z 17-03-2010 03:10 PM
Witam mam maly problem z gra otoz doszedlem do miejsca w ktorym sieka sie z trzema posagami ten kto przeszedl gre wie o co chodzi po zabiciu trzech posagow trzeba przeskoczyc nad prz4epascia mam tam mega problem otoz po przeskoczeniu znikaja mi tekstury
nie wiem co mam robic :/ nic nie pomaga wylaczylem konsole na godzine i nic caly czas w tym samym miejscu gina mi calkowicie tekstury mam jedna wielka maź
z 31-03-2010 03:18 PM
Witam,
Mam ten sam problem w tym samym miejscu - wszystko sie rozmazuje i lipa. googlowalem i googlowalem i zadnej odp. Bardzo prosze o wsparcie. Pozdr
z 10-04-2010 08:10 PM
Ja rownież mam problem z tą grą, mianowicie w pewnym momencie sie zacina i nic nie idzie zrobic.próbowałem kilka razy i za kazdym razem zacina sie w tym samym momencie.Gra jest nowiusienka i nie ma zadnej ryski na plycie.Orientuje sie ktos z was co w takim momencie mozna zrobic ? Czy sklep uwzgednia reklamacje co do gier ?
z 11-04-2010 09:26 PM
z 12-04-2010 04:46 PM
z 12-04-2010 07:46 PM
z 12-04-2010 09:46 PM
z 04-05-2010 07:38 AM
To wam powiem, że nie macie, co narzekać. Mnie, co chwila znikają tekstury, na początku po ustawieniu napisów po angielsku znikło mi całe menu, co jakiś czas się zatnie, a jak zginę i daje zacznij grać od ostatniego zapisu to mi się gra zacina. Kpina jednym słowem.
z 04-05-2010 01:40 PM
z 04-05-2010 04:50 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]