Odpowiedz
Member
SebasabeS
Wiadomość 1 z 7 (753 Obejrzane)

Nowy patch = utrata zapisow

Po zainstalowaniu nowego patcha, moge wczytac tylko jeden automatyczny zapis gdzies z poczatku gry, moje zapisy znikly. Znikly ale tylko w grze bo na panelu ps3 sa w folderze save data...pomocy bo nie mam ochoty przelazic tego raz jeszcze, czy da sie jakos wczytac te dane?

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Nowy patch = utrata zapisow

A to był jakiś patch do GOW III? Chyba, że chodzi Ci o aktualizację FirmWare'u... Ja odpaliłem z ciekawości grę i ani patcha nie było ani zapisy nie znik(nę)ły.
Share
Member
SebasabeS
Wiadomość 3 z 7 (737 Obejrzane)

Tak to byl patch do GOWIII, jedno co mnie dziwi to te zapisy sa dalej w ps3 tylko gra ich nie widzi....
Share

[ Edytowany ]

Ja grałem w GOF III bez żadnych aktualizacji bo nie chciało mi się czekać na pobranie. Nie wiem gdzie doszedłem ale spory kawałek dalej. Potem postanowiłem zaktualizować grę mniej więcej w momencie kiedy "znęcamy" się nad Gają. Nie utraciłem żadnego zapisu, wszystko było ok moje 3 sejwy oraz ten automatyczny. Jesteś pewien że z palca przez przypadek sobie nie skasowałeś ?

spiderszczebl, dostaliśmy płytkę w tym samy czasie więc musiałeś pobrać :smileywink: było coś tam nie wiem czy 1.05 czy coś takiego nie chce kłamać bo mogłem podać numerek z innej gry :smileywink:

EDIT:

No chyba, że patch ukazał się od niedzieli to się nie wypowiadam bo tamtego czasu nie odpalałem gry :smileywink:

Share

Kurde Rabi... a moze i masz racje.. czasem na samym poczatku sie cos tam pobiera.. No ale zapisy byly robione juz po aktualizacji wiec nie dotknelo mnie cos takiego.,,, SebasabeS spróbuj wrzucić sejwy na pendrive, te z konsoli usuń po czym ponownie wrzuć te z pendrive'a.. nic innego mi nie przychodzi do głowy.. No chyba, że jeszcze odinstalowanie gry i ponowna instalacja (pewnie razem z aktualizacja)...
Share
Member
SebasabeS
Wiadomość 6 z 7 (724 Obejrzane)

dzieki za pomoc, niestety nie pomoglo, nauczka na przyszlosc jak niejest wymagana aktualizacja, to nie pobieram do ukonczenia gry :smileywink: dzieki raz jeszcze
Share

Moge Ci moje sejwy podeslac:smileytongue: ale nie wiem czy zadzialaja:smileyhappy:
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.