Odpowiedz
Member
polnar88
Wiadomość 11 z 20 (1,433 Obejrzane)

Dotyczy: Poblem z GOD OF WAR 3

Cześć mam dziwny problem z god of war 3. Gra się włącza , jest menu wybieram obojętnie jaki poziom, intro i w czasie intra zawiecha , obraz stoi a dzwięk leci dalej . Mam tak za każdym razem, nie wiem co jest grane.  POMOCY

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Brychu86
Wiadomość 12 z 20 (1,405 Obejrzane)

Miałem ten sam problem, gra jest prawdopodobnie źle nagra, najlepiej wymień egzemplarz u sprzedawcy.

Share
Member
polnar88
Wiadomość 13 z 20 (1,397 Obejrzane)

dzięki za odpowiedz

Share
Member
polnar88
Wiadomość 14 z 20 (1,344 Obejrzane)

wypróbowałem 3 różne płytki god of war 3 i nadal nie działa , wchodzę do menu , pozim trudności i zawiecha, RATUNKU, bo gdyby blue ray padł to wogóle by płyt nie czytał a u mnie zię zawiesza

Share

Witam

Usuń z konsoli wszystkie pliki (patch 1.01, preferencje) związane z GOW3 może pomoże.

Share
Member
polnar88
Wiadomość 16 z 20 (1,318 Obejrzane)

usunąłem i nic, na zmiane gra ładuje się do menu i po wyborze poziomu trudności w intrze się zawiesza, lub od razu po włożeniu płyty czarny ekran i powrót do menu ps3

Share
Member
egonszef
Wiadomość 17 z 20 (985 Obejrzane)

mam ten sam problem, na poziomie trudności tytan, w tym samym miejscu.. ale z przyzwyczajenia do starszych części savowałem w wyznaczonych do tego miejscach ( nie tylko autosave ) i od starszego sava zacząłem i po dojściu do tego momentu wsystko wydaje się ok, widać że coś jest w tunelu, ale jeszcze ( bo dzieje się to w tej chwili ) muszę rozwalić tych 3 kolesi i dopiero będę tam skakał, zobaczymy czy się nic nie zmieni.. jak by co to napiszę że trzeba tam przejść bez ich rozwalania, jak nie to będzie znaczyć że słodko sobie pogrywam dalej. Tak więc, kombinujcie jak się da.

Share
Member
dnqN1
Wiadomość 18 z 20 (791 Obejrzane)

Re: Poblem z GOD OF WAR 3

[ Edytowany ]

sprubuj uploadowac nowsza wersje systemu mi pomoglo

Share
Member
karpix66
Wiadomość 19 z 20 (118 Obejrzane)

Problem z God of War III

Witam, 

Mam problem techniczny z grą polegający na tym, że gdy dochodzę do poziomu oznaczonego jako Łańcuch Równowagi i wylatuję na konieć planszy to dźwięk z gry zawiesza się i powtarza w kółko a w prawym dolnym rogu ekranu widać obracającą się ikonkę ładowania. Czekanie nic nie pomaga, restartowanie i włączanie z poprzedniego zapisu również nic nie daje, sama płyta nie jest uszkodzona w żaden sposób, stan jest idealny.

Ktoś spotkał się z podobnym problemem ? znane jest jakieś rowzwiązanie tego problemu ? Wszystkie aktualizacje, zarówno konsoli jak i gry mam zainstalowane.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź,

karpix

Share
Member
GeneralWejherowo
Wiadomość 20 z 20 (62 Obejrzane)

Witam wszystkich. Z początkiem b.r. kupiłem PS3 160GB i wszystkie części G.O.W. Przeszedłem już wszystkie. Problem się pojawił gdy w trzecią część chciała zagrać moja żonka. Otóż gra się zawiesza zawsze w tym samym momencie. Tu nadmieniam, że za pierwszym razem gdy ja przechodziłem, wszystko obyło się bez najmniejszych problemów. Teraz nie działają nawet moje save'y i szybkie save'y. Gra zawiesza się krótko po rozpoczęciu. Otoż gdy pokonam Posejdona będąc na Gai rozpoczynam wspinaczkę na Olimp. Gdy dotrę do pierwszej czerwonej skrzyni, widzę w oddali Hadesa jak ściąga z góry jednego z Tytanów. Wtedy zaczyna szwankować dźwięk gdyż słyszę co chwilę jego okrzyk (Hadesa). Po wspięciu się wyżej, przeskakuję za pomocą noży, (w miejscu gdzie widać ten duży łańcuch) i pokonuję paru wrogów. Wtedy ustaje powtarzający się okrzyk Hadesa. Gdy zaczynam kolejną wspinaczkę gra zawiesza się. Słyszę muzykę i wirującą ikonę ładowania gry ale dalje nic. Za każdym razm to samo. Moge jedynie, wciskając przycisk PS na padzie zakończyć grę lub zamnknąć system. W obu przypadkach skutkuje to restartem konsoli. Płyta jest czysta i bez rys, z jednym małym pęknięciem na przezroczystej części służaczej do trzymania płyty w pudełku. To pęknięcie delikatnie zachodzi na ten wewnętrzy srebrny pasek z logiem PS3 ale to chyba nie ma większego znaczenia (na tym pasku chyba nie ma zapisanych danych). Skasowałem już wszystkie save'y i nic nie pomaga, wciąż ten sam scenariusz. Chcę sprawdzić jeszcze u kolegi na jego konsoli czy będzie to samo. Może nowsze oprogramowanie pomoże? Proszę o pomoc. Z góry dzięki.

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.