Beantwoorden
Heb je iets toe te voegen?

Meld je aan om verder te gaan

  • 5

    Nieuwe berichten gedurende het laatste uur

  • ontvang binnen enkele minuten een antwoord

  • 92%

    92% percent van berichten die beantwoord zijn

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
15 jun 2011
Door WittyJackSparrow
26%
02 Rang
voortgang

Wachtwoord veranderen

[ Bewerkt ]
1 reactie 583 Weergaven bewerkt 18-06-2011
15 jun 2011
Door WittyJackSparrow

Beste,

 

Ik heb een probleem dat ik, hoewel ik betwijfel dat ik hier aan het juiste adres zit, even zal uitleggen.

 

Ook ik ben naast vele anderen slachtoffer geworden van de hack van een aantal maanden geleden. Nu ik had een ID op een emailadres waarvan ik echter het wachtwoord ben kwijtgespeeld. PSN raadde aan zo snel mogelijk het wachtwoord te veranderen en dat moest ik blijkbaar zoiezo doen gezien ik het mij toch niet meer kon herinneren.

 

Nu toen ik naar hotmail ging en daar op "wachtwoord veranderen" drukte, kwam ik op een pagina waar je enkel je email adres ID moet ingeven en dan de gegeven letters en cijfers moet overtypen om te bevestigen dat je wel degelijk een levend organisme bent. Echter om één of andere reden ben ik er nog niet in geslaagd binnen te geraken..

Het geeft steeds een foutmelding: ofwel: "het windows live ID is onjuist" of "de ingegeven tekens komen niet overeen". Beide foutmeldingen zijn echter TOTALE *snip*! Mijn email is mij maar al te herkennend! Over de juistheid daarvan kan er geen twijfel bestaan! De tekens zijn steeds precies hetzelfde, maar om één of andere reden geven ze toch steeds weer die foutmelding! ik heb alles al geprobeerd. Herhaald herhaald herhaald, caps lock in en uit geschakeld, rekening proberen houden met hoofdlettergevoeligheid(die er blijkbaar niet is want het geeft automatisch hoofdletters!)

 

Ik kan er dus maar niet in slagen om op dat adres binnen te geraken en dus het wachtwoord ervan te kunnen wijzigen om dan vervolgens de verstuurde emails naar dat email adres over wachtwoordverandering van mijn PSN ID te kunnen openen en vervolgens ook daarvan de stappen te volgen om dát wachtwoord te veranderen. Kan je nog volgen?

 

Ik zou jullie hiermee niet lastigvallen indien dit account en wat ik er op verwezenlijkt had mij niet zo nauw aan het hart lag! Ik heb een heleboel zuurverdiende trofeën op dat account, heb goeie vrienden gemaakt en een online reputatie opgebouwd bij verscheidene spelletjes allemaal op dat account! Het kan mij geen reet(sorry voor de grove taal) schelen dat PSN mij gratis spelletjes e.a. wil aanbieden. Wél dat ik terug kan verdergaan met het account waar al zo veel uren op zijn verspild geweest! Indien iemand mij kan helpen, gelieve dat ook te doen! We zijn tenslotte allemaal slachtoffers, als PSN ons daarin niet wilt bijstaan, dan moeten wij elkaar bijstaan.

 

Ik dank jullie bij voorbaat

 

WittyJackSparrow

Beantwoorden
0 Kudos
reactie
LABELS:
Bekijk onze huisregels voor posts
Antwoord plaatsen Antwoord bijwerken Annuleer

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Beta Tester
06
/16

markaveli81

  • Beta Tester
  • Offline
92%
06 Rang
voortgang
markaveli81
geaccepteerde oplossing
Helaas is het alleen mogelijk om je wachtwoord via je geregistreerde email adres te veranderen want wij zo kunnen wij bevestigen dat je echt eigenaar bent van de PSN account.
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Wachtwoord veranderen

Bekijk onze huisregels voor posts
Antwoord plaatsen Antwoord bijwerken Annuleer