Odpowiedz
Member
KoNrAd_11
Wiadomość 1 z 18 (358 Obejrzane)

Rekrutacja do klanu Call Of Duty Modern Warfare 3

Witam

Więc tak rekrutuję :smileytongue: osoby do klanu cod mw3 .

Grę bede miał za ok od 2-7 dni.

Wiek- DOWN 16 UP 11

HEADSET- YEP (jak ktoś niema to w mediamarkcie jest promocja cod+headset za 189zł)

Ranga-UP 10

Czekam na ODP. :Sniper:

daj kudos'a :smileywink: GAME CENTER: lordonPL
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Rekrutacja do klanu Call Of Duty Modern Warfare 3

Ja bym się zapisał, ale mam 3kę z przodu także średniej wieku nie będę Wam podnosić.... :smileytongue:

Yoshi rób klan zlejemy d.... małolatom! :smileywink:
GLINEcK Trophy Card
Share

Spoko ja zawsze mam ten sam :smileytongue: Nie wiem czy to mozna nazwać klanem ale osoby z którymi często gram mają w klantagu *PL*. Równie często gram z chłopakami z HWDP też nieźle wymiatają :smileytongue:

Ogólnie z polakami grać... hmmm jedynie tylko i wyłącznie ze sprawdzonymi zabójcami :smileywink:. Ponieważ większość osób (na których się trafia przypadkiem) są tylko mocni w gębie, a w gruncie rzeczy okazują się kamperami, że aż wstyd się przyznawać...

GLINEcK damy radę :smileytongue: zbierzemy skład i można szczylom napakować d**pska wirtualnym ołowiem :smileyvery-happy: :smileytongue:

Share
Member
Estreva
Wiadomość 4 z 18 (338 Obejrzane)

Ogólnie z polakami grać... hmmm jedynie tylko i wyłącznie ze sprawdzonymi zabójcami :smileywink:. Ponieważ większość osób (na których się trafia przypadkiem) są tylko mocni w gębie, a w gruncie rzeczy okazują się kamperami, że aż wstyd się przyznawać...

GLINEcK damy radę :smileytongue: zbierzemy skład i można szczylom napakować d**pska wirtualnym ołowiem :smileyvery-happy: :smileytongue:

A kto to kampił po krzakach w MW2, hmm...? :smileytongue:

Yoshimitshu, słyszałam o Twoich "wyczynach" w Modernie 2, więc nie szalej, bo młodsi (bez obrazy dla "szesnastek") to żadni przeciwnicy.
Panowie, znajdźcie kogoś równego rangą i wiekiem :smileywink: Dajcie spokój chłopakowi.

Share

Rekrutacja do klanu Call Of Duty Modern Warfare 3

Słuchaj kolego... nie wiem kto Ci takich głupot naopowiadał o tych "krzakach"... :smileytongue:

Z resztą słuchać to sobie możesz...

Nie widzę żadnego problemu w wolnym czasie 1 na 1... zobaczymy to twoje "słyszenie"...

Share

yoshimitshu77 wrote:

Słuchaj kolego... nie wiem kto Ci takich głupot naopowiadał o tych "krzakach"... :smileytongue:

A to nie pamięta się takich map, jak "Underpass", "Estate", "Wasteland"? :smileytongue:

PS Jak już coś, to "koleżanko"... :smileyhappy:

PS2 Estreva nie lubi kampić po krzaczkach, więc z Tobą nie zagra :smileyvery-happy: 

Share
Member
M_A_E_S_T_R_O_75
Wiadomość 7 z 18 (304 Obejrzane)

siemka Yoshi , piotro copy that z tej strony . jak bedziesz , odezwij sie . mam nowy ID . see ya.
M_A_E_S_T_R_O_75 Trophy Card
Share

[ Edytowany ]

Ja z chęcią zagram moim iż mam 17 lat :smileyhappy:

http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/Sarefix.png

Share

Yoshi KAMPER??!! pierwsze słysze....

Przecie to ADHD jakich mało - nie wiem o co koleżance chodzi! :smileytongue:

Piotro wyślij friend invitation może coś pykniem, jak singla sieknę!
GLINEcK Trophy Card
Share

Piotr wysyłaj zapkę...

A to że jest kobietą to przepraszam za pomyłkę...

A co do waszych plotek na temat mojego kamperstwa... hmmm wsadźcie je sobie...

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła.Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.