Odpowiedz

Re: Reprezentacja Polski oficjalnego forum PlayStation

[ Edytowany ]

wykopało mnie :smileyvery-happy:

ja mam polską reprezentacje całą w fifie :smileytongue: na ut

ale odebrałem dużo piłek w obronie przez te 20 min gry :smileywink:

ale grac sie fajnie grało :smileyvery-happy:

ps. to co wczesniej mówili nowi robota czeka by podrasować wg

do tego michał, nie decyduj gdzie ty masz być, to zarząd decyduje. rozumiemy sie? do tego dostałes raz szanse na bramce wiecej ci jej niedam bo wszedłem na inną pozycje i odrazu wywaliło, pewnie schemat napisał do ea że jesli zmienie pozycje ma mnie wywalac :smileyhappy: .

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Przepraszam Panowie, ale nie byłem w stanie grać z moim internetem, ale już w marcu zmieniam dostawcę internetu i będę mógł grać bez lagów :smileywink:
Share

Turniej FIFA12 - Szczecin

gameshow.szczecin.pl

Zapraszam:smileywink:

Share
MVP
Schemat
Wiadomość 1094 z 1 401 (94 Obejrzane)

Reprezentacja Polski oficjalnego forum PlayStation

[ Edytowany ]

Panowie, zapraszam serdecznie na dzisiejszy trening! Miałem napisać pewne solucje dla nowych osób, z braku czasu tego nie zrobiłem, dziś podczas treningu zapewne będę ponosił ponownie tego konsekwencje :smileyhappy: Ale to nic, jakoś tak zwyczajnie niedzielowo, nie mogę się już doczekać gry z Wami :smileytongue:

Pozwólcie, że odniosę się do kilku fajnych propozycji:

Coldmath wrote:

i sprawa pozatreningowe :

- Taka mala propozycja odnosnie zblizajacej sie ligii... a moze by tak zagrac w Ultimate team, a zeby szanse byly wyrownane to powiedzmy tylko srebrni zawodnicy (albo brazowi) - taki sklad mozna zrobic w 1 dzien :smileywink:

Również byłbym za tym, ale powiem szczerze, że przez tą konieczność uzyskania 100% "chemii" zespołu aby Ci grali skuteczną piłkę, jest dla mnie wypaczonym rozwiązaniem. Albo wszyscy musielibyśmy mieć 100% albo trzeba by było ustalić jakieś inne zasady. Ale pomysł jest dobry i w racie co, z chęcią zarejestruję moją F.C. Bydgoszcz do udziału w turnieju :smileyhappy:

SpaykiPL wrote:

Mam natomiast inną propozycję: może by tak wszyscy zagrali dokładnie tą samą drużyną?

Hehe, my chyba za długo już ze sobą gramy :smileywink: Mam pewien pomysł odnośnie tego rozwiązania, ale na większą skalę. Jeżeli będziecie cierpliwi to za miesiąc dwa tą wizją się z Wami podzielę :smileywink: Ale jeżeli nie będziecie cierpliwi to zapraszam na treningu do pogawędki na ten temat :smileyhappy:

Psycho, odnośnie turnieju w Szczecinie - będziesz może?? Można liczyć na jakąś relację i reprezentowanie barw OFPS? :smileyhappy:

Share

Możliwe że ja wpadnę więc Psycho może, się spotkamy :smileyhappy:
Share
Member
silent2207
Wiadomość 1096 z 1 401 (84 Obejrzane)

ja mogę się spóźnić na trening z powodu grania w turnieju na ECS, myślę jednak że daleko nie zajdę i spotkamy się szybko:smileyhappy:

silent2207 Trophy Card

http://www.skrzynkawojaka.pl/4e7a21f24c65e/- pomóżcie:smileyhappy:
Share
Member
SpaykiPL
Wiadomość 1097 z 1 401 (79 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Ja mam problem z save'ami (brak sprintu). Walczę.

Share
MVP
Schemat
Wiadomość 1098 z 1 401 (62 Obejrzane)

Aktualizacja :smileytongue: (hehe, dziś wszystko pod górkę? :smileyvery-happy:) Grajcie, jak mi się ściągnie to wbiję do szatni.

O Miki, to może Ty zechcesz nam przedstawić później drobną relację w osobnym temacie? :smileyhappy: Oczywiście również liczę na godne reprezentowanie barw OFPS :smileywink: Jesteśmy z Tobą! Kup sobie jakąś białą koszulkę i walnij czarnym mazakiem naszą nazwę, a jak masz zdolności plastyczne to również nasze godło znane z Killzone'a :smileytongue: :smileyvery-happy: (żart :smileywink: )
Share

dzisiaj mnie nie bylo , nie mialem czasu grac :smileyvery-happy: zapomniałem wypisac parenascie rzeczy haha :smileyvery-happy:

mała przerwa i piszemy dalej

Share
Member
silent2207
Wiadomość 1100 z 1 401 (40 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Witam

Mam 2 zastrzeżenia co do wczorajszego treningu, oczywiście świetnie się grało i naprawdę klimat był świetny, ale :smileyhappy: Michałq nie musisz za każdym razem mówić "mogłeś zrobić to tak" "nie tak" itepe. Świetnie grasz i lubię z tobą grać ale naprawdę czasami to się staje zniechęcające przynajmniej dla mnie nie wiem jak inni się na to zapatrują, sam nie jesteś idealny i też popełniasz błędy, każdy z nas rozumie swoje błędy i nie trzeby ich wytykać za każdym razem.

Druga sprawa to drugi Michał w naszym klubie, musisz potrenować swoją gwiazdę bo z takim poziomem wirtualnej gwiazdzy jak masz, nawet jak jesteś świetnym graczem nie za wiele zrobisz na boisku, jakbyś nie wiedział jak łatwo to zrobić to odezwij się chętnie Ci pomogę a myślę że inni też w miarę wolnego czasu poradzą CI co i jak zrobić.

Tak poza tematem Schemat z tym wywiadem jak chcesz to mogę Ci pomóc napisz mi tylko jak to wygląda i co mam zrobić najlepiej na PW albo na FB. Napisz jeszcze co z ligą bo się niecierpliwie:smileyhappy: Jakby co to służę pomocą.

Mam nadzieję że nikogo nie uraziłem i do zobaczenia w niedziele.

silent2207 Trophy Card

http://www.skrzynkawojaka.pl/4e7a21f24c65e/- pomóżcie:smileyhappy:
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.