Odpowiedz

Community Awards 2011!

[ Edytowany ]

Dziękuję serdecznie za owy tytuł! :smileyhappy: Nie ukrywam, że jest to dla mnie naprawdę ważne wyróżnienie! Mam dzięki temu pewien głos zwrotny, że to co staram się inicjować, przypada Wam do gustu :smileyhappy: Oczywiście nie wszystko, zdaję sobie sprawę, ale chociaż drobna część mojej "pracy" :smileywink: Jest to dla mnie ogromna motywacja do dalszego angażowania się i inicjowania nowych pomysłów. Traktuję ten tytuł również jako kredyt zaufania na kolejny rok i postaram się go jak najlepiej wykorzystać :smileyhappy: Jeżeli chodzi o wątek to ja dziękuję Wam i to Wy możecie sami sobie pogratulować :smileyhappy: Bez Was nie byłoby OFPS. To Wy zapoczątkowaliście ten temat, swoją aktywnością i zaangażowaniem. To Wy sprawiacie, że gra w klanie daje każdemu z nas tyle frajdy. Tak niech się dzieję cały czas! I będzie! BĘDZIE! Cieszę się także, że tylu z OFPS otrzymało swój tytuł wyróżnienia, dodam jedynie skromnie, że każdy na swój tytuł w 100% zasłużył! Moim jednak zdaniem przydałoby się jeszcze kilka nominacji: Strateg Roku, Bramkarz Roku, Kierowca Roku, Omnibus Growy Roku (fajnie brzmi :smileyvery-happy: ) itd. itd... Ale zaraz, przecież... Oj, ups! Czyżby trochę się wygadałem? Niee, na pewno coś przekręciłem, to przecież... yy... to nie ta kartka...

Ekhm, to ja na koniec chciałem jeszcze rzec :smileyhappy: Że postaram się być jeszcze bardziej przyjacielski (online) :smileywink: lol

Gratulacje, tak jak już tutaj wcześniejsi użytkownicy wspominali, również dla Nominowanych. Nasza Społeczność rośnie w siłę! Ilu fajnych, oryginalnych, pozytywynych ludzi udziela się na naszym forum! Oby z Wami jak najdłużej!

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Community Awards 2011!

0.0

Szok! Dzięki za nominację! Dziękuję za głosy, mam nadzieję bawić się z wami dłuuuugo i gwarantować mycie monitorów i terewizorów zaplutych parsknięciami wczasie gry! Gratulacje dla wszystkich członków tego forum, członków OFPS i dla naszego Wspaniałomyślnego Wodza za pomysł i trwanie w klanie.

Share

gratulacje :smileyhappy: nie wiem czemu głosowałem na konkurencje :smileyvery-happy: no ale nie miałem jak nie głosować za dużo mądrych ludzi :smileyhappy:

Share

Nie ukrywam że cieszy mnie fakt dominacji OFPSowej ekipy w tym roku :smileyhappy: Gratuluję zwyciężcą i zarazem dziękuję za nominacje :smileyhappy:

Jutro KZ3, pewnie serwery będą obciążone potężną dawką zabawy wprowadzaną przez nasz klan, w końcu od Helghańskiej ziemii wszystko się zaczęło :Winner:

Share

ps schemat podoba mi sie bramkarz roku :smileyvery-happy: bym miał spore szanse :smileyvery-happy:

Share

Ja także chciałam podziękować za nominację oraz głosy oddane na mnie. Gratuluję zwycięzcom. 

Share

Gratki dla zwycięzców :smileywink:

Share
Ogłoszenia
Witaj na PlayStation Forum Anonymous!

Aby uzyskać najnowsze informacje i aktualności o tym, co dzieje się w społeczności PlayStation, zaglądnijcie do działu Ogłoszenia i Wydarzenia na naszym forum. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation® Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj, aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.