z 30-04-2011 06:52 PM
w 01-05-2011 06:22 PM - last edited on 01-05-2011 06:26 PM
No to jak mozna uzywac wszystkiego co gracze dopuszczaja mianem normalnej i milej gry ( nie licze noobtuber users itp. wynalazkow ) no to ja sie chetnie pisze jesli w dany termin bede miec wolne w pracy ![]()
tak na marginesie to milos nie marudzi on tylko sie dopytuje od marudzenia to ja jestem milosz cos o tym wie ;p ja w twych zasadach nie widze zla wcielonego tylko sa specyficzne style gry gdzie sprzet gra spora role np. jak u milosa .
z 02-05-2011 09:02 AM
@vorcan, juz wszystkich niemcow namowilem zeby zaloszyc klase z noobtuba itp.
do zobaczenia w meczu, oj bedzie noobtubowo ![]()
A tak no powaznie to juz to 3 razy tlumaczylem:
Eventy sa po to zeby grac razem, ze kazdy mial te same mozliwosci i zeby sie wyruzniac od normalniego grania online w ranking.
sry ale nie widze powodu zeby nie grac !1mecz! (lub 5 mecze w turnieju) poniewasz nie mozna grac z swoja klasa!
My wymyslamy u nas co tydzien nowe reguly na ciekawe mecze, zawsze jest duzo ludzi i to juz od listopada tamtego roku!
Jeszcze raz te reguly tutaj nie sa moje tylko z pierwszego nie oficjalnego turnieju forum, poniewasz one sa za skomplikowane i duzo ludzi i tak uzywali nie dozwolone rzeczy mi wymeslily nowe reguly na oficjalny turniej.
vorcan25 schrieb:..
sprzet gra spora role np. jak u milosa .
tak ale nie zapomnij ze jest tez sprzet z ktorem mozna fajny camping robic z cala druzyna ![]()
I ze kazdy ma podany sprzet -> same warunki
vorcan25 schrieb:...
tak na marginesie to milos nie marudzi on tylko sie dopytuje od marudzenia to ja jestem milosz cos o tym wie ;p...
aham np:
Milos-san schrieb:
później sie dziwicie ,że mało ludzi na to forum zagląda , niemówiąc już o zgłaszaniu sie chętnych do eventów
co ja za to moge ?
Milos-san schrieb:
Cały ten regulamin jest śmieszny. Gracze budując klase opartą na tych zasadach bedą ,pozbawieni budowania jakiejkolwiek taktyki . Zamiast S&D , dominacji i CTF lepiej daj im 5 rund Stick & Stones. Zakładając ,że widze to ma być tylko 4 fun ,a nie zespołowy mecz POL vs GER ^
My grali juz z tem regulaminem okolo 10 mecze. Qualifikacije do turnieju, turniej. Wszystkie, powtarzam wszystkie mecze byli na najwyszem taktycznem poziomem jaki jest mozliwy w Call Of Duty Black Ops.
Tak to jest jak sie narzeka a nie probuje.
Jeszcze raz powtarzam ![]()
To ze sie nikt zameldowal na ten mecz to nie jest wina tego regulaminu tylko moja ze nie poprosilem CTL Cassio zeby oglaszala ten event. Bo tutaj w kategorii Call of Duty sa tylko 3 ludzie aktywne ![]()
No ale nie chce byc taki ze nie probuje a sadze
wiec wam zaproponowalem zagrac mecz bez regulow i zobaczemy co z tego bedzie ![]()
z 04-05-2011 02:01 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła.Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]