Odpowiedz

Okładka GOW III

Skoro konkurs zakońćzył się już mam teraz prośbę do osób posiadających normalną wersję tej gry. Czy może ktoś zrobić skana okładki minimum w jakości 600 dpi ? Będę bardzo wdzięczny :smileyhappy:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Okładka GOW III

No kurcze, nie chce mi się wierzyć, że Ci co mają GOW III nie mają skanera :smileywink: Plissss, zróbcie skana całej okładki w jednym kawałku w jakości minimum 600dpi i wrzućcie :smileyhappy: Z góry wielkie dzięki :smileyhappy:

Share

[ Edytowany ]

A Ty jak dostaniesz GOW3 bedziesz mial skaner?:smileytongue: Nie chcę mi sie wierzyc:smileywink: Ja Ci mogę skan zrobić :smileyvery-happy: Chyba czas na wujka Google:smileywink:

Share

[ Edytowany ]

spiderek, szukałem na google i nie ma okładki w całości jako jedna karteczka i to w dobrej rozdzielczości. Pikseloza jak........ :smileywink: Zanim tu napisałem starałem się znaleźć :smileywink: Staram się nie być leniwy chociaż czasami łatwizna jest dobrym rozwiązaniem :smileywink:

PS

Skaner mam ale co z tego ? :smileywink: No chyba, że ktoś będzie chciał skana płytki wersji promo :smileywink::smileytongue:

Share

[ Edytowany ]

Jedyne co znalazłem w całości czyli przod/tyl to takie coś o parametrach 3286 x 1776 - 7803k - png.  Drugi z wyników po wpisaniu "GOW3 okładka" w google. Jednak wiem że okładki są troche inne.. Ale chyba i taka będzie dobra żeby wiedzieć co jest w pudełku:smileytongue: Limited Edition:smileytongue: Jak nie pasuje to wklej sobie ten przód i będzie git:smileytongue:

Share

[ Edytowany ]

spider, chyba mamy inne google albo jestem lama i robię błąd w GOW :smileywink::smileytongue: Oczywiście z góry dziękuję jednak jestem ułomny i nadal nie mogę tego naleźć :smileytongue: To czy okładka jest normalna czy edycja specjalna nie robi mi różnicy :smileyhappy: Zaraz sobie druknę w firmie i będzie gicio :smileyhappy: Jeszcze raz wielkie THX :smileyhappy:

Share

Wiem w czym popełniłem błąd :smileyhappy: Szukałem w grafice a nie "normalnie" po stronach :smileywink: Dzięki temu znalazłem jeszcze kilka fajnych :smileywink:

Share

No j to wlasnie w grafice znalazlem:smileytongue: Wpisalem GOW3 okładka po czym kliknalem "grafika" i voila:smileyhappy:
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.