Odpowiedz
Member
Piter88887
Wiadomość 1 z 5 (1,178 Obejrzane)

Kod promocyjny - problem

Siema, jak patrzycie na temat to już kapujecie o co bg...

Więc tak, kupilem se CoD 4 MW (1,5-2lata ;p) i dopiero jakiś mieśiąc temu zauważyłem kod promocyjny na mapki..., ale jak go wpisuje pisze, że kod jest źle wpisany lub nieważny, dobrze wpisuje więc to nie to... Chodzi mi o to czy da się jakoś odnowić mój kod ?

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
MVP
Coldmath
Wiadomość 2 z 5 (1,117 Obejrzane)

Re: Kod promocyjny - problem

kupiles nowa gre czy uzywana ?? :smileyembarrassed:

Share
Member
Konet_PL
Wiadomość 3 z 5 (974 Obejrzane)

Re: Kod promocyjny - problem

heh mam dokladnie to samo. kupilem gre pare dni temu na angielskim amazonie, zafoliowana. ja do kodu a tu lipa. co robic?

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 4 z 5 (969 Obejrzane)

Kod promocyjny - problem

Prawdopodobnie skończyła się ich ważność jeśli tak, to niestety nic już się z tym nie da zrobić, ale żeby to potwierdzić skontaktujcie się z Biurem Obsługi Klienta bądź prześlijcie numer kodu za pomocą PW skierowaną do mnie:smileywink:

Share
Member
Konet_PL
Wiadomość 5 z 5 (910 Obejrzane)

Betreff: Kod promocyjny - problem

Witam.
Ja juz doszedlem do swojego bledu. Gre kupilem przez angielski amazon, czyli wersja UK. Mieszkam w niemczech i mam niemieckie konto, wiec to byl ten blad. Na angielskim poszlo bez problemu. :smileyhappy: Niemcy i ich chora cenzura.
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła.Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.