w 13-02-2012 09:55 AM - last edited on 13-02-2012 09:57 AM
wykopało mnie ![]()
ja mam polską reprezentacje całą w fifie
na ut
ale odebrałem dużo piłek w obronie przez te 20 min gry ![]()
ale grac sie fajnie grało ![]()
ps. to co wczesniej mówili nowi robota czeka by podrasować wg
do tego michał, nie decyduj gdzie ty masz być, to zarząd decyduje. rozumiemy sie? do tego dostałes raz szanse na bramce wiecej ci jej niedam bo wszedłem na inną pozycje i odrazu wywaliło, pewnie schemat napisał do ea że jesli zmienie pozycje ma mnie wywalac
.
z 13-02-2012 02:15 PM
z 17-02-2012 03:32 PM
w 19-02-2012 06:00 PM - last edited on 19-02-2012 06:01 PM
Panowie, zapraszam serdecznie na dzisiejszy trening! Miałem napisać pewne solucje dla nowych osób, z braku czasu tego nie zrobiłem, dziś podczas treningu zapewne będę ponosił ponownie tego konsekwencje
Ale to nic, jakoś tak zwyczajnie niedzielowo, nie mogę się już doczekać gry z Wami ![]()
Pozwólcie, że odniosę się do kilku fajnych propozycji:
Coldmath wrote:i sprawa pozatreningowe :
- Taka mala propozycja odnosnie zblizajacej sie ligii... a moze by tak zagrac w Ultimate team, a zeby szanse byly wyrownane to powiedzmy tylko srebrni zawodnicy (albo brazowi) - taki sklad mozna zrobic w 1 dzien
Również byłbym za tym, ale powiem szczerze, że przez tą konieczność uzyskania 100% "chemii" zespołu aby Ci grali skuteczną piłkę, jest dla mnie wypaczonym rozwiązaniem. Albo wszyscy musielibyśmy mieć 100% albo trzeba by było ustalić jakieś inne zasady. Ale pomysł jest dobry i w racie co, z chęcią zarejestruję moją F.C. Bydgoszcz do udziału w turnieju ![]()
SpaykiPL wrote:Mam natomiast inną propozycję: może by tak wszyscy zagrali dokładnie tą samą drużyną?
Hehe, my chyba za długo już ze sobą gramy
Mam pewien pomysł odnośnie tego rozwiązania, ale na większą skalę. Jeżeli będziecie cierpliwi to za miesiąc dwa tą wizją się z Wami podzielę
Ale jeżeli nie będziecie cierpliwi to zapraszam na treningu do pogawędki na ten temat ![]()
Psycho, odnośnie turnieju w Szczecinie - będziesz może?? Można liczyć na jakąś relację i reprezentowanie barw OFPS? ![]()
z 19-02-2012 06:11 PM
z 19-02-2012 06:36 PM
w 19-02-2012 06:46 PM - last edited on 19-02-2012 06:47 PM
Ja mam problem z save'ami (brak sprintu). Walczę.
z 19-02-2012 08:07 PM
z 19-02-2012 11:04 PM
w 20-02-2012 12:26 PM - last edited on 20-02-2012 12:27 PM
Witam
Mam 2 zastrzeżenia co do wczorajszego treningu, oczywiście świetnie się grało i naprawdę klimat był świetny, ale
Michałq nie musisz za każdym razem mówić "mogłeś zrobić to tak" "nie tak" itepe. Świetnie grasz i lubię z tobą grać ale naprawdę czasami to się staje zniechęcające przynajmniej dla mnie nie wiem jak inni się na to zapatrują, sam nie jesteś idealny i też popełniasz błędy, każdy z nas rozumie swoje błędy i nie trzeby ich wytykać za każdym razem.
Druga sprawa to drugi Michał w naszym klubie, musisz potrenować swoją gwiazdę bo z takim poziomem wirtualnej gwiazdzy jak masz, nawet jak jesteś świetnym graczem nie za wiele zrobisz na boisku, jakbyś nie wiedział jak łatwo to zrobić to odezwij się chętnie Ci pomogę a myślę że inni też w miarę wolnego czasu poradzą CI co i jak zrobić.
Tak poza tematem Schemat z tym wywiadem jak chcesz to mogę Ci pomóc napisz mi tylko jak to wygląda i co mam zrobić najlepiej na PW albo na FB. Napisz jeszcze co z ligą bo się niecierpliwie
Jakby co to służę pomocą.
Mam nadzieję że nikogo nie uraziłem i do zobaczenia w niedziele.
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]