Odpowiedz
Member
Milos-san
Wiadomość 11 z 14 (210 Obejrzane)

Re: [Fun Event]Black Ops - GER vs. PL

Ok, weź teraz tylko włącz PSN :smileywink:
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

[ Edytowany ]

No to jak mozna uzywac wszystkiego co gracze dopuszczaja mianem normalnej i milej gry ( nie licze noobtuber users itp. wynalazkow ) no to ja sie chetnie pisze jesli w dany termin bede miec wolne w pracy :smileyhappy:

tak na marginesie to milos nie marudzi on tylko sie dopytuje od marudzenia to ja jestem milosz cos o tym wie ;p ja w twych zasadach nie widze zla wcielonego tylko sa specyficzne style gry gdzie sprzet gra spora role np. jak u milosa .

Share

[Fun Event]Black Ops - GER vs. PL

@vorcan, juz wszystkich niemcow namowilem zeby zaloszyc klase z noobtuba  itp.
do zobaczenia w meczu, oj bedzie noobtubowo :Lol:
2pys0vr.png

A tak no powaznie to juz to 3 razy tlumaczylem:

Eventy sa po to zeby grac razem, ze kazdy mial te same mozliwosci i zeby sie wyruzniac od normalniego grania online w ranking. 

sry ale nie widze powodu zeby nie grac !1mecz! (lub 5 mecze w turnieju) poniewasz nie mozna grac z swoja klasa!

My wymyslamy u nas co tydzien nowe reguly na ciekawe mecze, zawsze jest duzo ludzi i to juz od listopada tamtego roku!

Jeszcze raz te reguly tutaj nie sa moje tylko z pierwszego nie oficjalnego turnieju forum, poniewasz one sa za skomplikowane i duzo ludzi i tak uzywali nie dozwolone rzeczy mi wymeslily nowe reguly na oficjalny turniej.

vorcan25 schrieb:

..

sprzet gra spora role np. jak u milosa .

tak ale nie zapomnij ze jest tez sprzet z ktorem mozna fajny camping robic z cala druzyna :smileytongue:

I ze kazdy ma podany sprzet -> same warunki

vorcan25 schrieb:

...

tak na marginesie to milos nie marudzi on tylko sie dopytuje od marudzenia to ja jestem milosz cos o tym wie ;p...

aham np:

Milos-san schrieb:
później sie dziwicie ,że mało ludzi na to forum zagląda , niemówiąc już o zgłaszaniu sie chętnych do eventów :smileywink:

co ja za to moge ?

Milos-san schrieb:
Cały ten regulamin jest śmieszny. Gracze budując klase opartą na tych zasadach bedą ,pozbawieni budowania jakiejkolwiek taktyki . Zamiast S&D , dominacji i CTF lepiej daj im 5 rund Stick & Stones :smileyvery-happy:. Zakładając ,że widze to ma być tylko 4 fun ,a nie zespołowy mecz POL vs GER ^

My grali juz  z tem regulaminem okolo 10 mecze. Qualifikacije do turnieju, turniej. Wszystkie, powtarzam wszystkie mecze byli na najwyszem taktycznem poziomem jaki jest mozliwy w Call Of Duty Black Ops.

Tak to jest jak sie narzeka a nie probuje.

Jeszcze raz powtarzam :smileytongue:

To ze sie nikt zameldowal na ten mecz to nie jest wina tego regulaminu tylko moja ze nie poprosilem CTL Cassio zeby oglaszala ten event. Bo  tutaj w kategorii Call of Duty sa tylko 3 ludzie aktywne :smileywink:

No ale nie chce byc taki ze nie probuje a sadze :smileywink: wiec wam zaproponowalem zagrac mecz bez regulow i zobaczemy co z tego bedzie :smileyhappy:

:15:1886:25:82:347:1432
Share

Makes dobrze prawi, to jest fun event i liczy się głównie zabawa, a po evencie można zawsze wrocić do swoich ulubionych ustawień.
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła.Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.