Odpowiedz
Member
mariocbr46
Wiadomość 1 z 19 (3,174 Obejrzane)

God of War III - wskazówki

[ Edytowany ]

POMOCY Jestem w Hadesie po rozmowie z Atena i nie wiem gdzie isc bo przez brame mnioe nie puszcza a indziej nie moge przeskoczyc POMOCY>>>>>>>>>>>>>

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
FRyCeeK
Wiadomość 2 z 19 (3,162 Obejrzane)

Re: God of War III

Tutaj masz walktrough - wystarczy znaleźć odpowiednią część http://www.youtube.com/user/RydarGames#grid/user/DB1553E4F8FD5E84

Share

Re: God of War III

Tak naprawdę na portalu, który wymieniłeś znajdzie się pomoc chyba do każdej gry :smileywink:

Share
Member
Julka000
Wiadomość 4 z 19 (2,918 Obejrzane)

Re: God of War III - wskazówki

Na poczatku gry.... probuje podniesc drzewo by przejsc dalej,ale nie jestem w stanie. Co trzeba zrobic by je podniesc? Prosze o pomoc...

Share
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 5 z 19 (2,936 Obejrzane)

To jest sam początek gry? Zaraz po filmiku i pierwszej walce? Jeśli tak, to po dojściu do tego drzewa powinna się pojawić ikonka przycisku, który należy wcisnąć. Jeśli będzie to kółko, to trzeba je "klepać", wciskać szybko tak długo, aż Kratos się upora z problemem.
Share
Member
cuma-1
Wiadomość 6 z 19 (2,927 Obejrzane)

God of War III - wskazówki

[ Edytowany ]

Witam serdecznie wszystkie osoby na forum...

bije się z hydrą .. 1 boss , tego bossa powinienen nabić na maszt a tu nawet bije bosa 20 min i nic niby cche złamac maszt a tuy nic :smileysad: 10 razy udeżyłęm hydra o maszt i nic

czy ma ktoś takie problemy czy  tylko na ps3 jest jakiś bład ....3 razy o maszt i bosa nie ma a tu 10 razy o maszt i hydra jak nowa ;/ nie wiem co robie nie tak :smileysad:

Share
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 7 z 19 (2,906 Obejrzane)

Chodzi Ci o pierwszą część, tak? Bo to jest wątek dotyczący trójki. Tak czy inaczej w jedynkę grałem bardzo dawno temu i nie pamiętam już jako trzeba było zabić pierwszego bossa, ale na YouTubie jest sporo filmików, które mogą Ci pomóc. Obejrzyj jakiś i sprawdź, czy wszystko robisz poprawnie: http://www.youtube.com/results?search_query=god+of+war+1+hydra&aq=f
Share
Member
cuma-1
Wiadomość 8 z 19 (2,890 Obejrzane)

Witam powiem szczeże że gram God of war 1 i nic lipa jakby maszt był by ze staki .... wersja GOW1 jest pod PS3

http://www.youtube.com/results?search_query=god+of+war+1+hydra&aq=f

Share
Member
cuma-1
Wiadomość 9 z 19 (2,822 Obejrzane)

Elo mój Problme w Gow1 masztem rozwiązany nikt nie mówił że trzeba naciskać powiedzmy 30  razy w ciągu minuty na przycisk  O  żeby pękł maszt :smileyvery-happy:

Share
Member
Kotletyx
Wiadomość 10 z 19 (2,743 Obejrzane)

ludzie mam klopot na samym poczatku i mnie zalewa bo sie napalilem na gierke a tu nie moge podnieść drzewa po pierwszej walce co zrobić?pomocy klepanie kółka daje tyle samo co klepanie konia po zadzie chyba gdyby mógł kratos by się uśmiał :smileyhappy: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.