Odpowiedz
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 1 z 51 (871 Obejrzane)

Community Awards 2009 - FINAŁ

[ Edytowany ]

Jak już wiemy nominacje za nami, czas przejść do finałowego głosowania:smileywink:

W tym roku nasz system oddawania głosów będzie nieco inny od zeszłorocznego.

Aby przebieg finałowej cześci Community Awards był jak najbardziej fair skorzystamy z funkcji znanej nam nie od dziś, którą jest system przyznawania kudos.

W przypadku Community Awards utworzone wcześniej wątki z kategoriami, w których mogliście nominować swoich kandydatów pozostaną już tylko do odczytu. Dlatego jeśli będziecie chcieli zagłosować na któregokolwiek z kandytów wystarczy, że przyznacie kudos w poście z odpowiednim online ID w danej kategorii.

Który jest tym właściwym postem? Tutaj pomocne mogą okazać się poniższe linki.

Community Awards:

1.         Best Community Member 2009

2.         Most Helpful and Informative Member

3.         Most Creative/Artistic Community Member

4.         Funniest Community Member

5.         Friendliest Online Gamer

6.         Best Newbie

7.         Best Community Event

8.         Best PSN ID

9.         Best Thread

10.       Best PlayStation Home User

Nie pozostaje nic innego, jak tylko przyznać swoje kudos!

Jeśli będziecie mieli pytania bądź chęć do dyskusji śmiało możecie wypowiadać się w tym wątku.

:smileywink:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 2 z 51 (637 Obejrzane)

Dotyczy: Community Awards 2009 - FINAŁ

Panie i Panowie,

Przypominam, że do dnia jutrzejszego możemy przyznać swoje Kudos naszym ulubieńcom!

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 3 z 51 (551 Obejrzane)

Skoro głosowanie dobiegło końca, czas ogłosić i wyróżnić naszych zwycięzców w następujących kategoriach:

1.       Best Community Member 2009

VAMET.jpg

2.         Most Helpful and Informative Member

soulcipher.jpg

3.         Most Creative/Artistic Community Member

soulcipher.jpg

4.         Funniest Community Member

yoshi.jpg

5.         Friendliest Online Gamer

unholy.jpg

6.         Best Newbie

rabsonek.jpg

7.         Best Community Event

motorstormpacificrift_logo.png

8.         Best PSN ID

spider.jpg

9.         Best Thread

petycja.jpg

10.       Best PlayStation Home User

wisnia.jpg

Wszystkim zwycięzcą serdecznie gratulujemy!

Bez wyjątku można powiedzieć, że każdy z wyżej wymienionych zasłużył sobie na takie wyróżnienie.

Skoro mamy zwycięzców to i nagrody, w związku z tym proszę o kontakt przez PW.

Gratulacje!!!

Share
Member
SoulCipher
Wiadomość 4 z 51 (541 Obejrzane)

Re: Community Awards 2009 - FINAŁ

Chciałem pogratulowac wszystkim zwyciezcom oraz podziękowac wszystkim za glosy oddane na mnie w każdej z nominowanych kategorii. Musze wam powiedziec, że cieszę się z tego, że doceniacie prace jaką wykonujemy tutaj razem, żeby było nam wszystkim łatwiej i przyjemniej. No cóż mogę tylko obiecac, że nie spocznę na laurach i nadal będę starał się poświęcac swój czas aby uatrakcyjniac wam pobyt na forum.

Jeszcze raz dziękuje !!!

Soul :Wink:

Masz jakieś pytanie, a nikt nie jest w stanie udzielić Ci odpowiedzi? :Help:
Napisz e-mail soul@kombos.org a na pewno postaram się pomóc :Wink:
Share

Również chce podziękować wszystkim za głosy i mam nadzieje ze spotkamy sie w Home :smileyhappy:

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share

I ja rowniez dziekuje wszystkim ktorzy brali udzial zarowno w nominacjach jak i w glosowaniu... Gratuluje zwyciezcom, nalezy Wam sie:smileyhappy: A i nie przypuszczalem ze moj ID moze sie spodobac, szczegolnie ze jak w jednym z postow wisnia wspomnial powstal on w dosc nietypowy sposob:smileyhappy: Milo ze jednak sie spodobal:smileyhappy: Pozdrawiam
Share

Tak jak moi poprzednicy również chciałbym podziękować wszystkim, którzy oddali na mnie swoje głosy :smileyhappy: Miło mi, że zostałem zauważony i ciesze się że zawitałem w tej społeczności :smileyhappy: Życzę wszystkim by mieli taki start jak ja i zawitali tu na dłużej :smileyhappy:

Share

Och... ledwie się dopchałem przez tłumy wielbicieli...  :smileyvery-happy: Ale jakoś się udało :smileytongue: Te krzyki, wrzaski, oklaski, laski toples hehe :smileyvery-happy:

wyśmiewacz.gif

Również wszystkim zwycięzcom, jak i teź członkom (bez goopich skojarzeń:smileytongue:) biorącym udział w głosowaniu

serdecznie gratuluję :smileyhappy:

bravo.gif

Dla Cass też gratulejszyn, gdyby nie ona to nawet bym nie wiedział, że zostałem wciągnięty w to, albo nawet wepchnięty :smileyvery-happy: :smileywink:

I pozdro dla VAMET'a oczywiście :smileyhappy:

Także jeszcze raz gratuluję wszytkim uczestnikom i głosującym dziękuję :smileyhappy:

Share

Dziekuję wszystkim, którzy oddali na mnie głos i tym, którzy nominowali mnie do tej nagrody, a także tym, którzy nie zagłosowali na mnie, ale też  i na moich "rywali" :smileytongue:
Nie wiem czy zasłużyłem na to wyróżnienie, ale postaram się postępować tak, abym był jego godzien :smileyvery-happy:

Gratuluję również  zwyciężcom w pozostałych kategoriach :smileyhappy:

To by było na tyle. Jestem zbyt wzruszony, żeby móc napisać coś więcej :smileytongue:

Share
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 10 z 51 (485 Obejrzane)

O ile dobrze sobie przypominam, to oddałem głos na wszystkich zwycięzców, więc wiecie już komu to zawdzięczacie :smileywink:
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.