Odpowiedz
Member
ps_placek
Wiadomość 1 z 5 (748 Obejrzane)

Zielony diament ( oko ?? )

Zaciąłem się w jednym momencie GOW 3.  Mianowicie w jakimś labiryncie , jest filmik ze taki diament jak ja mam na kielichu jest okiem jakiegos wielkiego posągu i po chwili jak zaczynam się troche ruszać to zielone tło się wyłącza. Co musze zrobić ????????????????????????????????????????????????????????? :smileyhappy:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Dotyczy: Zielony diament ( oko ?? )

Yyyyy ? :smileyhappy:

Share

Pomyslec:smileyhappy: Pokombinować. Nie chce Ci psuć zabawy, powiem tylko, że jest szansa żeby to się tak szybko nie wyłączało. Coś musisz zrobić.
Share

Kurcze, już nie pamiętam tego motywu :smileyhappy: Dawno w to grałem i mam dziury w pamięci :smileywink: Pamiętam że tam Herę trzeba było przenosić ale co i jak... niet :smileywink:

Share
Member
ps_placek
Wiadomość 5 z 5 (733 Obejrzane)

spokoo , juz sobie poradziłem . To było tylko takie pierwsze wrazenie ze nie umiałem przejsc :smileytongue: :smileyvery-happy:. Ale wyrobiłem się na zagadkach w uncharted xd :smileyvery-happy::smileyvery-happy:
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.