Odpowiedz
Member
GobosPL
Wiadomość 1 z 3 (138 Obejrzane)

call of duty MW3 znikajace lvl

Dzien dobry,

Chcialem sie zapytac czy ktos napotkal sie na podobny problem, mianowice gdy koncze grac w Call Of Duty MW3 online i wylanczam konsole (zakoncz gre + wylaczy system) mam lvl 67 a gdy nastepnego dnia wlaczam gre mam level 64 nie mam emblematow ani title ktore udalo mi sie odblokowac a czas gry mam krotszy o godzine albo i wiecej. najdziwniejsze w tym wszystkim jest to ze gdy wchodze na leaderboards nadal mam 67 lvl. To juz 3 raz kiedy mialem taki sam przypadek (mialem inny lvl i prestige) i jest to troche denerwujace bo czuje sie jakby caly czas spedzony online szedl na marne. Nie wiem czy jest to problem mojej konsoli czy moze playstation network. Z gory dziekuje za pomoc.

Gobos

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Iwan-79_
Wiadomość 2 z 3 (107 Obejrzane)

Re: call of duty MW3 znikajace lvl

Chyba tak naprawdę to oni nie są zainteresowani rozwiązywaniem takich problemów. Mi też się zdarzyło parę razy.

Share

Re: call of duty MW3 znikajace lvl

Słyszałem o opcji Kasowania prestiżu ale to dopiero na 80 LVL ale znikające?? dziwne... :/

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła.Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.