w 16-03-2010 05:43 PM - last edited on 16-03-2010 05:45 PM
Na końcu będzie tylko chaos…
, …który może właśnie Wam przyniesie szczęście w postaci gry God of War III!
Według tego, co podają źródła (Wikipedia)
"Chaos - w mitologii greckiej jest to pierwotny stan egzystencji, z którego pochodzą pierwsi bogowie. Innymi słowami jest to pustka, czarna przestrzeń. Był złożony z mieszanki pierwiastków, które starożytni Grecy uważali za podstawę świata: ziemi, wody, ognia i powietrza. Po grecku chaos nazywa się Χάος, co oznacza "otwartą pustkę".
Chaos posiada trzy cechy charakterystyczne:
Czym dla Was jest chaos? Stanem bezładu czy ukrytym porządkiem świata? Najnowszym trendem mody czy odwieczną cechą nieustannie zmieniającego się życia?
Według reprezentantów paradygmatu chaosu, chaos należy traktować, jako matrycę możliwości, w której odciska się ludzki los oraz przedstawia metody i techniki, przy pomocy, których można wieść bardziej twórcze, pełne fantazji życie.
A w jaki sposób Wy wyobrażacie sobie chaos? Jesteście w stanie pokazać innym swoją wizję chaosu? Nie zwlekajcie!
Tym razem przygotowaliśmy dla Was konkurs fotograficzny, w którym aby stanąć przed szansą wygrania jednej z trzech kopii God of War III należy samodzielnie wykonać zdjęcie przedstawiające Waszą wizję chaosu.
Aby Wasze prace kwalifikowały się do tego konkursu wystarczy, że na fotografii chaosu własnego autorstwa pojawi się Wasze online ID, oraz że każdy z poniższych punktów warunków uczestnictwa zostanie przez Was spełniony.
WARUNKI UCZESTNICTWA:
* Aby wziąć udział w konkursie należy mieć ukończony 18 rok życia.
* Wyrażając chęć wzięcia udziału w konkursie gwarantujecie, że zgłoszenie jest wynikiem Waszej własnej pracy, jest oryginalne i wcześniej niepublikowane oraz nie naruszają praw własności intelektualnej, praw moralnych ani innych praw osób trzecich.
* Chcąc zgłosić pracę należy zrobić zdjęcie, na którym w oryginalny sposób przedstawicie to, czym dla Was jest chaos, zamieszczając w nim również widoczny odręczny podpis autora, czyli Was samych.
* Zdjęcia, które chcielibyście zgłosić do konkursu należy zamieścić w swoich postach, wszelkie linki do innych serwerów nie zostaną uwzględniane.
* Należy mieć na uwadze ograniczenie związane z rozmiarem zdjęć na forum, zdjęcia o szerokości większej niż 600 pikseli zostaną automatycznie przeskalowane do tejże wielkości.
* Wszelkie zgłoszenia nieprzyzwoite, niemoralne, zniesławiające dyskryminujące, bluźniercze, przedstawiające nielegalne działania oraz naruszające prawa własności intelektualnej innych osób zostaną zdyskwalifikowane.
* Biorący udział w konkursie wyrażacie zgodę na przesłanie swoich danych osobistych do Cassiopaea w celach administracyjnych.
* Autorzy trzech najoryginalniejszych i najciekawszych chaosów zostaną nagrodzeni grą God of War III w wersji promo.
* Ostateczny termin nadsyłania zgłoszeń upływa 31 marca 2010 r. o godzinie 23:59.
* Ogłoszenie zwycięzców nastąpi 1 kwietnia 2010 r.
Jeśli nie czujecie się na siłach zawsze możecie spróbować swoich talentów wokalnych i wyśpiewać sobie God of War III
z 17-03-2010 05:44 PM
z 17-03-2010 05:51 PM
z 17-03-2010 07:17 PM
z 18-03-2010 07:55 AM
z 18-03-2010 08:20 AM
z 20-03-2010 09:57 AM
Tu powinien by inny konkurs: co niepasuje do resztyy na zdjęciu Wiśni ,albo ile yo yo widac na focie a i widziałem sackboya z innego konkursu heheh aleto nie chaos bo dobrze wiesz gdzie co masz w pokoju poukładane hehe i jak byś posprzatał todopiero by było- nic byś nie znalazł
. Ale dobry sposób pochwalenia się grami wymyśliłeś hehe.
To ja chyba zrobie zdjęcie mojej fryzury jak rano wstaje hehe to dopiero chaos.
pozdro i do zobaczenia w homie.
z 21-03-2010 09:52 AM
w 25-03-2010 01:25 PM - last edited on 25-03-2010 01:32 PM
Dobra, liczę na wyrozumiałość
Nie posiadam talentów artystycznych a to co przedstawiam poniżej udało mi się stworzyć w amatorski programiku pt Paint
Moje arcydzieło zostało zrobione na laptopie służbowym a co za tym idzie w .....
heheh...
Moja wizja chaosu to nic innego jak polskie realia. Wiem że są gdzieś u nas skrzyżowania, na których spotkamy podobne paradoksy
W internecie krąży też od groma fotek tego typu. Niestety mimo uporu nie znalazłem takowego skrzyżowania w swoim mieście
, więc postanowiłem je stworzyć ![]()
Poniżej końcowy efekt, a dalej kilka fotek (zrobione telefon więc wybaczcie za jakość) przedstawiających postęp podczas pracy nad tym "cudem"
Fotki robiłem po to by ktoś nie zarzucał mi później że to nie moje
Na początku miały być kredki ale ehh.. nie pytajcie co i jak
Jak klikniecie na fotkę odniesie Was do mojej galerii gdzie zobaczycie to cudo w pełnych rozmiarach ![]()
A tu pojedyńcze fotki z poszczególnych etapów pracy ![]()
z 25-03-2010 01:44 PM
No wreszcie coś ruszyło ![]()
Rany przyznam, że jeśłi to był Paint to sporo się natworzyłeś ![]()
Nie łatwiej było wyjść na pobliską ulcę i ją sfotografować![]()
Przyznam, że warunki drogowe w województwie łódzkim nie jest mi znane ale na południu Polski jest tego pod dostatkiem ![]()
Dobra robota rabsonek, Twój szef byłby z Ciebie dumny![]()
![]()
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]