Gamocracy

Odpowiedz

Gamocracy One : Legend of Robot - Wasze opinie i recenzje

Pierwszy projekt spod szyldu Gamocracy jest już dostępny na wirtualnych półkach! Na polskim PS Store grę możemy zakupić za jedyne 12 zł. Jest to jak na razie jedyna tego typu produkcja, dostępna w naszym sklepie, która została na taką skalę stworzona z udziałem "zwykłych" Graczy.

Nie wiem jak Wy, ale ja już swój egzemplarz gry zakupiłem (wczoraj) i z wielką przyjemnością przetestuję go podczas dzisiejszej podróży, w którą nie długo będę się wybierał. W tym temacie wszystkich posiadaczy Gamocracy One: Legend of Robot zachęcam do podzielenia się swoimi odczuciami na temat omawianego tytułu, a także, jeżeli ktoś ma ochotę, na temat całego projektu.

Życzę nam dobrej zabawy oraz tego, aby miało miejsce więcej tego typu akcji! Myślę, że warto przyglądać się z bliska i wspierać taki fenomen, coraz śmielej pojawiający się w naszej branży! No i oczywiście w takie gry najzwyczajniej, grać! :smileywink:

PS. Muzyka z menu głównego gry jak dla mnie jest bardzo klimatyczna :smileyhappy:

<Press Start>

Uploaded with ImageShack.us
Prosimy używać zwykłego tekstu
Ten widżet nie mół zostać wyświetlony.
Ogłoszenia

GAMOCRACY – gra tworzona przez Oficjalną Społeczność PlayStation i The Bearded Ladies!

Oficjalna Społeczność PlayStation i The Bearded Ladies połączyły siły, aby stworzyć grę! Wszystko, co należy zrobić to przedstawić swój ciekawy pomysł i zmobilizować do pracy The Bearded Ladies.

Przez najbliższych 8 tygodni, pojawią się kolejne wyzwania, które pomogą nam stworzyć koncepcje gry. Dlatego nie zwlekajcie zbyt długo i podzielcie się swoimi najlepszymi pomysłami, być może to one przyniosą Wam sukces!

Aby rozpocząć tą przygodę wystarcz, że zapoznacie się z tym ogłoszeniem i weźmiecie udział w wydarzeniu!

Ostatnie wiadomości