Odpowiedz

God of War Collection - brak kodu do dema God of War III... :(

[ Edytowany ]
Witam.
W piątek 20.11.2009 kupiłem w Warszawie God of War Collection. Nigdy nie grałem w żadną część, więc postanowiłem sprawdzić nową edycję tych gier w wersji HD... Chciałem także zobaczyć w akcji wersję demonstracyjną przyszłorocznej trzeciej części Boga Wojny. Jakież było moje zdziwienie, gdy w pudełku nie odnalazłem kodu uprawniającego do pobrania dema z PSN :smileysad:
Na youtubie jest wiele filmików pokazujących "unboxing" gry i kod znajdował się w pudełku z GoWC... :/
Czuję się oszukany... Skąd mogę otrzymać ten kod?
Message Edited by LiberatorXPL on 23-11-2009 10:27 AM
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
wenclaw
Wiadomość 2 z 11 (1,526 Obejrzane)

Re: God of War Collection - brak kodu do dema God of War III... :(

[ Edytowany ]

ja wlasnie rozfoliowalem gre i też jestem zawiedziony :smileysad:
mam tylko książeczke z opisem a gdzie kod do dema GoW III ??

z tego co wyczytałem to sporo osób tak ma...

Message Edited by wenclaw on 26-11-2009 04:31 PM
Share
Member
DragQn2537
Wiadomość 3 z 11 (1,501 Obejrzane)

ja tez niemam kodu a glownie dla tego dema z prowadzalem oszusci to sony  :smileysad:
Share

Jestem w takiej samej sytuacji, najpierw zrobili cyrk z kodami, a teraz z grami bez kodów...
Share

Dotyczy: Re: God of War Collection - brak kodu do dema God of War III... :(

Jak byście czytali uważnie forum to byście zauważyli, że Cass rozdawała kody do dema za piękne oczy. Wystarczyło tylko odliczyć do 17 ? Chyba tak bo pula się zwiększyła z 15 do iluś tam. Może jeszcze są, ja bynajmniej dostałem :smileyhappy: Nie użalajcie się tylko piszcie a może jeszcze dostaniecie :smileyhappy:

Share

Re: Dotyczy: Re: God of War Collection - brak kodu do dema God of War III... :(

Ja się wpisałem, ale dopiero wczoraj więc już się chyba nie załapałem.

Btw. nie wiem od kiedy to istnieje, ale możliwe, że sony postanowiło wynagrodzićgraczy, którzy kupili GOW collection, a nie dostali kodu:

http://playstation.custhelp.com/cgi-bin/playstation.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1917&p_creat...**&p_li=&p_topview=1

Share
Member
przemo_eePL
Wiadomość 7 z 11 (1,196 Obejrzane)

Ja bym chcał poruszyci inny problem God of War Collection, a mianowicie to że Sony nie wypuściło tej gry w wersji PAL. Ja ma konsole 60GB i czyta mi gry tylko w wersji PAL i mam teraz problem poniewarz chcałbym pograć w tą gre w HD i pozdobywac trofea a nie kupywaci wersji na PlayStation 2. Mam nadzeje ze Sony zrobi coś z tym problemem.

Share

Wersja PAL God of War Collection zostanie wydana w całej Europie zaraz po premierze God of War 3 (czyli najprawdopodobniej między 16 a 19 Marcem). Radzę wykazać się odrobiną cierpliwości, to w końcu już niedługo.

Share
Member
DvD2722
Wiadomość 9 z 11 (1,131 Obejrzane)

Siemka a ja tak trochę z innej beczki wiecie jak w GoW 2 zdobyć trofeum "collect all the gorgons eyes"??Tylko tego mi brakuje mam energię na full a i tak nie mam trophy.Pozdrawiam.

Share
Member
Padzero
Wiadomość 10 z 11 (1,035 Obejrzane)

Siema,to proste.Mozna to zrobic w jednym miejscu zaraz po tym jak Atlas wyniesie cie na góre przed bramy wejscia do swiatyni fenixa znajduje sie tam arena na ktorej bedziesz sie zmagał z tym wyzwaniem(nie nalezy ono do najłatwiejszych ale jest do zrobienia) zalezy tez od poziomu na jakim grasz :smileytongue: Chodzi o to ze jak wyskacza trabacze i wezwa cyklopów nie zabijaj małych tylko zajmnij sie duzymi. Po kazdym załatwieniu cyklopa trabacz wezwie drugiego itd.az do 20 eyes .Czasochłonne ale jak chcesz to musisz :smileytongue:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.