Odpowiedz

Re: Modern Warfare 3

[ Edytowany ]

Ja nie mówię bo czasem pokampić też lubię....
Ale tu to raczej tytuł gry trza zmianiać na CAMP of Duty...(na okładkę proponuje jedno z wielu pól kempingowych w polsce z pełnym zapleczem sanitarnym i aktrakcjami :smileyvery-happy:)

i to też bym przełknął, ale te SERWERY - O MAJ GOD :smileytongue:

GLINEcK Trophy Card
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

GLINEcK tryb INFECTED jest spoko ale te serwery... szkoda gadać... dlatego mało co teraz konsolę w ogóle odpalam, ponieważ skoro chcę sobie pograć w to co lubię i zamiast tego się tylko wk...denerwuję się że gra działa niepoprawnie to po co w ten syf grać...

KOMBEK do MW2 lub GH WT ew. Metallica :smileyvery-happy: :smileytongue:

I dziwną opcję masz z tym przegrzewaniem, nie wiedzieć czemu mam podobnie ale nie dochodzi do tego żeby mi się wyłączała...

Pewnego razu właśnie odpaliłem MW3 zaniepokoiłem się bardzo głośną pracą wentylatora gdzie w pokoju miałem chłodno, pomyślałem sobie Czas najwyższy na przegląd konsoli, zmieniłem pastę wyszyściłem wszystko i przy włożeniu MW3 konsola WYJE... szlag by ich z tym badziewiem...

Cass Ty jesteś tam w gronie specjalistów, może zasięgniesz jakich kolwiek informacji na ten temat?? Przecież to jest niemożliwe, żeby takie jaja się działy :smileysad:

Gra ma sprawiać przyjemność a nie po pół godz wstajesz nerwowo wyłączając konsolę i się zastanawiasz czy jej jeszcze nie kopnąć... :/

Share

Yosh ja ostatnio tak se przeglądam zapisane dane na konsoli i doszedłem do wniosku, że czas tam pożądek zrobić, gdyż zajmowały sporo miejsca.
Updeaty do MNR, GoW, i wielu innych zajmowały np 4,5 gb!!!!! Powywalałem to w co nie gram już i się jeszcze nie wyłączyła!

Wyje nadal ale się nie wyłącza! :smileyvery-happy:
Zobacze może jak mi żona do szkoły jutro ucieknie to spróbuje MW3 i sprawdzę czy to gra systemu nie przegrzewa! :smileywink:

tymczasem
GLINEcK Trophy Card
Share

Masakra jest z tą grą :smileyhappy: Coraz ciężej kogoś ubić a hardkorowy DM to raczej przeczesywanie krzaczorów :smileyhappy: Jeszcze jak się idzie ekipą we 4 i ciągle na HS tak jak latamy z Maestro, Kucharem, Malym i Breaknowym to jeszcze da się coś urwać.

Dzisiaj mnie gra zeźliła bo chyba wrypało mi gdzieś po może 10 (nie wiem bo nie mogę dojść) rozgrywkach całe 2x XP które dają po zarejestrowaniu na ELITE :/

A co do przegrzewania się konsoli to jeszcze ani razu mi się nie zdarzyło, głośniej też nie pracuje :smileyhappy: No ale ja mam jeszcze grubaskę :smileyhappy:
Adamo-X Trophy Card
Share
Member
M_A_E_S_T_R_O_75
Wiadomość 35 z 106 (55 Obejrzane)

a pro po grubasa

Jak wspomniales Adamo-X faktycznie z " grubaskiem " nie ma tego problemu , czasem sprawdzam peesa czy aby sie nie "gotuje" ale temperatura jest ok , przytrafilo mi sie pare razy ze zawyla konsola ale z czasem sie uciszyla. Nie wiem czy ma to zwiazek z fatem czy obecna chudzinka ... :smileyhappy: . A propos serwerow na MW3 ..... tys ys zalosne .... mialem kilka razy tzw " niekontrolowany wypad z gry " hehe , nie wspomne juz o tym jak podczas gry jestem hostem , masakra tnie na potege , coraz czesciej spotykam sie z sytuacja gdzie po oddaniu kilku strzalow ( bez rezultatu ) chowam sie za GRUBYM MUREM i dostaje jednym pociskiem . Rozumiem perk ktory daje przebijanie przez cos tam ale HALO !! CALY BUDYNEK ?? JEDNYM POCISKIEM ?? Wymieniac duzo oj duzo , gdyby nie to ze chce skonczyc ta " rewelacyjna gre " to juz dawno przeistoczyla by sie w jakis inny tytul . A wezmy chociaz " akcja kosa " hahahahahaha zapomnij , nie dosc ze reakcja w grze na KOSE rowna sie zeru to jeszcze jak Ci sie uda ja " uruchomic " to i tak przechodzi przez przeciwnika jak przez ducha . Reasumujac jesli gram w MW3 to zdecydowanie wole zwykly TDM , przynajmniej cos slychac... Yoshi , Glineck , Adamo , dont worry :smileyhappy: herbatka uspakajajaca , relanium ,dwie 50 szkockiej i mozna grac :smileywink: ... tylko troche gorzej na drugi dzien :smileyhappy:

M_A_E_S_T_R_O_75 Trophy Card
Share

Re: a pro po grubasa

Siema chlopacy :smileyvery-happy:

GLINEcK ja zmieniłem dysk na troszkę większy niż orginalny ale o tych samych parametrach. miejsca wolnego mam jeszcze sporo wiec gra ma gdzie "poszaleć" chociaż zastanawiam się też właśnie nad wywaleniem do zera i zainstalować system od początku... ale...

I też panowie jadę na grubasce :smileytongue:

Share

Re: a pro po grubasa

[ Edytowany ]

Dziś oddałem slima do serwisu - mają pastę zmienić! Giesiek namawiał bym za pomocą JUTUBA jakiegoś zrobił to sam ale nie czuje się na siłach! :smileywink:

Zobaczymy jaki to da efekt...

Wczoraj grało się dosyć sympatycznie, serwery z wyjątkami pracowały raczej OK, tylko kamperstwo zewsząd otaczające zniechęca! :smileytongue:
Yosh, brejk, Adaś, Mały....
Dzięki Panowie za grę
do zoba

GLINEcK Trophy Card
Share
Member
M_A_E_S_T_R_O_75
Wiadomość 38 z 106 (40 Obejrzane)

nie bylo mnie...

Wczoraj mialem gosci , wiec nie moglem dolaczyc do rozgrywek... konsola byla okupowana na innej rozgrywce . Dzisiaj jednak posiedze troszki . 

M_A_E_S_T_R_O_75 Trophy Card
Share

Re: nie bylo mnie...

Widzieliśmy SpecOpsy i jakieś GT5 - coś Cię opentało?! :smileywink:
GLINEcK Trophy Card
Share

Re: nie bylo mnie...

Pasta wymieniona i......

Konsola chodzi tak cicho, że w końcu usłyszę jakieś strzelanie itp.....
Tylko wk....ć mnie będą bzyczące muchy, które na szczęście jeszcze nie latają!
Niech żyje zima! :smileyvery-happy:
GLINEcK Trophy Card
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła.Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.