Fan Art

Odpowiedz
Community Manager
Cassiopaea
Zarejestrowane: ‎26-11-2008
Wiadomość 41 z 138 (560 wyświetleń)

Okazjonalne awatary: Spidermania!

Przyznam, że całkiem oryginalne te Wasze avatary niektórzy stają się już tradycjonalistami co bardzo cieszy:smileywink:

A skoro obiecane były niespodzianki to Panowie; Hans_92, Rafa_Ello, dzony_PL oraz Beliar4 podeślą do mnie na PW swoje dane potrzebne do przesłania upominków tradycyjną drogą pocztową :smileywink:

:Thumbs:

Prosimy używać zwykłego tekstu

Level 5

Level 5
Beliar4
Zarejestrowane: ‎07-02-2011
Wiadomość 42 z 138 (551 wyświetleń)

Re: Okazjonalne awatary: Spidermania!

Nawet nie wiedziałem że za tego avatka można coś wygrać :smileyvery-happy: przyznam że nigdy nie grałem w poprzednie części spidermana ale zwiastuny a w szczególności gameplay`e z Amazing Spiderman zaczynają mnie interesować :smileyhappy:

Beta Tester
Hans_92
Zarejestrowane: ‎23-11-2010
Wiadomość 43 z 138 (548 wyświetleń)

Łoooł. Fantastycznie, dziękuję Cassiopaea :smileyvery-happy: Made my day :smileyvery-happy:

Właśnie przeczytałem wiadomość.

Bardzo miły i niespodziewany początek dnia.

Podziękowania wielkie Cass :smileyhappy:.

Level 5

Level 5
dzony_PL
Zarejestrowane: ‎13-03-2010
Wiadomość 45 z 138 (527 wyświetleń)

wow dawno mię nie było a tu taka niespodzianka dziex bardzo Cass i pozdrawiam Gorąco :smileyhappy:

jestem jaki jestem to fakt
lubię kiedy buja się mój świat :smileyvery-happy:

Level 5

Level 5
dzony_PL
Zarejestrowane: ‎13-03-2010
Wiadomość 46 z 138 (452 wyświetleń)

lipa jeszcze do mnie nie doszło od długiego czasu czekam i czekam a tu lipa i mię pech do dopadł :smileysad:

jestem jaki jestem to fakt
lubię kiedy buja się mój świat :smileyvery-happy:

Okazjonalne awatary: Pierwszy dzień jesieni.

[ Edytowane ]

Dzony, napisz może do Cass? Prawdopodobnie będzie mogła sprawdzić co się dzieje z przesyłką.
Moja przesyłeczka dotarła już w lipcu (co prawda byłem nieobecny w domu, ale rodzina mnie poinformowała). Dziękuję Cass :smileyhappy:.

Chcę jednocześnie przypomnieć, że każdy powód do zmiany avatara jest dobry, chociażby nadchodzący pierwszy dzień jesieni :smileyhappy:. Mamy niespełna tydzień na dorysowanie avatarkom liści, albo samodzielne wykonanie jesiennych graficzek i zaprezentowanie ich na forum pod swoim PSNID. Oczywiście z załączeniem kopii w tym wątku :smileyvery-happy:.

MVP
orzelek69_PL
Zarejestrowane: ‎16-05-2011
Wiadomość 48 z 138 (414 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Mój awatar nie jest może artystycznym dziełem, ale mnie się podoba :smileywink:

Beta Tester
Hans_92
Zarejestrowane: ‎23-11-2010
Wiadomość 49 z 138 (392 wyświetleń)

Re: Okazjonalne awatary: Pierwszy dzień jesieni.

A ja, wyjątkowo, po wielu latach zmieniam avatar. Jest to wciąż ta sama postać, z anime pt. "Tengenn Toppa Gurren Lagann", o imieniu Vital. Skoro zbliża się pierwszy dzień jesieni to tez przybrałem jesienne szaty :smileyvery-happy:

ViralAutumn.jpg

Community Manager
Cassiopaea
Zarejestrowane: ‎26-11-2008
Wiadomość 50 z 138 (381 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Do jesiennego awatara przymierzam się małymi krokami, a w między czasie coś z okazji premiery LittleBigPlanet na PlayStation Vita :smileywink:

Ten widżet nie mół zostać wyświetlony.
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.

Ostatnie wiadomości