z 09-01-2012 08:29 PM
Witam wszystkich, niedawno dostałem MW3 na święta i teras bardzo chcę dołączyć do klanu. Tylko jest jeden problem: ja nie mam ELITE a więc szukam klanu który nie jest ELITE. Taka poprostu drużyna z którę moge sobie pograć w quick scopy napszykład. Albo poprostu drużyna który robi wojny z innymi klanami. Jeśli jesteś w takim klanie i szukasz nowych graczy tu jest troche informacji odemnie ![]()
Imię PSN: BIGMATTY11
Imię: Mati / Mateusz
Ranga: 57
Mam nadzieje że ktoś mnie zechce ![]()
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła.Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]