Odpowiedz
Member
jaziowy
Wiadomość 31 z 40 (358 Obejrzane)

Re: STOP HAKEROM

Trzeba wiedzieć kto to zrobił i tu problem.

Drugi problem to że palant jeszcze bardziej się nakręci i więcej namiesza.

Najlepszym rozwiązaniem żeby wyczyścili to na serwerze po poproszeniu o to ale to raczej odpada bo mają w nosie.

Kolejna sprawa to że znowu możemy trafić na debila i wszystko od nowa.

Przez ostatnie dwa dni trochę pograłem i było spoko.

Kumpel wczoraj napisał że jego też dopadli a grał sporo i nie chciał uwierzyć.

Podobno nawet nie dało się opuścić gry.

Szkoda bo bardzo dobry tytuł mimo iż posiada niewielką ilość graczy to gra się świetnie a teraz trzeba go odstawić bo szkoda nerwów.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

To nie polega w ten sposób że osoba która Ci zwiększyła to ona musi Ci to zmniejszyć :smileytongue: Większość programów do takich rzeczy działa w podobny sposób, i jest tam opcja zmniejszenia prestiżu :smileytongue:

Share
Member
s_nort
Wiadomość 33 z 40 (313 Obejrzane)

Okazalo sie, ze jednak IW moze wypuscic latke :smileywink:

Ktos sprawdzal, czy dziala?
Share
Member
jaziowy
Wiadomość 34 z 40 (279 Obejrzane)

Niestety nie sprawdziłem bo pogoniłem kumplowi.
Wiedział o problemach ale mówi że syn gra i wszystko spoko jeszcze nikt go nie trafił.

Pozdrawiam normalnych Graczy.
Share

[ Edytowany ]

Teraz nie ma problemu, bo PSN dla cziterów nie działa jak i w ostatnich działaniach Anonimusa dla wszystkich :smileytongue: Ale jeżeli znajdzie się luka (a znajdzie napewno) to i wrócą cziterzy z nowymi paczkami różnych dodatków, które utrudniają rozgrywki uczciwym graczom... :smileysad:

Share

Share

film usunięty...

Share

[ Edytowany ]

Dzisiaj znów natknąłem się na cziterów, czyli dalej ***  mają dostęp do PSNu :smileysad:

Share

dlatego odpuściłem sobie MW2, mam tylko nadzieję, że nowa odsłona gry która nas uraczy za 2 miechy nie będzie przesiąknięta podobnym syfem....

a Ty Yosh jeszcze pykasz - może się zgadamy na jakiś prajwat - choć pewnie zbiorę baty że hoho
GLINEcK Trophy Card
Share

Rzadko tu zaglądam, może się to zmieni :smileytongue: na konsoli też ostatnio mało się pojawiam, ale jak coś "mamy wasze komureczki , takze jesteśmy in tacz :smileyvery-happy:" nie wiem moze weekend :smileytongue: Jak się spikniemy na konsoli to się dogadamy :smileytongue:

A pykać dalej pykam, dopóki cziterów nie było grało się w miarę względnie, (oprócz kamperów) :smileytongue:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła.Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.