w 10-02-2012 11:28 AM - last edited on 10-02-2012 11:31 AM
z 10-02-2012 01:14 PM
GLINEcK tryb INFECTED jest spoko ale te serwery... szkoda gadać... dlatego mało co teraz konsolę w ogóle odpalam, ponieważ skoro chcę sobie pograć w to co lubię i zamiast tego się tylko wk...denerwuję się że gra działa niepoprawnie to po co w ten syf grać...
KOMBEK do MW2 lub GH WT ew. Metallica
![]()
I dziwną opcję masz z tym przegrzewaniem, nie wiedzieć czemu mam podobnie ale nie dochodzi do tego żeby mi się wyłączała...
Pewnego razu właśnie odpaliłem MW3 zaniepokoiłem się bardzo głośną pracą wentylatora gdzie w pokoju miałem chłodno, pomyślałem sobie Czas najwyższy na przegląd konsoli, zmieniłem pastę wyszyściłem wszystko i przy włożeniu MW3 konsola WYJE... szlag by ich z tym badziewiem...
Cass Ty jesteś tam w gronie specjalistów, może zasięgniesz jakich kolwiek informacji na ten temat?? Przecież to jest niemożliwe, żeby takie jaja się działy ![]()
Gra ma sprawiać przyjemność a nie po pół godz wstajesz nerwowo wyłączając konsolę i się zastanawiasz czy jej jeszcze nie kopnąć... :/
z 10-02-2012 01:49 PM
z 10-02-2012 02:23 PM
z 13-02-2012 11:17 AM
Jak wspomniales Adamo-X faktycznie z " grubaskiem " nie ma tego problemu , czasem sprawdzam peesa czy aby sie nie "gotuje" ale temperatura jest ok , przytrafilo mi sie pare razy ze zawyla konsola ale z czasem sie uciszyla. Nie wiem czy ma to zwiazek z fatem czy obecna chudzinka ...
. A propos serwerow na MW3 ..... tys ys zalosne .... mialem kilka razy tzw " niekontrolowany wypad z gry " hehe , nie wspomne juz o tym jak podczas gry jestem hostem , masakra tnie na potege , coraz czesciej spotykam sie z sytuacja gdzie po oddaniu kilku strzalow ( bez rezultatu ) chowam sie za GRUBYM MUREM i dostaje jednym pociskiem . Rozumiem perk ktory daje przebijanie przez cos tam ale HALO !! CALY BUDYNEK ?? JEDNYM POCISKIEM ?? Wymieniac duzo oj duzo , gdyby nie to ze chce skonczyc ta " rewelacyjna gre " to juz dawno przeistoczyla by sie w jakis inny tytul . A wezmy chociaz " akcja kosa " hahahahahaha zapomnij , nie dosc ze reakcja w grze na KOSE rowna sie zeru to jeszcze jak Ci sie uda ja " uruchomic " to i tak przechodzi przez przeciwnika jak przez ducha . Reasumujac jesli gram w MW3 to zdecydowanie wole zwykly TDM , przynajmniej cos slychac... Yoshi , Glineck , Adamo , dont worry
herbatka uspakajajaca , relanium ,dwie 50 szkockiej i mozna grac
... tylko troche gorzej na drugi dzien ![]()
z 14-02-2012 10:59 AM
Siema chlopacy ![]()
GLINEcK ja zmieniłem dysk na troszkę większy niż orginalny ale o tych samych parametrach. miejsca wolnego mam jeszcze sporo wiec gra ma gdzie "poszaleć" chociaż zastanawiam się też właśnie nad wywaleniem do zera i zainstalować system od początku... ale...
I też panowie jadę na grubasce ![]()
w 15-02-2012 10:24 AM - last edited on 15-02-2012 10:24 AM
Dziś oddałem slima do serwisu - mają pastę zmienić! Giesiek namawiał bym za pomocą JUTUBA jakiegoś zrobił to sam ale nie czuje się na siłach! ![]()
Zobaczymy jaki to da efekt...
Wczoraj grało się dosyć sympatycznie, serwery z wyjątkami pracowały raczej OK, tylko kamperstwo zewsząd otaczające zniechęca! ![]()
Yosh, brejk, Adaś, Mały....
Dzięki Panowie za grę
do zoba
z 15-02-2012 11:02 AM
z 15-02-2012 01:52 PM
z 16-02-2012 08:18 AM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła.Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]