Odpowiedz

Nowa ankieta dla konsolowych graczy! - badanie na potrzeby pracy magisterskiej

Witam ponownie! :smileyhappy:

Niespełna dwa lata temu przeprowadzałem badanie na potrzeby pracy licencjackiej (seminaryjnej :smileywink: ). Dzięki Wam owa praca została obroniona i obecnie mogę przeprowadzić kolejne badanie, tym razem jednak na potrzeby pracy magisterskiej :smileyhappy: Ostatnio udało mi się uzbierać 793 odpowiedzi w niespełna tydzień, za co serdecznie, jeszcze raz, Wam bardo dziękuję! Wyniki opublikowałem na swoim blogu: graczem-od-dziecka.blogspot.com oraz na forum i w przypadku tego badania postąpię tak samo. Ankieta jest naprawdę krótka i przyjemna :smileywink: Cel badania opisałem na blogu, do którego odsyłam w przypadku gdyby ktoś zechciał się z nim zapoznać lub zgłosić swoje uwagi, sugestie, opinie.

Z góry dziękuję za Wasz poświęcony czas!

Bezpośredni link do ankiety:

http://www.ebadania.pl/650493b426fbb606

Czas potrzebny na jej wypełnienie: 1-2 minuty

Z konsolowym pozdrowieniem,

Schemat

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Dotyczy: Nowa ankieta dla konsolowych graczy! - badanie na potrzeby pracy magisterskiej

Gratuluje i życzę kolejnych sukcesów :Thumbs:

Ankietę wypełniłem, jeśli drugi raz (tą z PW :smileytongue:), to przepraszam, ale jeśli ankieta mnie w jakimś stopniu dotyczy to chętnie dzielę się swoją wiedzą :smileytongue: 

Share

Dotyczy: Nowa ankieta dla konsolowych graczy! - badanie na potrzeby pracy magisterskiej

To jest akurat nowa ankieta :smileyhappy: Tamta, o której mówisz, dalej jest aktywna, ale nie jest na potrzeby pracy magisterskiej.

Dzięki wielkie za wypełnienie i za życzenia :Thumbs: Również życzę wielu sukcesów! :smileyvery-happy:

Share

Re: Nowa ankieta dla konsolowych graczy! - badanie na potrzeby pracy magisterskiej

poszło!

Share
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 5 z 18 (226 Obejrzane)

Nowa ankieta dla konsolowych graczy! - badanie na potrzeby pracy magisterskiej

Wysłane:smileyhappy:

Powodzenia Schemat:Thumbs:

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Member
Blind741_PL
Wiadomość 6 z 18 (216 Obejrzane)

Ankieta wypełniona, powodzenia !

Blind741_PL Trophy Card
Share

Oficjalna wiadomość: ZAPOMNIAŁEM dodać NES i SNES do konsol - WYBACZCIE :smileysad:

Dziękuję za ciepłe słowa i za Wasze szybkie wypełnienia owej ankiety! :smileyhappy: Mamy już 462 odpowiedzi :smileywink: Jest dobrze!
Share
Member
CherryChill
Wiadomość 8 z 18 (185 Obejrzane)

Re: Nowa ankieta dla konsolowych graczy! - badanie na potrzeby pracy magisterskiej

Wypełnione - powodzenia z magisterką :smileywink:

Share
Member
Azriel1125
Wiadomość 9 z 18 (181 Obejrzane)

Ankieta wypełniona. Powodzenia :smileyhappy:
Share
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 10 z 18 (172 Obejrzane)

Schemat wrote:
Oficjalna wiadomość: ZAPOMNIAŁEM dodać NES i SNES do konsol - WYBACZCIE :smileysad:

O ile dobrze pamiętam (i nie byłem ślepy) to przy wyborze miejsca zamieszkania nie było także opcji "Inne" jeśli mieszkasz za granicą:smileywink:

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.