Odpowiedz

Dotyczy: [EVENT] Quiz Night's

[ Edytowany ]

Ta, całodzienny, to by mnie z pracy wyrzucili hehe :smileywink: :smileyvery-happy: sorki, ja w soboty i niedziele aż do świąt odpadam, ponieważ pracuję, no chyba, że chcecie powalczyć w nocy, jak to już jest w tradycji quizów :smileywink: A odbiegając jeszcze od tego fajnego pomysłu informuję, że dzisiejszy quiz skojarzenia rozpocznie się tradycyjnie o godz. 20:00! :smileyhappy: Gotowi? :smileywink: Bo ja już się boję :smileytongue:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Jak wygląda klasyfikacja generalna za miesiąc Listopad? :smileywink:

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 13 z 20 (111 Obejrzane)

[EVENT] Quiz Night's

Zadałeś pytanie, choć pewnie sam znasz już odpowiedź :smileywink:

Po raz kolejny gratulacje dla Ciebie Pioterek2010 jak również dla dwamaliki i luzer100.

Okazało się że w miesiącu listopadzie zwycięsko stanęliście na podium:Thumbs:

Brawa dla zwycięzców i podziękowania dla każdego z uczestników, dzięki którym nie raz było gorąco :smileyhappy:

Zgodnie z założeniem trzech najlepszych graczy w tym miesiącu otrzymuje nagrodę w postaci gry na PlayStation 3!

Gratulujemy!!!

PS. Dane adresowe prosze przesłać przez PW do Cassiopaea.

Share

Dziękuję za rywalizcję w Listopadzie :smileywink: oby kolejne event-y przyniosły równie duże emocje :smileyhappy:

Gratulacje dla Dwóch Malików za wzorową współpracę :smileytongue: 

Gratulacje dla Luzera :smileytongue: 

Dziękuję organizatorom :smileywink:

Share

[EVENT] Quiz Night's

Ja Wam również gratuluję Panowie i Pani :smileyhappy: Pokazaliście klasę! Nagroda jak najbardziej Wam się należy! :smileyhappy: Mam nadzieję, że zobaczymy się jeszcze na jakimś quiz'ie, kto wie, może nawet po jednej stronie barykady, hehe :smileywink: Fajnie było! :smileyhappy:

Share

Re: [EVENT] Quiz Night's

Łałałiłał! :smileyhappy: listopad został zdominowany przez Pioterka, więc my tak bardzo, ale to bardzo po cichu liczyliśmy że gdzieś w okolicy podium się znajdziemy no i proszę, udało się! :smileyhappy: Dzięki wszystkim za wieczorne quizy, fajną atmosferę i dla wszystkich prowadzących za poświęcony czas!

Share

Re: [EVENT] Quiz Night's

Odkopuje stary temat, ale nurtuje mnie pytanie :smileyvery-happy:

Będzie/dą jakieś podobne Event-y na rozruszanie Naszego forum, bo jakoś niewesoło w te mroźne dni i trochę smutno gdy brak "rywalizacji" między forumowiczami :smileytongue:

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 18 z 20 (51 Obejrzane)

[EVENT] Quiz Night's

Czy Wam naprawdę wszystko trzba podać na tacy??

http://community.eu.playstation.com/t5/Bie%C5%BC%C4%85ce-konkursy-oraz-eventy/bd-p/bPL_Announcements...

Do zobaczenia:smileywink:

Share

Przepraszam za złe sformułowanie pytania :Stupid:

Chodzi mi o coś na bazie Quiz Night's, każdy dzień, jak to miało miejsce wcześniej :smileytongue:

Temat konkursów przeglądam prawie codziennie :smileytongue:

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 20 z 20 (26 Obejrzane)

[EVENT] Quiz Night's

Zainteresowanie nie sprawiało wrażenia, że przypadły do Waszych gustów tego typu aktywności na forum.

Może nie z taką samą częstotliwością ale coś z pewnością się pojawi :smileyhappy:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.