ping mnie dyskwalifikuje echhh . No ale coz , nie wszystko mozna miec , do bojuuuuuu !
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła.Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]