w 07-02-2012 10:48 PM - last edited on 07-02-2012 10:50 PM
Dziękuję serdecznie za owy tytuł!
Nie ukrywam, że jest to dla mnie naprawdę ważne wyróżnienie! Mam dzięki temu pewien głos zwrotny, że to co staram się inicjować, przypada Wam do gustu
Oczywiście nie wszystko, zdaję sobie sprawę, ale chociaż drobna część mojej "pracy"
Jest to dla mnie ogromna motywacja do dalszego angażowania się i inicjowania nowych pomysłów. Traktuję ten tytuł również jako kredyt zaufania na kolejny rok i postaram się go jak najlepiej wykorzystać
Jeżeli chodzi o wątek to ja dziękuję Wam i to Wy możecie sami sobie pogratulować
Bez Was nie byłoby OFPS. To Wy zapoczątkowaliście ten temat, swoją aktywnością i zaangażowaniem. To Wy sprawiacie, że gra w klanie daje każdemu z nas tyle frajdy. Tak niech się dzieję cały czas! I będzie! BĘDZIE! Cieszę się także, że tylu z OFPS otrzymało swój tytuł wyróżnienia, dodam jedynie skromnie, że każdy na swój tytuł w 100% zasłużył! Moim jednak zdaniem przydałoby się jeszcze kilka nominacji: Strateg Roku, Bramkarz Roku, Kierowca Roku, Omnibus Growy Roku (fajnie brzmi
) itd. itd... Ale zaraz, przecież... Oj, ups! Czyżby trochę się wygadałem? Niee, na pewno coś przekręciłem, to przecież... yy... to nie ta kartka...
Ekhm, to ja na koniec chciałem jeszcze rzec
Że postaram się być jeszcze bardziej przyjacielski (online)
lol
Gratulacje, tak jak już tutaj wcześniejsi użytkownicy wspominali, również dla Nominowanych. Nasza Społeczność rośnie w siłę! Ilu fajnych, oryginalnych, pozytywynych ludzi udziela się na naszym forum! Oby z Wami jak najdłużej!
z 07-02-2012 11:25 PM
0.0
Szok! Dzięki za nominację! Dziękuję za głosy, mam nadzieję bawić się z wami dłuuuugo i gwarantować mycie monitorów i terewizorów zaplutych parsknięciami wczasie gry! Gratulacje dla wszystkich członków tego forum, członków OFPS i dla naszego Wspaniałomyślnego Wodza za pomysł i trwanie w klanie.
z 08-02-2012 04:14 PM
z 08-02-2012 06:59 PM
Nie ukrywam że cieszy mnie fakt dominacji OFPSowej ekipy w tym roku
Gratuluję zwyciężcą i zarazem dziękuję za nominacje ![]()
Jutro KZ3, pewnie serwery będą obciążone potężną dawką zabawy wprowadzaną przez nasz klan, w końcu od Helghańskiej ziemii wszystko się zaczęło ![]()
z 08-02-2012 07:48 PM
z 09-02-2012 07:20 PM
Ja także chciałam podziękować za nominację oraz głosy oddane na mnie. Gratuluję zwycięzcom.
z 10-02-2012 02:23 PM
Aby uzyskać najnowsze informacje i aktualności o tym, co dzieje się w społeczności PlayStation, zaglądnijcie do działu Ogłoszenia i Wydarzenia na naszym forum. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation® Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj, aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]