Odpowiedz
Member
Ziaja86_krk
Wiadomość 1 z 20 (1,978 Obejrzane)

Poblem z GOD OF WAR 3

Witam mam maly problem z gra otoz doszedlem do miejsca w ktorym sieka sie z trzema posagami ten kto przeszedl gre wie o co chodzi po zabiciu trzech posagow trzeba przeskoczyc nad prz4epascia mam tam mega problem otoz po przeskoczeniu znikaja mi tekstury :smileysad: nie wiem co mam robic :/ nic nie pomaga wylaczylem konsole na godzine i nic caly czas w tym samym miejscu gina mi calkowicie tekstury mam jedna wielka maź

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
migafka
Wiadomość 2 z 20 (1,819 Obejrzane)

Re: Poblem z GOD OF WAR 3

Witam,

Mam ten sam problem w tym samym miejscu - wszystko sie rozmazuje i lipa. googlowalem  i googlowalem i zadnej odp. Bardzo prosze o wsparcie. Pozdr

Share
Member
Jipo84
Wiadomość 3 z 20 (1,739 Obejrzane)

Ja rownież mam problem z tą grą, mianowicie w pewnym momencie sie zacina i nic nie idzie zrobic.próbowałem kilka razy i za kazdym razem zacina sie w tym samym momencie.Gra jest nowiusienka i nie ma zadnej ryski na plycie.Orientuje sie ktos z was co w takim momencie mozna zrobic ? Czy sklep uwzgednia reklamacje co do gier ?

Share
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 4 z 20 (1,719 Obejrzane)

O ile tylko jest taka możliwość, zawsze polecam sprawdzić grę na innej konsoli. Błędy techniczne przy tłoczeniu płyt obecnie raczej rzadko występują. Można oczywiście zwrócić się z tym do sklepu, jeśli okaże się, że to rzeczywiście płyta jest wadliwa, to powinni wymienić (mi kiedyś wymienili - płyta nie odpalała się na żadnej konsoli, było to na początku panowania PS2).
Share

Mnie też dzisiaj się to zdarzyło. Skończyłem grę pierwszy raz na poziomie trudności normal i zacząłem grać na poziomie Titan. Gdy doszedłem do tego momentu z trzema kamiennymi posągami mnie również po tej przepaści nagle znikły tekstury. Wróciłem się do poprzedniego miejsca zapisu i wyszedłem gry. Dzisiaj wieczorem sprawdzę czy może to była jednorazowa sytuacja. Cholera mam nadzieję,że tak :smileytongue:
Share

Dobra,odpaliłem teraz GoW i problem zniknął. Jedyne co zrobiłem to to, co napisałem w poprzednim poście. Mam nadzieję,że u was też to zadziała.

Pozdrawiam!
Share
Member
mafuba93
Wiadomość 7 z 20 (1,700 Obejrzane)

Dotyczy: Poblem z GOD OF WAR 3

http://www.youtube.com/user/RydarGames#p/c/DB1553E4F8FD5E84 tu masz wszystko :smileyhappy: zobacz sobie mi pomogło
Share
Member
Brychu86
Wiadomość 8 z 20 (1,555 Obejrzane)

To wam powiem, że nie macie, co narzekać. Mnie, co chwila znikają tekstury, na początku po ustawieniu napisów po angielsku znikło mi całe menu, co jakiś czas się zatnie, a jak zginę i daje zacznij grać od ostatniego zapisu to mi się gra zacina. Kpina jednym słowem.

Share

Ja przeszedłem całego i ani jednego błedu ani jednej zwiechy. Oczywiście przeszedłem przed FW 3.30 ale po nim zacząłem przechodzić na trybie tytan i jak do tej pory też cisza, hula jak szalone :smileywink:

Share

Tyle ze rabsonek my mamy promo wersje a moze przy lokalizacjach cos pochrzanili..
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.