w 27-01-2010 06:53 PM - last edited on 27-01-2010 07:00 PM
Jak już wiemy nominacje za nami, czas przejść do finałowego głosowania![]()
W tym roku nasz system oddawania głosów będzie nieco inny od zeszłorocznego.
Aby przebieg finałowej cześci Community Awards był jak najbardziej fair skorzystamy z funkcji znanej nam nie od dziś, którą jest system przyznawania kudos.
W przypadku Community Awards utworzone wcześniej wątki z kategoriami, w których mogliście nominować swoich kandydatów pozostaną już tylko do odczytu. Dlatego jeśli będziecie chcieli zagłosować na któregokolwiek z kandytów wystarczy, że przyznacie kudos w poście z odpowiednim online ID w danej kategorii.
Który jest tym właściwym postem? Tutaj pomocne mogą okazać się poniższe linki.
Community Awards:
2. Most Helpful and Informative Member
3. Most Creative/Artistic Community Member
6. Best Newbie
8. Best PSN ID
9. Best Thread
10. Best PlayStation Home User
Nie pozostaje nic innego, jak tylko przyznać swoje kudos!
Jeśli będziecie mieli pytania bądź chęć do dyskusji śmiało możecie wypowiadać się w tym wątku.
![]()
z 09-02-2010 10:29 AM
z 11-02-2010 04:03 PM
Skoro głosowanie dobiegło końca, czas ogłosić i wyróżnić naszych zwycięzców w następujących kategoriach:
1. Best Community Member 2009
2. Most Helpful and Informative Member
3. Most Creative/Artistic Community Member
4. Funniest Community Member
5. Friendliest Online Gamer
6. Best Newbie
7. Best Community Event
8. Best PSN ID
9. Best Thread
10. Best PlayStation Home User
Wszystkim zwycięzcą serdecznie gratulujemy!
Bez wyjątku można powiedzieć, że każdy z wyżej wymienionych zasłużył sobie na takie wyróżnienie.
Skoro mamy zwycięzców to i nagrody, w związku z tym proszę o kontakt przez PW.
Gratulacje!!!
![]()
z 11-02-2010 06:10 PM
Chciałem pogratulowac wszystkim zwyciezcom oraz podziękowac wszystkim za glosy oddane na mnie w każdej z nominowanych kategorii. Musze wam powiedziec, że cieszę się z tego, że doceniacie prace jaką wykonujemy tutaj razem, żeby było nam wszystkim łatwiej i przyjemniej. No cóż mogę tylko obiecac, że nie spocznę na laurach i nadal będę starał się poświęcac swój czas aby uatrakcyjniac wam pobyt na forum.
Jeszcze raz dziękuje !!!
Soul ![]()
z 11-02-2010 06:37 PM
z 11-02-2010 07:03 PM
z 11-02-2010 11:07 PM
z 11-02-2010 11:27 PM
Och... ledwie się dopchałem przez tłumy wielbicieli...
Ale jakoś się udało
Te krzyki, wrzaski, oklaski, laski toples hehe ![]()
Również wszystkim zwycięzcom, jak i teź członkom (bez goopich skojarzeń
) biorącym udział w głosowaniu
serdecznie gratuluję ![]()
Dla Cass też gratulejszyn, gdyby nie ona to nawet bym nie wiedział, że zostałem wciągnięty w to, albo nawet wepchnięty
![]()
I pozdro dla VAMET'a oczywiście ![]()
Także jeszcze raz gratuluję wszytkim uczestnikom i głosującym dziękuję ![]()
z 12-02-2010 12:21 AM
Dziekuję wszystkim, którzy oddali na mnie głos i tym, którzy nominowali mnie do tej nagrody, a także tym, którzy nie zagłosowali na mnie, ale też i na moich "rywali" ![]()
Nie wiem czy zasłużyłem na to wyróżnienie, ale postaram się postępować tak, abym był jego godzien ![]()
Gratuluję również zwyciężcom w pozostałych kategoriach ![]()
To by było na tyle. Jestem zbyt wzruszony, żeby móc napisać coś więcej ![]()
z 12-02-2010 11:54 AM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]