Odpowiedz
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 1 z 111 (1,682 Obejrzane)

Zdobądź Olimp!

[ Edytowany ]

Ponieważ ostatnio wszędzie głośno o różnego rodzaju kumulacjach, u nas też postaramy się o podobny nastrój:smileywink:

Już w najbliższą niedzielę w okolicach południa, w tym wątku pojawi się obraz (a właściwie jego wielokrotność) twarzy Kratosa.

Waszym zadaniem będzie podać właściwą liczbę twarzy boga wojny, które często niezbyt schludnie zostaną ukryte na wspomnianym obrazku. Osoba, która jako pierwsza poda właściwą liczbę stanie się posiadaczem kodu, dzięki któremu będzie mogła pobrać God of War® Collection Volume II z PlayStation Store!

Pozostaje nam jeszcze regulamin, z którym czas na zapoznanie się i w razie potrzeby rozwianie wszelkich wątpliwości macie do soboty, później zostanie już tylko liczenie (na szczęście) :smileywink:

Regulamin

1.  W konkursie może wziąć udział każdy użytkownik zarejestrowany w PSN powyżej 18 roku życia.

2. Każdy z uczestników konkursu może udzielić jednej odpowiedzi na każde 60 minut, czyli kolejne nie mogą być podane wcześniej niż po upływie jednej godziny od ostatniej odpowiedzi.

3. Raz udzielonej odpowiedzi nie można edytować, każda edycja oznacza jej unieważnienie lecz post będzie uznany jako ślepo oddany strzał, na kolejny aby został zaliczony trzeba będzie odczekać 60 minut od ostatniej edycji.

4. Przewidywany czas trwania konkursu to 24 godziny, zaczynając od niedzieli 02/10/2011 (w godzinach popołudniowych), do dnia następnego o ile będzie znany zwycięzca.

5. Zwycięzcą zostanie osoba, która będzie przestrzegała wszystkich zasad i jako pierwsza poda właściwą liczbę twarzy Kratosa zamieszczonych na obrazku.

6. Uczestnicy biorący udział w konkursie zobowiązani są do zaakceptowania i przestrzegania wszystkich zasad i warunków obowiązujących na forum oraz zasad ogólnych promocji.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
MVP
Schemat
Wiadomość 2 z 111 (1,665 Obejrzane)

Re: Zdobądź Olimp!

Hehe, lubię takie wyliczanki :smileywink: Przypominają mi się czasy kultowego liczenia Mod'ów :smileywink: No no, ciekawe czy uda się trafić z godziną ;P
Share

Mam nadzieję, że jak wrócę z basenu, to będzie jeszcze co zgadywać :smileyvery-happy:
Share

Ciekawe kto będzie miał tak sprawne oko aby wyliczyć te głowy Kratosa :smileywink:

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 5 z 111 (1,650 Obejrzane)

Zdobądź Olimp!

I ja jestem tego ciekawa:smileywink:

Patrząc na ten obraz to sama w życiu bym się ich nie doliczyła - ale na całe szczęście wiem ile ich tam jest :smileytongue:

:smileywink:

Share
Psychopath-PL
Wiadomość 6 z 111 (1,641 Obejrzane)

Będzie się działo:xEvil:

Share
Member
silent2207
Wiadomość 7 z 111 (1,632 Obejrzane)

ehh żeby tylko padało, bo inaczej wybędę z domu i będzię ciężko wygrać:smileyhappy:

silent2207 Trophy Card

http://www.skrzynkawojaka.pl/4e7a21f24c65e/- pomóżcie:smileyhappy:
Share

Ehh... Znów trzeba będzie siedzieć na forum po parę godzin i czatować na aktualizację tematu :smileyvery-happy:

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share
Member
GossipGirl_pl
Wiadomość 9 z 111 (1,625 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Mam nadzieję, że się załapię i te godziny popołudniowe to będzie ok. 18:00 :smileytongue:

Share

No to będzie dylemat: liczyć na szybko i "strzelać" czy lepiej dokładnie a wolno :smileyhappy: Przynajmniej wyjaśniło się że w niedzielę nie idziemy na żaden obiad do rodziców / teściów i żonka będzie zmuszona coś upichcić :smileywink:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.