z 18-01-2012 09:49 PM
Witam. Mam trzy pytania odnośnie gt5:
1 Jak ustawić widok na stałe (w opcjach) zza samochodu ? Po uruchomieniu gry widok mam na zegary
2 Co to są za punkty PO przy każdym aucie ?
3 Czy w gt5 nie można kupic lepszych zestawów hamulców i je ustawiać ?
Narazie tyle, dzięki.
z 19-01-2012 03:55 AM
1. Widok ustawiasz se za pomocą przycisku SELECT
2. PO -> Punkty Osiągów (twojego samochodu)
3. Hamulce nie można kupić są w każdym aucie. To zależy jak chcesz je ustawić.
Jak dasz więcej na przód do samochód z napędem na FR nie powinien skęcać przy chamowaniu.
Musiz próbować. Na znaku >?< tam piszę opis zawsze.
z 19-01-2012 11:59 AM
1 Ale ja pytam jak ustawić w opcjach bo domyślny jest "na zegary" chyba, że nie ma takiej możliwości.
2 ok dzieki
3 Grałeś w poprzednie części ? Można było kupic różne zestawy hamulców - tutaj nie.
z 19-01-2012 04:21 PM
z 19-01-2012 06:00 PM
z 19-01-2012 09:35 PM
Zdaje się, że trzeba będzie po rozpoczęciu gry ciągle zmieniać na selekcie widok.
Jeśli chodzi o hamulce to w gt, gt2, gt4 możmna było dokupować i dowolnie konfigurować.
Dziekuję za odpowiedzi.
w 20-01-2012 12:24 PM - last edited on 20-01-2012 12:26 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]