Odpowiedz

3...2...1...START "GT OFPS"

[ Edytowany ]

Uroczyście ogłaszam powstanie nowej sekcji OFPS w której będziemy tym razem kręcili się po torach GT5. Już w najbliższą niedzielę zapraszam na pierwsze inauguracyjne spotkanie które rozpoczniemy od godziny 18:00 w pokoju GT OFPS.

• Co w menu?
  • Szykujcie swoje auta na wyścigi w kategoriach do 200, 400, 600 i 800 PO. Trasy myślę, że podsuniecie sami w tym temacie.
  • Jakie zasady?
  • Włączone maksymalne uszkodzenia, kary za skracanie trasy i uderzenia w inne auta. Ma być ostro ale czysto :smileyhappy:. Na początek wspomożemy się tym co dają nam ustawienia.
  • Bonusy?
  • Na pierwszym spotkaniu mam dla was nie lada gratkę którą jest możliwość wzięcia udziału w zdobywaniu pewnego forumowego wyróżnienia. Więcej informacji na ten temat może odblokować jedynie wasze zainteresowanie i obecność na spotkaniu online.

Oczywiście jak na klan OFPS przystało pomagamy sobie. Ja ze swojej strony mogę wspierać klanowiczów poprzez zdalną grę. Wystarczy udostępnić swojego kierowcę w b-spec.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
tata_arek
Wiadomość 2 z 13 (657 Obejrzane)

Re: 3...2...1...START "GT OFPS"

Wszystkie asysty dozwolone? Trasy proponuje: 200 PO- Autumn Ring mini, 400 PO- Lazurowe Wybrzeże, 600 PO- Rzym, 800 PO- High Speed Ring. Ile będzie trwało spotkanie?
tata_arek Trophy Card
Share

Witaj tata_arek na wstępie dzięki, że udostępniasz kierowców bo mój driver nie miał z kim trenować :smileyhappy:.

Co do asyst myślę, że to kwestia dogadania w trakcie spotkania :smileyhappy:. 2h powinny nam wystarczyć chociaż jak siadam do GT to 2h często to za mało.

Share
Member
Zetwoo
Wiadomość 4 z 13 (607 Obejrzane)

O ile mnie do kadry nie wezmą w meczu z Anglią to chętnie się zjawię, ew. wyjdę w trakcie :smileyembarrassed: Fakt faktem ja jestem 'kierowcą' baaardzo ostrym, więc trochę szkoda że nie będzie można za bardzo pukać ( :smileyvery-happy: ), ale liczy się zabawa.
Swoją drogą kierowców mam udostępnionych trochę którzy krzyczą mi że chcieliby pojeździć. Jak macie wolne miejsce to poślijcie zaproszenie do znajomych, bo wyścigi ciągle z tym samym jednym znajomym zaczęły nużyć, a ja jestem w stanie Wam trochę grosza w ciągu dnia wsypać (jeśli będzie taka ochota to i naście wyścigów danego dnia odpale :smileytongue:).

I oczywiście wielgachny plus za pomysł :Thumbs:

Share

Dzisiaj testowo pograliśmy w pokoju GT OFPS. Dziękuję wszystkim zebranym za nowe doświadczenia witalno-astralne. Mam nadzieję, że się podobało spotkanie bo mi bardzo :smileyvery-happy:.

Małe info dla osób które będą chciały do nas dołączyć. Jeżeli nie będziecie mogli znaleźć pokoju to napiszcie mi info na PSN. Wyślę Wam numer pokoju. Wczoraj ten element był jednym z problemów.

A teraz info dla osób które nie wiedzą jak dołączyć do grania online bo i od tego się odbiliśmy :smileyhappy:. W menu tam gdzie jest a-spec i b-spec jest ikona "poczekalnia". To pod tym terminem ukryte jest online w GT5.

Jeszcze raz dziękuję za spotkanie i czekam na kolejne :smileyhappy:.

Share

ile kosztuje GT, bo juz tyle jest tych wersji? Chętnie rozejrzałbym się po tych wrażeniach analno-gastralnych...

Share

kiedy gracie bo bym zwami zagrał

Share

Podsumowanie pierwszego spotkania GT OFPS które odbyło się 15.10.2012r

Mocno spóźnione to nasze pierwsze podsumowanie ale lepiej późno niż później :smileywink:.
Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim za przybycie. Rozpoczeliśmy z lekkim opóźnieniem gdyż pierwsi kierowcy pojawili się o 18:30. Prócz Polaków brali z nami udział gościnnie Niemcy i Hiszpanie.

Dzisiejsze podsumowanie będzie dotyczyło jedynie kolejności na mecie w poszczególnych wyścigach po to by pokazać kto aktualnie jest najszybszym kierowcą naszego klanu.

PNMWyścig 1Wyścig 2Wyścig 3Wyścig 4Wyścig 5Wyścig 6Wyścig 7Wyścig 8Wyścig 9
1tata_arektata_arektata_arekborjini31[ES]tata_arekorsbaster[ES]orsbaster[ES]tata_arektata_arek
2pt17gggg...groszek1920groszek1920tata_arekorsbaster[ES]tata_arekborjini31[ES]Tomasz_T3k_PLorsbaster[ES]
3groszek1920Carlo929Carlo929Carlo929borjini31[ES]borjini31[ES]tata_arekorsbaster[ES]Tomasz_T3k_PL
4RympalRympalRympalorsbaster[ES]Tomasz_T3k_PLRympalRympalRympalCarlo929
5Carlo929  RympalRympalTomasz_T3k_PLCarlo929Carlo929Ups_1980
6   plataangst5873[GR]Carlo929Carlo929Tomasz_T3k_PLUps_1980Rympal
7         
8         
9         
10         
11         
12         
13         
14         
15         
16         

jak widać bezapelacyjnym liderem jest aktualnie tata_arek któremu dzisiaj spuścimy powietrze z kół a jak będzie trzeba to i śrubę do silnika wrzucimy by tak szybko nam nie uciekał :smileyvery-happy:.

Wszystkim którzy przybyli jeszcze raz dziękuję i zapraszam na kolejne spotkanie w gronie GT OFPS dzisiaj o godzinie 18:00 w pokoju GT OFPS

@MARCIN30003 j/w

@Demokles nowa pewnie około 80zł.

Share

Z powodu braku zainteresowania event został zakończony o 18:30.

Share
Member
Vivimorte
Wiadomość 10 z 13 (405 Obejrzane)

Nick Vivimorte , zjawiam sie napewno  Pozdrawiam :smileyhappy:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.