Odpowiedz

Re: Czy Wasz chaos przyniesie Wam God of War III ?

Woah! Wreszcie udało mi się coś wygrać!:smileyhappy:)

Cieszę się, że się spodobało.

Pozdro dla wszystkich chaotycznych:smileyhappy:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Kolejny zart na Prima Aprilis?
Share

No coz nie wygrałem. Nagrody pocieszenia tez nie dostane. Ale i tak gratulacje dla spiderka i reszty :smileywink:

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share

No dobra jest juz 2 kwietnia... zarty sie skonczyly niech bedzie ze jest to prawdziwe;P Gratuluje zwycięzcom, wyróżnionym.. Wisnia bo Ty ciagle cos wygrywasz.. Ilez mozna:smileytongue: hehe Ale nie zapomne... Pomogles mi i to bardzo za co Ci dziękuje bo bez Ciebie bym nie dał rady wrzucić tych zdjęć, a napewno nie na czas.. Dla wszystkich biorących udział należą się brawa za upór.. Kurde strasznie ciężko jest wpaść na coś co nadawałoby się na chaotyczne zdjęcie mimo tego że sporo tego chaosu wokół nas.. Ale nie poddali się i kombinowali:smileyhappy: P.S. Dobrze, że nie musiałem śpiewać;P http://community.eu.playstation.com/t5/SingStar/Wy%C5%9Bpiewajcie-sw%C3%B3j-God-of-War-III/m-p/10511...
Share
Member
slomka
Wiadomość 35 z 39 (1,011 Obejrzane)

spiderku szumisz, dymisz, palisz ???  :xEvil:

:Music:

Share

W dniu dzisiejszym przesyłeczka zawitała w moje skromne progi :smileyhappy: Dziękuję i pozdrawiam :smileyhappy:

Share

A no i u mnie się pojawiła:smileyhappy: Teraz mi się nawet przypomniało jak to ktoś narzekał przy Heavy Rain (nie ma polskiegooo!!!!) no i tu też nie ma.. jedyne co po polsku to trofea:smileytongue: Żeby nie było że narzekam mi to absolutnie nie przeszkadza a nawet jest mi to na rękę.. Podszlifuję trochę inglisz languydż:smileyhappy:
Share

Również otrzymałem swój egzemplarz.

Gra jest fantastyczna:smileyhappy:

Dzięki i pozdrawiam!

Share
Member
okuniowiec
Wiadomość 39 z 39 (471 Obejrzane)

Dotyczy: Czy Wasz chaos przyniesie Wam God of War III ?

Namalować obraz, powiesić na ścianie i sfotografować. Totalnie proste. Heyah.

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.