w 23-12-2010 08:53 AM - last edited on 23-12-2010 09:03 AM
z 23-12-2010 09:53 AM
z 24-12-2010 02:45 PM
Emeraldar napisał/a:
O właśnie Rympal, ja bym z chęcią zobaczył Sackboya w Twoim modelinowym wydaniu
A te pluszowe ponoć tutaj są widywane: http://www.toys4boys.pl/Kontakt-Adresy-Sklepow-menu1.html#Gdansk-Madison
http://www.toys4boys.pl/Figurka-Sackboy-item2367.h
Ale drogo 0,5 roku temu był taki za ~35zł ![]()
z 04-01-2011 01:45 PM
A oto moja MGSowa kolekcja ![]()
Metal Gear Solid to bez dwóch zdań moja ulubiona seria, ścisłe Top 1, seria na 11/10 i tak dalej i tym podobne, dlatego przez wiele lat, pomalutku przygarniałem różne rzeczy z tym związane.
Na zdjęciu znajdują się:
Magazynów z MGSami mam dużo więcej (zapowiedzi, wszystkie recenzje, wywiady itp.), ale te są chyba najbardziej oldskulowe.
Jakbym poszukał w szufladach to znalazłbym jeszcze sporo różnych drobiazgów, naklejek, plakatów, reklam i innych rzeczy z MGSem, ale nic specjalnie ciekawego.
Do pełni szczęścia brakuje tylko MGS Special Missions i jakiegoś Snake'a z dwójki i z czwórki
No i całej kolekcji na PSP, ale jako, że nie mam tej konsoli, to wiele nie zdziałam. Może jak wyjdzie PSP2 i będzie wstecznie kompatybilne ![]()
z 24-06-2011 08:11 PM
Nie wiem, czy śledzicie Kojimę na Twitterze, ale kilka dni temu opublikował on fotki z prac poprawkowych na prototypach nowych figurek z serii Play Arts Kai. Na zdjęciach widać Snake'a i Cyborg Ninję, których sprawdza Yoji Shinkawa, główny chara-designer serii.
Galeria: http://yfrog.com/z/h8z48rqj (przewijajcie w prawo)
Według mnie wyglądają genialnie i mam nadzieję, że prędzej czy później któraś z nich trafi w moje ręce ![]()
z 25-06-2011 12:11 AM
W swojej kolekcji najcenniejszym gadżetem jaki posiadam jest "Artwork" od chłopaków z Guerrilla Games. Podpisany między innymi przez Jan-Bart van Beek (Art Director) czy Mathijs de Jonge (Game Director). Artwork wygrałem na tym forum, podczas zaciętej rywalizacji w Killzone 2![]()
PS. Bezcenny![]()
z 02-07-2011 10:24 PM
Dzisiaj z weszka_1989 znaleźliśmy plakat 3D... Musiał dołączyć do naszej kolekcji![]()
z 14-02-2012 09:46 PM
Moja kolekcja figurkowa itp. z gier i animców.
Wszystko jest porozstawiane po całym pokoju więc wspólnej fotki razem nie będzie ale tu jest co nieco zdjęć.
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]