z 28-05-2010 10:40 PM
Cześć mam dziwny problem z god of war 3. Gra się włącza , jest menu wybieram obojętnie jaki poziom, intro i w czasie intra zawiecha , obraz stoi a dzwięk leci dalej . Mam tak za każdym razem, nie wiem co jest grane. POMOCY
z 30-05-2010 10:54 AM
Miałem ten sam problem, gra jest prawdopodobnie źle nagra, najlepiej wymień egzemplarz u sprzedawcy.
z 30-05-2010 04:03 PM
dzięki za odpowiedz
z 04-06-2010 05:03 PM
wypróbowałem 3 różne płytki god of war 3 i nadal nie działa , wchodzę do menu , pozim trudności i zawiecha, RATUNKU, bo gdyby blue ray padł to wogóle by płyt nie czytał a u mnie zię zawiesza
z 05-06-2010 08:42 AM
z 05-06-2010 05:37 PM
usunąłem i nic, na zmiane gra ładuje się do menu i po wyborze poziomu trudności w intrze się zawiesza, lub od razu po włożeniu płyty czarny ekran i powrót do menu ps3
z 06-10-2010 06:33 PM
mam ten sam problem, na poziomie trudności tytan, w tym samym miejscu.. ale z przyzwyczajenia do starszych części savowałem w wyznaczonych do tego miejscach ( nie tylko autosave ) i od starszego sava zacząłem i po dojściu do tego momentu wsystko wydaje się ok, widać że coś jest w tunelu, ale jeszcze ( bo dzieje się to w tej chwili ) muszę rozwalić tych 3 kolesi i dopiero będę tam skakał, zobaczymy czy się nic nie zmieni.. jak by co to napiszę że trzeba tam przejść bez ich rozwalania, jak nie to będzie znaczyć że słodko sobie pogrywam dalej. Tak więc, kombinujcie jak się da.
w 02-01-2011 07:21 PM - last edited on 02-01-2011 07:26 PM
z 03-02-2012 08:12 PM
Witam,
Mam problem techniczny z grą polegający na tym, że gdy dochodzę do poziomu oznaczonego jako Łańcuch Równowagi i wylatuję na konieć planszy to dźwięk z gry zawiesza się i powtarza w kółko a w prawym dolnym rogu ekranu widać obracającą się ikonkę ładowania. Czekanie nic nie pomaga, restartowanie i włączanie z poprzedniego zapisu również nic nie daje, sama płyta nie jest uszkodzona w żaden sposób, stan jest idealny.
Ktoś spotkał się z podobnym problemem ? znane jest jakieś rowzwiązanie tego problemu ? Wszystkie aktualizacje, zarówno konsoli jak i gry mam zainstalowane.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź,
karpix
z 06-03-2012 02:37 PM
Witam wszystkich. Z początkiem b.r. kupiłem PS3 160GB i wszystkie części G.O.W. Przeszedłem już wszystkie. Problem się pojawił gdy w trzecią część chciała zagrać moja żonka. Otóż gra się zawiesza zawsze w tym samym momencie. Tu nadmieniam, że za pierwszym razem gdy ja przechodziłem, wszystko obyło się bez najmniejszych problemów. Teraz nie działają nawet moje save'y i szybkie save'y. Gra zawiesza się krótko po rozpoczęciu. Otoż gdy pokonam Posejdona będąc na Gai rozpoczynam wspinaczkę na Olimp. Gdy dotrę do pierwszej czerwonej skrzyni, widzę w oddali Hadesa jak ściąga z góry jednego z Tytanów. Wtedy zaczyna szwankować dźwięk gdyż słyszę co chwilę jego okrzyk (Hadesa). Po wspięciu się wyżej, przeskakuję za pomocą noży, (w miejscu gdzie widać ten duży łańcuch) i pokonuję paru wrogów. Wtedy ustaje powtarzający się okrzyk Hadesa. Gdy zaczynam kolejną wspinaczkę gra zawiesza się. Słyszę muzykę i wirującą ikonę ładowania gry ale dalje nic. Za każdym razm to samo. Moge jedynie, wciskając przycisk PS na padzie zakończyć grę lub zamnknąć system. W obu przypadkach skutkuje to restartem konsoli. Płyta jest czysta i bez rys, z jednym małym pęknięciem na przezroczystej części służaczej do trzymania płyty w pudełku. To pęknięcie delikatnie zachodzi na ten wewnętrzy srebrny pasek z logiem PS3 ale to chyba nie ma większego znaczenia (na tym pasku chyba nie ma zapisanych danych). Skasowałem już wszystkie save'y i nic nie pomaga, wciąż ten sam scenariusz. Chcę sprawdzić jeszcze u kolegi na jego konsoli czy będzie to samo. Może nowsze oprogramowanie pomoże? Proszę o pomoc. Z góry dzięki.
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]