w 07-05-2010 10:18 AM - last edited on 07-05-2010 10:19 AM
Witam.
Gram sobie normalnie na poziomie Tytan aż doszedłem do jednej walki w której se poprostu nie daje rady. Po pary dedach pojawiła się informacja czy chce zmienić poziom trudności na łatwy a w nawiasie, że wpłynie to tylko na walke), więc se pomyślałem, że spróbuje jeszcze pare razy aż do kolejnej tej informacji. Nie dałem rady przejść, więc zmieniłem na poziom łatwy (podobno tylko na walke) ale co się okazało po 30min grania, że poziom zmienił się na stałe
i musiałem usuwać zapisy bo kto to widział grać na łatwym i dalej muszę się męczyć z tą walką. Tylko pytanie po co umieszczają informacje, że zmiana poziomu jest tylko na walkę jak to nie prawda?
z 07-05-2010 03:05 PM
z 07-05-2010 03:35 PM
Jest napisane cos w stylu "Czy chcesz zmienić poziom trudności na łatwy?" a pod spodem "(Ta zmiana wpłynie tylko na walkę)".
Wiem, że całą grę musze przejść na tytanie i tak chce zrobić ale męcze się z tą walką i męcze xD
Może wieczorem mi się poszczęści. ![]()
z 09-05-2010 01:04 PM
W wersji angielskiej: "This change will only affect combat". Nie tyle wprowadzanie w błąd co utrata przekazu przy tłumaczeniu
.
Ten dopisek jest po to zeby ktoś kto umiera przy skakaniu albo zagadkach logicznych nie myślał ze mu to coś ułatwi ![]()
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]