Odpowiedz
Member
ps_placek
Wiadomość 1 z 5 (734 Obejrzane)

God Of War 1 - błąd w grze ??

Mam taki problem , mianowicie mam trofeum za zdobycie wszystki muse keys , ale w przy takiej ścianie gdzie trzeba mieć 2 klucze wyskakuje mi komunikat iż brakuje mi jedego klucza ;/ ... Jak to jest możliwe jeżeli wpadło mi trofeum za zdobycie wszystkich kluczy ????

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 2 z 5 (692 Obejrzane)

Re: God Of War 1 - błąd w grze ??

Być może zginąłeś zaraz po zdobycia drugiego klucza i gdy cofnęło Cię do checkpointa, to zapomniałeś po niego wrócić?

Share
Member
ps_placek
Wiadomość 3 z 5 (681 Obejrzane)

Tak samo sobie pomyśalałem , ale nie przypominam sobie takiej sytuacji przy ostatnim keyu :smileywink:
Share
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 4 z 5 (666 Obejrzane)

Nie pamiętam w tej chwili jak wygląda ekwipunek, ale tam w tej sekcji, gdzie można sprawdzić ile ma się już piór feniksa i oczu gorgony, nie ma tam jakiejś informacji na temat ilości tych kluczy? Może Ci jakoś nie zaliczyło jednego.

Share
Member
ps_placek
Wiadomość 5 z 5 (642 Obejrzane)

Nie wiem czemu wpadło mi to trophy , zdobyłem ten key później i wracałem się w to miejsce gdzie brakowało mi klucza ;P :smileywink: .
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.