z 23-04-2010 12:27 PM
mam pytanko. Troszke wstyd, że na tym etapie stoje ale za cholere nie wiem jak ruszyć dalej. Znajduję się w "ogrodach olimpu" w miejscu w którym usmierciłem herę. Zeby iść dalej muszę uzupełnić wodą te duże puchary, płynącą po akwedukcie u góry. Dwa z tych pucharów już napiłniłem przy pomocy fragmentu schodów, które przesuwam pod spadajacy strumień wody. No i teraz lipa bo jak mam uzupełnić ten trzeci puchar po uzupełnieniu którego wszystkie mosty się łączą? Latam z "ciałem Hery" zostawiam ją na tym środkowym krągu tak żeby był wciśnięty i gdzie teraz te cholerne schody ustawic? Nie da się pod trzeci strumień zaciągnąć bo jest tam podest i wogóle puchar stoi troszkę po prawej od spadającej wody. Pewnie coś zły tok myślenia mam więc pomocy!!! jeśli ktoś pamięta ten moment to proszę o podpowiedź bo się zaciąłem i dalej ani rusz ;(
z 23-04-2010 12:38 PM
w 23-04-2010 12:39 PM - last edited on 23-04-2010 12:39 PM
Ustaw schody tak, zeby z Hera moc po nich wejsc i wrzucic ja do tego ostatniego kielicha kiedy przysunie sie do tych stalych schodow.
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]