Odpowiedz

Re: Figurki, koszulki i inne gadżety - nasze kolekcje "okołogrowe"

[ Edytowany ]

Monitor dostałeś? :smileytongue:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 32 z 38 (612 Obejrzane)

O właśnie Rympal, ja bym z chęcią zobaczył Sackboya w Twoim modelinowym wydaniu :smileyvery-happy:

A te pluszowe ponoć tutaj są widywane: http://www.toys4boys.pl/Kontakt-Adresy-Sklepow-menu1.html#Gdansk-Madison
Share
Member
evelan_pl
Wiadomość 33 z 38 (582 Obejrzane)

Emeraldar napisał/a:
O właśnie Rympal, ja bym z chęcią zobaczył Sackboya w Twoim modelinowym wydaniu :smileyvery-happy:

A te pluszowe ponoć tutaj są widywane: http://www.toys4boys.pl/Kontakt-Adresy-Sklepow-menu1.html#Gdansk-Madison

http://www.toys4boys.pl/Figurka-Sackboy-item2367.html

Ale drogo 0,5 roku temu był taki za ~35zł :smileyvery-happy:

Share
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 34 z 38 (554 Obejrzane)

A oto moja MGSowa kolekcja :smileyvery-happy:

mgs1.jpg

Metal Gear Solid to bez dwóch zdań moja ulubiona seria, ścisłe Top 1, seria na 11/10 i tak dalej i tym podobne, dlatego przez wiele lat, pomalutku przygarniałem różne rzeczy z tym związane.

Na zdjęciu znajdują się:

• Metal Gear Solid
  • Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
  • Metal Gear Solid 2: Substance
  • Metal Gear Solid 3: Snake Eater (Limited Metal Edition, która kiedyś rzeczywiście była limited, a która od pewnego czasu wala się na półkach MediaMarktów :smileytongue:)
  • Metal Gear Solid 3: Subsistence (w którego skład wchodzą również Metal Gear i Metal Gear 2: Solid Snake w wersjach z MSXa)
  • Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
  • Figurka Snake'a z jedynki od McFarlane Toys (kupiony jakoś pomiędzy 1999 - 2000 rokiem)
  • Figurka Big Bossa z trójki od Medicom Toy (dostałem na urodziny od mojej dziewczyny)
  • Figurka Big Bossa z Peace Walker od Square Enix (Play Arts Kai)
  • Poradnik MGS4 The Complete Official Guide od Piggyback
  • Dwie koszulki z Peace Walkera z UNIQLO
  • PSX Extreme z października 1998 z recenzją jedynki
  • Oficjalny Polski PlayStation Magazyn z lipca 2000 z zapowiedzią dwójki

Magazynów z MGSami mam dużo więcej (zapowiedzi, wszystkie recenzje, wywiady itp.), ale te są chyba najbardziej oldskulowe.

Jakbym poszukał w szufladach to znalazłbym jeszcze sporo różnych drobiazgów, naklejek, plakatów, reklam i innych rzeczy z MGSem, ale nic specjalnie ciekawego.

Do pełni szczęścia brakuje tylko MGS Special Missions i jakiegoś Snake'a z dwójki i z czwórki :smileywink: No i całej kolekcji na PSP, ale jako, że nie mam tej konsoli, to wiele nie zdziałam. Może jak wyjdzie PSP2 i będzie wstecznie kompatybilne :smileyhappy:

Share
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 35 z 38 (358 Obejrzane)

Nie wiem, czy śledzicie Kojimę na Twitterze, ale kilka dni temu opublikował on fotki z prac poprawkowych na prototypach nowych figurek z serii Play Arts Kai. Na zdjęciach widać Snake'a i Cyborg Ninję, których sprawdza Yoji Shinkawa, główny chara-designer serii.

Galeria: http://yfrog.com/z/h8z48rqj (przewijajcie w prawo)

Według mnie wyglądają genialnie i mam nadzieję, że prędzej czy później któraś z nich trafi w moje ręce :smileyhappy:

Share

W swojej kolekcji najcenniejszym gadżetem jaki posiadam jest "Artwork" od chłopaków z Guerrilla Games. Podpisany między innymi przez Jan-Bart van Beek (Art Director) czy Mathijs de Jonge (Game Director). Artwork wygrałem na tym forum, podczas zaciętej rywalizacji  w Killzone 2:Snake:

original.jpg

PS. Bezcenny:Thumbs:

Share

COD.jpg

Dzisiaj z weszka_1989 znaleźliśmy plakat 3D... Musiał dołączyć do naszej kolekcji:smileytongue:

Share

Moja kolekcja figurkowa itp. z gier i animców. 

Wszystko jest porozstawiane po całym pokoju więc wspólnej fotki razem nie będzie ale tu jest co nieco zdjęć. :smileyhappy: 

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.